- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- полов живот
От колко време водите полов живот и колко пъти ви е ставал гаф с презерватива...демек късал ли ви се е ала бала...??
Освен презервативи защитавате ли се по друг начин от нежелана бременност ?![]()
12 godin ama do sa mi se nee sluchalo takova neshto s prezervativa ai da stane mi e prez ......
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Аз ползвам противозачатъчни.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
От година и половина вода полов живот и ми се е късал два пъти..
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Не ми се е късал за сега, да чукам на дърво.
Иначе от година някъде.
sportex FOREVER
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Водя полов живот от две години и нещо и в общи линии сме късали презерватив може би 5-6 пъти. И то все маркови. ДурексиНо напоследък, да 4укна на дърво, не се е слу4вало
![]()
Ина4е за предпазване.. ами главно презервативи. Пробвах и с вагинални таблетки, но нещо не се полу4и като хората - в смисъл усещането беше крайно неприятно и бързо се отказахме от този метод
![]()
Робинята на Quench
E,to vse pak se iziskva vnimanie i ne prezervativi ot 20st.!
2 години и съм нямала гафове досега слава богу и дано нямаМ![]()
Вече съм на 15! Супер е!![]()
mi...ot 16 godi6na sega sum na 18 ina4e,gafove imala sum da normalno...ako pravi6 po nestandarten sex
Аз като съм била девствена на 18 да не съм умряла?
Иначе водя полов живот от година и 4 месеца. Последните 3-4 месеца без презерватив. За това време сме скъсали 1 презерватив. Аз пия противозачатъчни през цялото време!
От 3 години. Веднъж ми се е късал презерватив. Само презервативи ползваме.
От почти 2 години и половина и презерватив ни се е касал около 3-4 пъти......Слава Богу,без последствия,иначе ....![]()
За сега се предпазвам само с презервативи,ама си мисля да мина на противозачатъчни след време![]()