- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M.: Мъж с обеца на езика ?
spored vas geisko li e myj da si sloji obica na ezika i qko li da se celuva6 s nqkoi s obica na ezika
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1,7 ! §§
1. Не е гейско според мен.
2. Яко е.
1. Nari4a se piersing
2. ne e goisko
3. Good luck
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Не е гейско и ако си се целувал с момиче с обеца знаеш какво е.Ако не-да,яко е.
Не е гейско. Дори е страшно яко. Аз специално съм много запалена по пиърсинга. Незнам какво е да целуваш човек с обеца на езика, но се надявам приятеля ми скоро да разбере.
Приятелката ми има обица на езика и е яко.Първоначално написано от Stoned_In_Love
Не е гейско ... И според мен отива повече на момче ...Ако мислиш да си правиш , не се колейбай ... Давай ... Успех ...
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
qko e spored men ama e golqma glupostina4e i men me kefi adski mn
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Moqt priqtel e s obica na ezika i e strahotno da se celuvam s nego!Vuob6te ne e geisko daje naprotiv na men li4no stra6no mnogo mi haresva,no i n opr tip momi4eta su6to im sedi mn dobre!!!!![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
ne e geisko.vsashtnost az sam momiche i vinagi mi e bilo da lubopitno da celuna nqkoi s obica na ezika
ne e geisko i mislq 4e 6te e qko da se celuva6 s nqkoi koito ima obica na ezika![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Az sam ZA piercing-aImam si na pupa, a za ezika imam golqm merak obache me e strah
![]()
Probii se
![]()
Samo da dobavq, che Temata Ne e za Tuk!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
emi da qko e chuvstvoto.az imam priateli koito imat obica na ezika i ne sa geiove.horata koito mislqt che e mai sa dosta malko.az samata sushto imam i mnogo se radvam che si q slojih.puk ako iskash da si slojish napravi go nqma nishto strashno i vaobshte ne boli \/
pederashtina golqma e aide jena po moje ama mom4e ne e dobre rabotata i e protivno mani
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
И аз така мисляПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Айде ся и аз да почна:
1.Дали изглежда гейско зависи от самото излъчване на момчето
2.Яко е да се целуваш с човек,който има пиърсинг на езика
3.Ако решиш да си правиш пиърсинг на езика-успех,отиди при специалисти а не при някфи аматьори.
ne e geisko,no ninam dali e qko :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
как ще е гейско бе тфа е суперПървоначално написано от Stoned_In_Love
![]()
Брачед ми има и е супер яко и не е никак гейско...и селуфките били яки![]()
Малко ми трябва да си пробия езика... а за момче-не не е гейско,а целувката с момче ,което има обица е наистина мн готино преживяване .Малко стряска отначало,но после...мърррррррррр![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
super sha e be![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Не,въобще не е гейскоКазвали са ми,4е било много яко \
/