.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

kak da si hvana gadje?

haresvam si edno mom4e,no toi ne mi obrashta osobeno vnimanie!kakvo da napravq za da me haresA?OBARKANA SAM
    simoncheto

не можеш да накараш някои да те хареса, но сме пак можеш да се вмъкнеш в неговата компания . Да говориш с него . И след известно време да му намекнеш че го харесваш и останалото е в негови ръце !

Мега фен
    Град
    София
    На сила хубост не става.В това се обедих.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Разбери какво харесва и по някакъв начин се запознай с приятелите му ( а ако има сестра е просто КЛАСИКА )
    И все пак не забравяй че е по-добре да не си с него, отколкото да знаеш, че той е с теб без да има чувства!Не познавам нито теб нито него и не мога да ти отговоря...

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

ddz i az sq sam v podobna situaciq...i az nz kvo da praq 6tot se zasi4ame 4at pat, bazici nqkvi,cigarite si kradem detski istorii ob6to zeto... si4ko si zavisi ot tebe, ako si po-smela i pi4a ne e nqkav sramejliv hoi naprao i mu kaji tuka sam-zima6 li me ili ne :d tva e 6egi4ka de, ne e zadaljitelno to4no taka da mu go trupne6
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

отиди и му кажи когато сте само двамата. толкова е просто, не можа ли да се сетиш!? ако ти каже, че не те харесва, харесваш си друг и повтаряш процедурата.
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Град
    Пловдив

Re: kak da si hvana gadje?

Miss Belgium asked Irvine in the Spa paddock: "How can I seduce you?" Irvine replied, "Take your clothes off." She wasn't charmed.

Guest

Re: kak da si hvana gadje?

Цитирай Първоначално написано от simona_sexyy
    haresvam si edno mom4e,no toi ne mi obrashta osobeno vnimanie!kakvo da napravq za da me haresA?OBARKANA SAM
    Ako si slabi4ka i stroina - oble4i si nqkoq po kasa poli4ka , nqkoq po predizvikatelna dre6ka otidi pri nego sko4i mu v obqtiqta i mu kaji "Moi si tigre"
    Ako si debela paculana - gramni se

ем като не те харесва нищо неможеш да направиш
    Vladoka rulzzz

em po nqkakuf nachin napravi taka 4e toi da razbere 4e se interesuvash ot nego i ako ne ti otvarne ''NEXT''
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си