- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da si hvana gadje?
haresvam si edno mom4e,no toi ne mi obrashta osobeno vnimanie!kakvo da napravq za da me haresA?OBARKANA SAM
simoncheto
emii neznam kakvo da napravi6..nai dobre si nameri nqkoi dryg...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
и в насПървоначално написано от Valar
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Ами разбере какво харесва и се постарай да му го дадеш
Еми зависи от момчето .... има много видове пичове ... някой се свалят на всяка втора а други ако не те харесат просто се инатат и .....
Не искам да те упреквам, но просто не мога да разбера какво очакваш да чуеш!Аз и всеки един след мен (предполагам) ще ти каже, че си зависи от теб и от него, от това какви са отношенията ви в момента (в смисъл....вие нали се познавате?) и още куп други причини!
А ти какво си мислеше?!Че ако имаше такъв "СПЕЦИАЛЕН НАЧИН" ще има самотни хора?!?!
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
намери си някой който ти обръща поне внимание...кво ще се занимаваш с тоя...
Опитай се да се отличиш с нещо сред другите момичета.закачай се с него, пускай лафчета...
то4но така!!!Първоначално написано от Rookie
е..не може сички да те харесват..
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
е не можем да ти кажем как няой да те хареса то просто или става или не и не можеш да кажеш днес ще си хвана гадже или нещо от сорта.Нещата се случват без да ги планираш пък и щом нямаш гадже значи не е дошъл момента
ЗА КАКВО ТИ Е ГАДЖЕ.
НЕ ТИ ТРЯБВА
САМО НЕРВИ С НЕГО...
А Така..Първоначално написано от cherinka
А ако искаш толкова да те хареса... фани го заклещи в някой тесен ъгъл... направи ми няколко " магии " и си готова аХЬахьхаьха
после ела и в нас!Първоначално написано от CraZy_K1LlErR
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
izliza6 na ulicata i vika6 "TYRSQ SI GADJE KOI ME ISKA VA6A SYM " i vse nqkoi 6te iska
a sega seriozno :toi sam 6te doide!
хахахахааха 15 минути съм се смял ахахахахаха ... лудо изказване ... къртишПървоначално написано от miss_survivor
... k33p w@lkinG ...
Не ти обръща внимание-->едва ли ще ти обърне и в бъдеще.
Забрави го!
Idi pri nego I mu kaji 4e mnogo go haresvash ako I toi te haresva mu predloji
az imam sa6tiq problem sao 4e az sym mom4e i haresvam edno momi4e