- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се отмирисвам от цигарите и алкохола
Zdr si4ki !!! iskam da vi pitam kak sled kato sam izlizal i sum pu6il i pil ponqkoga da se otmirisvam-demek kat sa pribera ustata prustite mi i t.n. da ne miri6at na cigari ? davaite sqkvi suveti pls pls
CoRrEctEd bY aB-uSeR
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Pich ustata s davka orbit whitema dori pove4e ot edna navednuj.
Prustite s mnogo sapun ili dezodorant,dori celiq da se napraska6 obilno.
Kat sa vurne6 vav vas gledai nikoi ot va6te da ne te skiva i se izkapi i si izperi drehite za seki slu4ai.
Значи след като пушиш трябва да се намажеш по пръстите и над устните с някакъв парфюм и да лапнеш дъвка - най-добре ментолова. А след като пиеш трябва да ядеш и да пиеш нещо. Примерно някой кроасан или малко кола...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
О, младост нерадост... Къде изчезнаха годинките когато и аз имах такиав проблеми и питания!?![]()
Веднъж се прибрах толкова пиян и немиришещ, бидейки едва 15 годишен, че едва след като дадох индикации, че съм консумирал алкохол, мама се зарадва и успокои, че не съм надрусан. Дам, прекрасни години... ТА значи, ако си прекалил и си съвършено неадекватен, се остави да разберат, че си пиян, защото иначе те мислят за надрусан и става мнооого лошо и за двете страни.Но ако може да вървиш без да падаш и да издаваш различни звуци за "В", "С", "Ш", "Б" etc. това с дъвките и яденето помага та дрънка.
p.s.
Думите ми да не се взимат прекалено сериозно, моля. Изобщо избягвай да пиеш, още повече да се придвижваш по улиците и където и да било пиян!!!
От цигарите със сините дъвки Орбит![]()
Хапни нещо с чесънче.![]()
Дъвчи магданоз за алкохола,а хапни тъмно-синьо орбит половин пакетче после го направи като голяма гума и започни да си го търкаляш около пръстите,после използвай 2-3 мокри кърпички...Дезодорант...по добре парфюм и ако си в кондиция опитай се да тичаш на чист въздух...
П.П.А ако пушиш коз,Visin оправя нещатата.дано да съм била полезна
abe kolko struva visina we
Ей аз зимам дъфки или люто кюфте с хляб.. хах помага супер много ама смърдим на чесън
а в случай те когато съм изарчил сичко за пиене ... дъвча листа от орехи.. помага много ... Това насериозно ама да не се подигравате много.. просто съвет за крайни случаи!!
ska4ai v blatoto apf![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
2-3 лева не съм много сигурна..не е като да е скъп,капки за очи избистрят ти погледа...А за ореха да,но по-добре ако намериш борче,ама за една връзка магданоз,все ще намериш пари/а и от магданоза се изтрезнява/Първоначално написано от Анонимко
дъвки
ей ама магданоза само дъвчеш или гълташПървоначално написано от Анонимко
![]()
бъркай си в дупито и после си лапай пръстите....5клас
за 6-ти...
Брато що просто не каеш на ваще че си пил и че пушиш.
начин да се скриеш няма, ваще винаги ще надушат каквито дъвки да дъвчеш и с каквото да си миеш ратцете,(за алкохола ядене на нещо наистина бачка) ама ако си измиеш рацете с сапун след 10 мин миризмата от фаса се заостря, като навърших 18 казах на маика ми тя каза че е знаела само е чакала да и кажа .... Все пак твои живот ти решаваш![]()
за цигарите и алкохола задължително зимаш една дъвка дъвчиш я малко (30 мин - 1 час) плюйз я и после лапаш нова!
но нашите когато ме разбраха, че пия нищо не ми казаха - напротив смяха се на пияната ми физиономия там на едни клипчета
а за цигарите ми казаха "Кво да направим ние сме виновни" не ги знам защо така го приеха ... и се пак още несъм запалил пред тях ... неудобно ми е ... колкото и да са ме карали![]()
imax sa6tiq problem i go opraax s edno portokal4e,mnogo pomaga \
/
za cigarite-qj slyn4ogledovi semnki,pone pri men izob6to ne se use6ta.ama s alkohola e malko po-slojno.dyvki i 4esyn stava,no o6te po-dobre e edna gramadna 4a6a kafe-hm iztreznqva6,hem ne smyrdi6 na pry6tinaza prystite-moje da natrie6 malko zdravec ili treva.za drehite samo parfum ili dezodorant,prosto ni6to dr ne pomaga
slag6 nqkav parfum predi da po4ne6 i posle nqkolko davki![]()
За пръстите можеш да правиш , като един авер. Взима две малки пръчици , с тези 2 пръчици хваща филтъра на цигарата и пуши. Пък може и като един друг - носи си сапунче за 20 ст. в джоба. Чопленето на семки помага.
![]()
![]()
а аз си мислех, че съм изобретателна
мокри кърпички за ръцете, гланц/балсам за устните и дъвка
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ми аз лично за устата ползвам дъвка орбит,или просто хапвам нещо а за ръцете-натъркай ги с здравец или нещо друго
мани митовете с дъвките орбит..хич не помагат...намери някое борче и си откъсни малко...и почни да дъчеш... вярно има кофти вкус на здравец ама после миришеш на мента![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..