.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    asdasl
    Guest

Как да се отмирисвам от цигарите и алкохола

Zdr si4ki !!! iskam da vi pitam kak sled kato sam izlizal i sum pu6il i pil ponqkoga da se otmirisvam-demek kat sa pribera ustata prustite mi i t.n. da ne miri6at na cigari ? davaite sqkvi suveti pls pls
    CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

w1
    Guest
    Pich ustata s davka orbit whitema dori pove4e ot edna navednuj.
    Prustite s mnogo sapun ili dezodorant,dori celiq da se napraska6 obilno.
    Kat sa vurne6 vav vas gledai nikoi ot va6te da ne te skiva i se izkapi i si izperi drehite za seki slu4ai.

Град
    Пловдив
    Значи след като пушиш трябва да се намажеш по пръстите и над устните с някакъв парфюм и да лапнеш дъвка - най-добре ментолова. А след като пиеш трябва да ядеш и да пиеш нещо. Примерно някой кроасан или малко кола...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    О, младост нерадост... Къде изчезнаха годинките когато и аз имах такиав проблеми и питания!?

Веднъж се прибрах толкова пиян и немиришещ, бидейки едва 15 годишен, че едва след като дадох индикации, че съм консумирал алкохол, мама се зарадва и успокои, че не съм надрусан. Дам, прекрасни години... ТА значи, ако си прекалил и си съвършено неадекватен, се остави да разберат, че си пиян, защото иначе те мислят за надрусан и става мнооого лошо и за двете страни. Но ако може да вървиш без да падаш и да издаваш различни звуци за "В", "С", "Ш", "Б" etc. това с дъвките и яденето помага та дрънка.

p.s.
    Думите ми да не се взимат прекалено сериозно, моля. Изобщо избягвай да пиеш, още повече да се придвижваш по улиците и където и да било пиян!!!

rosu
    Guest
    От цигарите със сините дъвки Орбит

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Хапни нещо с чесънче.

Guest
    Дъвчи магданоз за алкохола,а хапни тъмно-синьо орбит половин пакетче после го направи като голяма гума и започни да си го търкаляш около пръстите,после използвай 2-3 мокри кърпички...Дезодорант...по добре парфюм и ако си в кондиция опитай се да тичаш на чист въздух...
    П.П.А ако пушиш коз,Visin оправя нещатата.дано да съм била полезна

Guest
    abe kolko struva visina we

Guest
    Ей аз зимам дъфки или люто кюфте с хляб.. хах помага супер много ама смърдим на чесън

а в случай те когато съм изарчил сичко за пиене ... дъвча листа от орехи.. помага много ... Това насериозно ама да не се подигравате много.. просто съвет за крайни случаи!!

ska4ai v blatoto apf
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    2-3 лева не съм много сигурна..не е като да е скъп,капки за очи избистрят ти погледа...А за ореха да,но по-добре ако намериш борче,ама за една връзка магданоз,все ще намериш пари/а и от магданоза се изтрезнява/

Guest
    дъвки

Guest
    2-3 лева не съм много сигурна..не е като да е скъп,капки за очи избистрят ти погледа...А за ореха да,но по-добре ако намериш борче,ама за една връзка магданоз,все ще намериш пари/а и от магданоза се изтрезнява/
    ей ама магданоза само дъвчеш или гълташ

Град
    В мечтите ти
    За устата - дъвчи дъвки или хапни нещо.
    А за пръстите, дрехите и т.н. - ползваи мокри кърпички (от опит знам, че помага)

бъркай си в дупито и после си лапай пръстите....5клас

GrIpІ
    Guest
    Брато що просто не каеш на ваще че си пил и че пушиш.
    начин да се скриеш няма, ваще винаги ще надушат каквито дъвки да дъвчеш и с каквото да си миеш ратцете,(за алкохола ядене на нещо наистина бачка) ама ако си измиеш рацете с сапун след 10 мин миризмата от фаса се заостря, като навърших 18 казах на маика ми тя каза че е знаела само е чакала да и кажа .... Все пак твои живот ти решаваш

за цигарите и алкохола задължително зимаш една дъвка дъвчиш я малко (30 мин - 1 час) плюйз я и после лапаш нова!

но нашите когато ме разбраха, че пия нищо не ми казаха - напротив смяха се на пияната ми физиономия там на едни клипчета

а за цигарите ми казаха "Кво да направим ние сме виновни" не ги знам защо така го приеха ... и се пак още несъм запалил пред тях ... неудобно ми е ... колкото и да са ме карали

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    imax sa6tiq problem i go opraax s edno portokal4e,mnogo pomaga \/

Banned
    za cigarite-qj slyn4ogledovi semnki,pone pri men izob6to ne se use6ta.ama s alkohola e malko po-slojno.dyvki i 4esyn stava,no o6te po-dobre e edna gramadna 4a6a kafe-hm iztreznqva6,hem ne smyrdi6 na pry6tina za prystite-moje da natrie6 malko zdravec ili treva.za drehite samo parfum ili dezodorant,prosto ni6to dr ne pomaga

slag6 nqkav parfum predi da po4ne6 i posle nqkolko davki

Стоян
    Guest
    За пръстите можеш да правиш , като един авер. Взима две малки пръчици , с тези 2 пръчици хваща филтъра на цигарата и пуши. Пък може и като един друг - носи си сапунче за 20 ст. в джоба. Чопленето на семки помага.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    а аз си мислех, че съм изобретателна

мокри кърпички за ръцете, гланц/балсам за устните и дъвка
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ми аз лично за устата ползвам дъвка орбит,или просто хапвам нещо а за ръцете-натъркай ги с здравец или нещо друго

Град
    Русе
    мани митовете с дъвките орбит..хич не помагат...намери някое борче и си откъсни малко...и почни да дъчеш... вярно има кофти вкус на здравец ама после миришеш на мента
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си