.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Sramejliveca
    Guest

Pomognete da si namerq gadje

Az sam na 17 i sam nqmal gadje, imam nqkoi problemi. Ako mi kajete dali mogat da se re6at. Zna4i az imam mnogo lo6 vkus za obli4ane i ne moga da se grija za vun6niq si vid, hodq leko na krivo(po rojdenie mi e) leko sam gurbav ot mnogo igra na kompiutar. Imam dosta pupki sam dosta sramejliv osobenno kato stava duma za momi4eta. MOLQ VI POMAGAITE! NE ISKAM DA UMRA TAKA!

hxaghXAhagxh

prepare to die DEVSTVEN!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    темата бъзик ли е?ако не е,имаш твърде много недостатъци във външния вид,но все пак той не е най-важното нещо.как ие можем да ти помогнем да си намериш гадже?ако ти сам не си помогнеш,няма кох,намери си някое момиче,което не гледа толкова външния вид и бъдете щастливи.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от lyvche
    hxaghXAhagxh

prepare to die DEVSTVEN!
    Стига бе...!

Sramejliveca
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    темата бъзик ли е?ако не е,имаш твърде много недостатъци във външния вид,но все пак той не е най-важното нещо.как ие можем да ти помогнем да си намериш гадже?ако ти сам не си помогнеш,няма кох,намери си някое момиче,което не гледа толкова външния вид и бъдете щастливи.УСПЕХ!
    Ne e bazik, prosto jivota se e izbazikal s mene. A moje mnogo da mi pomognete ako me posavetvate ot kade moga da po4na, kak da stana po otvoren kam jivota i momi4etata da po4nat da me zabelqzvat. Pak i kato me zagovorqt da moga da kaje ne6to

Може да си имаш недостатаци ама требе за сметка на тва да си яко печен! Накарай някое момиче да се влюби в това! Няма да се притесняваш от външния си вид няма да обращаш внимание на мнеието на хората! Все някаде някой те чака спокойно няма да си умреш така

никой не ти е виновен за това което си ти. ти избираш какъв да бъдеш, задаваш тъпи въпроси, чиите отговорите се крият в книгите. търсиш оправданията другаде а не в теб. започни. промени се към добро. най-елементарният начин е да си харесаш модел за подражание и външно и качествено, а после да се доразвиваш. друг вариант е да проучиш пазара, къде и какво се търси и се нагаждаш, копираш... ставаш един от многото. вариации много! ти избираш по кой път да поемеш. важното е да направиш избори и да поемеш, дори с риска да си сбъркал посоката - нищо! дерзай...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Град
    Пловдив

Re: Pomognete da si namerq gadje

1. Заимай хубав вкус на обличане
    2. Започни да се грижиш за външния си вид
    3. Започни да ходиш правилно - тея работи се оправят
    4. Престани да висиш пред компютъра, може и да се отгърбиш
    5. Ползвай някакви препарати срещу пъпките, на първо време чиста вода всяка сутрин

Отговорите се съдържат във въпроса

EЕми с какво да помогна не съм хирург сорри
    Vladoka rulzzz

''za vseki vlak si ima pytnik''
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    sofiq
    xax..........ot takava glupost nqma da um4e6 prosto poopravi defekta si ........ i az visq pred kompa postoqnno no nqmam problemi s izgurbvaneto moje bi stoi6 pogre6no a za dr spox obli4ai se qko pri4eska vs i.......takam moje bi trqbva da povqrva6 v sebe si za da ti se vdigne samo4uvstvieto a ako to se digne....se zabelqzva........eto za kakvo govorim
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Град
    blaa
    [quote="lyvche"]hxaghXAhagxh

prepare to die DEVSTVEN! [/quote
    xah

xaaxhaxhaxhaxxx Prepare To Wake Up Every Morning With A StandinG PeniS
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Sramejliveca
    Guest
    pomagaite 4e se probvah no ve4e daje bqgat nadale4e ot mene. Napraih si tatuirovka na gardite i si q pokazvam na si4ki, no sam dosta kosmat tam.

POGRIJI SE ZA VAN6NIQ SI VID! zadaljitelno... polzvai nekvi efikasni ne6ta sre6tu papkite, kato si na kompa stoi izpraven a ne pregarben i se opitai da si popravi6 pohodkata. tva nqq da stane izvednaj no sled 1-2 meseca kato se opitva6 i si tvurdo re6en da go napravi6 6te si kato nov. i 6te se 4ustva6 perfektno i s mn po - golqmo samo4uvstvie. a ako si tolko pregurben vzemi si kolan koito da te opuva igo nosi v ku6ti postoqnno. ako se zaeme6 seriozno sas vsi4ki tiq ne6ta nqma na4in da nqma pone malko podobrenie. uspeh!
    You're messin' with my head, but I want you bad, be my boyfriend

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си