.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Moderated:Какво ще ми стане,ако пуша наргиле,а не съм пушач?

петъка с няколко човека ще ходим да пушим наргиле,те са си пушачи,ама аз не съм ще ми станели нещо? тези който не пушат цигари,а наргиле кажете кво е усещането пък може и тея дет си пушат да кажат и обяснете как се дърпа тва онова да не се изложа и кажете с какъф чаромат да е за всеки случай ако те изберат нещо да знам дали ше е хубаво и кажете кафета с наргилета

Moderated by krem4et0
    т.6 и т.7 от Правилата на форума!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ae сеедно си дишаш самоче през наргилето , ми не няма какво да ти стане , супер яко е аа бтв ако след тва те боли корем..нормално е , не се плаши

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    shte kaja 4e ili si nqkoi maluk glupak det zadava tiq tupi vaprosi ili si 4ovek koito absolutno nisto ne razbira... Nargileto e mn po slabo ot cigarite i ne ti stava nishto no zavisi s kakvo e

Guest
    ее,имаме си разбира4 по наргилета!слава тебе!

ne az sam 5 klas i nepu6a i sam pu6ila dosta pati nargile taka4e mi nqma ni6to

К'во ша ти стане - нищо ! Един приятел също непушач като пофихме преди 1-2 седмици само пуши ама яко дърпа и издиша и вика : ''Ех...ама масето е по-хубу!''
    =D> =D>

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ще си направиш кефа...ей това ще ти стане.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Няма страшно,много ще ти хареса
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    shte kaja 4e ili si nqkoi maluk glupak det zadava tiq tupi vaprosi ili si 4ovek koito absolutno nisto ne razbira... Nargileto e mn po slabo ot cigarite i ne ti stava nishto no zavisi s kakvo e

абе не е баш така.. леко ти се завива свят .. ако 3ма пушите 25-30 мин без да сприате да дърпате...

бтв мн ме кефи и е супер вкусно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си