.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145
    miiiiii .. toi se vodi sau4enik (bivsh ) na nai dobriq mi fr i do kolkoto znam sa golemi priqteli taa.. dvamata reshili 4e sashko (moq nai dobur fr) trqbva da mu dade moq skaip .. a toi da dade skaipa na negovata nai dobra fr.. i 4atihme super mn`vreme .. posle izlqzohme na razhodka 3mata to togava nqmashe nishto.. kfo da si pomislq mom4e kato mom4e .. sled sedmica go karah da doide s men na edin balet toi vze 4e se suglasi... posle na birfest.. abe trugnaha neshtata i az nz kak

Град
    при голямата ми любов=)
    на рожден ден на моя колежка първо мнение-че е секси

Само теб искам да виждам,когато се ражда денят,само теб искам да търсят моите устни в нощта...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    v uchilishte se zapoznaxme.. parvoto mi mnenie beshe.. mi obiknovenno sladko momche..nishto poveche :P no s vremeto stana mn poveche

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    и аз се запознах с гаджето ми в чата. писахме си 3 месеца и после се видяхме и още от 1 вата среща се целунахме когато започнахме да си пишем, той беше в Америка, но едва 3-4 дни след като се върна, се видяхме и така станаха нещата :P
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

бяхме се разбрали с една компания от 15 човека да ходим на Мейдън като аз познавах всички освен него.като го видях за първи път мн ми хареса и ми направи мн добро впечатление както и аз на него .и след концерта като се връщахме се разбрахме да се видим той ми взе номера и на др ден ми се обади излезнахме и така ...

suzitooo
    Guest
    mi ot u4ili6te...toi e ot moq vipusk, v na4aloto vuob6te ne go poznvah i nqkude na4aloto na vtoriq srok sedqh pred nego na edna exkurziika sedqh pred nego v avtobusa...dosajda6e leki4ko (dai i-pod4eto da poslu6am, 4e ti e stra6na muzi4kata, skube6e me ot vreme na vreme..abe detski svalki obto vzeto) purvo vpe4atlenie..hm... dosadnik...no...futboliiiiiiiiiist (to4no moi tip), vtoro vpe4atlenie- hubavo dupence, stra6no telce...surfist (maleiiii jestok e), treto vpe4atlenie- obi4am gooooooooo i taka...

suzitooo
    Guest
    *...sorry za sedqh, sedqh.....

тази тема доказва,че любовта е навсякъде :P
    нямам повод да сънувам....

хм... Ами аз бях на даскало в 4ас по физическо,прибирах се към салона и го видях. Той ме заговори и после - нищо.
    С една фр отидохме на едно място за да хапнем и се оказа че той бачка там,запознахме се ходихме на кафе и тръгнахме :P
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

v skype se zapoznahme i sled okolo godina se vidqhme i o6te na purvata sre6ta mi haresa a na tretata ve4e vsi4ko stana i taka dosega sme si zaedno
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Ми той е от моето даскало и един ден без да искаме се сблъскахме на излизане и после той е разпитвал моя съученичка за мен!Поискал е номера ми и после около 1 седмица само sms-и си писахме накрая излязохме на кафе и така.Първото ми впечатление беше,че е мн сладък но не би излезнало нещо м\y нас,но...ето ни заедно сме от 10 месеца вече.

Емии как се запознахме ли...хмм той работи в интернет клуб и преди да имам интернет ходех там щото е най-хубавия в градът :P Викахме си само Здравей-Здрасти и тва беше после цяла зима не съм го виждала и преди 3-4 месеца се преместих на наща улица той ме зяпаше учудено а аз много хлътнах по него после се запознахме в скайп и така на татака... :P:P:P \/ \/

Guest
    познаваме се от много време и почнахме да се зарибяваме без да се усетим - тва е накратко...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ми запознахме се в скайп,но сме от различни градове.И първият път като дойде,за да ме види аз излъгах,че ще съм извън града И след време пак се видяхме и сега вече сме си много време заедно

Еххх тоя Скайп ако го нямаше какво щяхте да правите!?
    Light The Universe

В един клас сме. Запознахме се по стечение на обстоятелствата. Тръгнахме на 13 август 2006 г. Предложих и на подлеза, където са магазинчетата пред НДК ( нищо, че сме от Варна ). Великолепно беше.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Еххх тоя Скайп ако го нямаше какво щяхте да правите!?
    Ай-сИ-кЮ, бате.

хехех сладури сте всички! Да живеят всички влюбени!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами той не ми е гадже...ама ще споделя как се запознахме.Ами всъщност ние не сме се запознавали.Някак си просто от даскало.Бях 5-ти клас и просто се представяхме там кой как се казва и така.И това беше.Вече 3 годинки си го обичкам Съжалявам,ако постът ми е тъп.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Еми доста объркано и смешно (от моя страна).Беше по скайпа (защото го беше взел от един общ познат), но в последствие разбрах , че е от мойто даскало 7-ми клас , мойта смяна и ми стана супер весело.Той все ме караше да отида при него , да се запознаем , тва онова.Тъй като съм много ама много срамежлива не отидох да се запознаем , а чаках той да дойде И такаа ехее само в скайп и на смс-си , абе шантаво.Леле само като го видех по коридорите , сърцето ми падаше в краката.Знаех , че адски много ме харесва и ХОП след време и аз разбах , че имам чувства към него , но беше прекалено късно (премести се в друго училище).След няколко месеца (мъки и страдание) една обща прителка ни запознааа и от тогава сме заедно... Става ми смешно сега само като си спомна...

попринцип го познавам отдавна ..... Винаги съм смятала че е ужасно сладък...... и така се целунахме ии оттогава сме заедно и СПР се ЛОФ
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

v daskalo go vidqh za parvi pat. stra6no sladak mi se vidq togava. sled vreme 1 fr ni zapozna. togava toi prestana da mi e tolkova sladak, no stra6no mi haresa kato harakter. imahme napalno ednakvi vkusove, to i sega imame

Супер фен
    Ами първия път като го видях "Леле тоя колко е малоумен и не си затваря устата мамка му много ме дразни".
    А като се запознах с него "Абе малко е сладък"

Супер фен
    А апък запознахме се в една градинка и беше към 7-8 вечерта ама беше зима и беше тъмно

Град
    София - или града на МечТиТе
    Запознаха ни .. Още на първата вечер правихме секс ( иначе ... не бях такава допреди да го срещна ) И оттогава сме заедно
    Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си