- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запозна с полвинката?
ми в един сайт...не предполагах че ше стане нещо шото той е един от "лошите момчета" и ми сес труваше доста трудно.....
но за сметка на това се забихме ....кат си седяхме на едни стълби ии той ми вика "ела да те цункам" и аз хоп като му врътнах един език..![]()
имах едно гадже...... с него беше мн странно запознаването ни ........ беше на улицата![]()
![]()
С всички по един и същ наичин в някоя дискотека или бар![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
Аз с моя се запознах на един купон.Надпреварвахме се кой може да изпие най- много чашки с ракия на ексАз се напих супер много, само и само да удържа ест
И го бих май
Но то пък се оказа в последствие, че след 4-тата си чашка той само се е правил,че пие
Беше много интересно
Та оттогава започнахме да излизаме и се получи работата
![]()
Еми сега нямам, обаче и бившето ми гадже..мм еми по еин сайт,после скайп и най-накрая се видяхме... ходихме 2 дена
![]()
![]()
emi otidoh da mu poiskam ogun4e(az si imah v men..noo trqbva6e da se zapoznaq s nego) xax i po4nahme da izlizame i se opoznahme i razbrah,4e toi me haresva i az po4nah da go haresvam i trugnahme..![]()
Ечи,кат не ми хареса пичаПървоначално написано от lonely___f
![]()
запознахме се в чатапосле се видяхме и така :P
Emi s gadjeto mi se poznavahme ot gore dolu godina,no ni6to govori me si izlizahme sabirahme se kompaniq i prosto po4nahme da prosteeme i si bqhme simpati4ni.Posle mi pusnaha net i taka si govorehme mn vreme.Nai-sme6noto be6e,4e se vijdahme slu4aino navan govorehme si,no kogato se ogovorehme za kafe se ne izleznahme.I nai setne sled 2 sedmici izleznahme samo dvamata pogovorihme si porazhodihme se.I taka ot togava (mart mesec sme si zaedno)![]()
![]()
![]()
Пък и той някъф много ограничен се оказа..бе карай не ми беше на нивото и интересите,за ко да му давам надежди на човечеца?!Първоначално написано от lonely___f
Хах.. мойто мн смешно си го намерих![]()
На един лунапарк се разхождах ии хоп един познат дойде- и моя с него... ии от там.. после mIRC sms-i накрая и кафенце... абе за около 2 седмици ии тръгнахме.. сега на 11-ти правим 8 месеца...
А 1-я път като го видях, още тогава си помислих "Боже колко е готин.. и нямам никакъв шанс с него"... а то какво се оказа![]()
И + че като тръгнахме той ми каза че си е помислил същото...
Абее обичаме се и това е![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
tyk
Нашата история е много дълга и оплетена.На който кажем всички ни се чудят.Запознахме се,когато служеше в една военна хижа близо до града,в който живеем.По него време харесвах един негов приятел.Излизах пък с компания,която беше обща и на тримата.Та същата компания предложи да отидем на свиждане на това момче (мойто гадженце) и там се запознахме.Той тогава ме е харесал,ама знаел,че си падам по неговия приятел,а и той си имал приятелка и дълга и широка...
След това криво ляво бяхме на "здравей -здрасти"...И след 7 години един ден,в един сайт получих писмо от него с въпрос "Теб от къде те познавам?"И се почна един луд,дълъг чат в продължение на седмица,след това се видяхме...и така до сега.Вече месец и 20 дена
Първата ни официална среща беше там всъщност ,където се запознахме и то по чиста случайност.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ми видях си я на центъра ... в смисъл такъв тогава тя си вървеше с нейния приятел ( бившия и ) и тогава само се спогледахме и си я харесах много ... Познавах една нейна приятелка ... взех и телефонния номер и след една седмица тя имаше рожден ден .. обадих и се, честитих и тя като разбра кой въм изяви желание да се запознаем ... на другия ден нейната приателка ни запозна и всичко започна ... никога няма да го забравя това, просто защото беше прекалено красиво ...![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
много странно се запознах аз с моичкия и никога не съм предполагала че ще се получи нещо.работех в едно кафе и тои идваше всяка сутрин да зарейда с безалкохолнобях го вийдала 3-4 пъти и реших че ще му взема номера от тевтера в кафето и записах си го в телефона и нищо не направих с този номер около 2 седмици след което един прекрасен горещ следобед ми беше дяволски скучно и реших да му пиша но без да казвам коя съм и без това за мен тва нямаше значение в смисъл не мислех че имам шанс с него но тои взе че ми отговори(забравих да поясня че му пишех от м-тел.бг) и така 10тина дена не му казах коя съм след това си признах излизахме 2 пъти на кафенце и на 3тия трагнахме и така..един скучен ден в които аз написах един смс вече година е преобарнал живота ми![]()
хах тя беше от моя клас просто така се случи че трябваше да се запозная искам или не
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В един клас сме...Първия ден на даскало въобще не го видях... после постепенно го харесах.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Значии... ние в училище супер мн се подкрепямеее и имаме 1 групичка дет сме големи приятели - излизаме си заедно, забавляваме се.. И така. В скайп си правим доста често конферентни и 1 момче от моя клас добави братовчед си, който е с 5 години по голям от нас, щото останахме малко хора и ни стана тъпо. аз с него не си говорех много щот нямахме общи теми за разговор - бях единственото момиче и само четях за някъкви CS и прочие. та оттогава го имам в абонатите в скайп.Някъде половин година след това (през тая половин година нито той нито аз му писах) иии аз му писах кой си ти. Всъщност много добре си спомнях кой е но исках да го заприказвам. Той от своя страна ми обясни кой е аз се правех, че не се сещам и чак като ми прати снимка се направих, че най-после сам се сетила. Започнахме да говорим за съвсем елементарни неща, като например един негов приятел, който аз много харесвах. Той ми разказа че приятелят му гледа сапунени сериали, готви, няма вкус относно момичета и още куп забавни историйки, на които много се смяхме. Оная вечер седяхме пред компа до почти 4, следващата вечер също. третия път, когато си писахме по скайп беше третия ден. тогава аз му казах че вечерта ще изляза в 1 градинка до нас дето се събираме много приятели сядаме по пейкитеее говорим си... и му казах ако иска да дойде иииииии той дойде... аз мн се зарадвах и го запознах с 1 приятелка с която бях тогава, на следващаата вечер той пак дойде и така започна редовно да идва при нас. една нощ му казах че сме щяли да влезем в къщата на един умрял старец до нас и той каза че ако толкова ми се ходи той ше ме заведе и отидохме. на другиа ден отидохме на гробището и накрая в една изоставена постройка. и аз незнам що го праехмеедин ден - 4-5 дена след като го питах кой е той ми изпрати 1 песен а аз му написах " мс :* " и той също ми прати целувка. вечерта също му пратих 1, и той на мен и веднъж той просто ми каза харесваш ми и то много и аз казах и ти на мен :Р и така... мн дълаг ми стана разказа нещу...
![]()
nema
Темата много ми харесва! Поздрави за авторката![]()
Та значи... Ние сме от малък град и сме се засичали мноооого пъти преди,но не се познавахме лично.Даже като се поразмисля,се сещам,че веднъж бяхме на рожден ден на общ приятел,но тогава ТОЙ беше с тогавашната си "жена" и аз с моя тогавашен... и така.(А между другото той винаги някак ми се е набивал на очи,винаги съм го забелязвала и ме е радвал така отдалеч,но никога не съм си и помисляла,че някой ден ще сме заедно \/ ) Та така.. след този рожден ден нито сме се поздравявали,нито нищо. И минаха година -две...Хаха пак съм го забелязвала,ама какво от това... И един ден стоя си пред компа,слушам музика и някой ми се включва в IRC.Поглеждам - ТОЙ(знаех му ника случайно- не съм разпитвала за него или нещо такова).Казах си "Тоя пък какво ще иска от мен?!" Имах ауей и се позачудих дали да го махна,за да му пиша .Е,писах му де
Разменихме няколко думи и аз го попитах дали знае коя съм ,защото "аз май знам кой си"
Оказа се че не знае с кого си пише,поиска ми снимка... аз пак се зачудих,но му дадох де.И така после реши да ми прати някакви неща и поиска да си разменим skype -овете.Разменихме ги.Писахме си до късно,на следващия ден пак така.После и започнахме да говорим по скайп.Мина седмица в разговори,той искаше да излезем.. измисляше си поводи да се видим - я да ми даде някой диск,я нещо подобно,но аз
правех се на недостъпна ,пък и не знаех още дали да рискувам . Е ,накрая склоних и излязохме. Беше доста интересно - и двамата се срамувахме в началото,но после всичко си беше супер. След това излизахме още 1-2 пъти през няколко дни,но редовно си пишехме ,говорехме по телефона(щото бях за малко извън града),sms-и ... И когато се прибирах в нашия град,вечерта точно когато бях заспала получих SMS-и,че му било много приятно да излиза с мен и такива неща.НА следващия ден излязохме , в началото пак малко срамежливо такова,защото и двамата знаехме,че не сме безразлични един към друг,но мина малко време и се поотпуснахме и ХОП дойде и първата ни целувка,която беше също много романтична,но това е друга тема
![]()
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
emi nie v daskaloto...taka se pou4i 4e me izgori s cigara v dvora na y4ili6teto i polse 2 sedmici seki den me pita6e kak sum..i taka ot duma na duma stana kvot stanai purvoto mi mnenie za nego be6e "A BE BASI KRETENA KAK MOJA DA ME IZGORI kude go vee toq vas
![]()
![]()
"posle estestveno se opraih
![]()
.!.
mi az taka 1 mom4e se o4ertava da mi predloji v ramikite na 1 2 sedmici i smqtam da priema.Predi da se zapoznaem go bqh vidqla tam na 1 sybirane(u4ili6te moe liubimo blqk...) ta togava toi voob6te ne me be6e zabelqzyl 6tot gledah da ne biq na o4i...i ve4e mesec 2 po kysno te bqha gadjeta s moqta nai dobra priqtelka i otidohme i go izvikahme i sedqhme i si prikaahme pred tqh ma togava az bqh ludo vliubena a toi s gadje ...no 2-3 sedmici toi mi prizna i sq (2-3 sedmici sled kato mi prizna) se o4ertava da mi predloji![]()
Ami az tva mom4e go zasi4ah po ulicite ama mu znaeh samo imeto i ni6to pove4e(a pak i mi be6e adski protiven). Edin den oba4e mi zaqvi palnomo6tno v skaipa i az mu dadoh. I togava po4nahme da si prikazvame i da si govorim.Edin pat go vidqh na centara i mu kazah samo zdravei i otidoh na kafe s moite fr. Ve4erta mi pisa 4e bi trqbvalo da mi e sardit 6tot ne sam go pokanila s men na kafe. I az mu vikam ne se sardi kaji koga iska6 da izlezim i izleznahme. Sled tva po4nahme da izlizame po 4esto. Edin pat ve4erta mi pisa dali iska da se sre6tnem i az se saglasih i taka po4nahme sqka ve4er. Edna ve4er kakto se prikazvahme toi me pregarna sled tova se celunahme . Be6e mn hubavo ama ne6to ne se polu4i. V4era go sre6tnah i toi mi kaza: Iskam nqkoi pat pak da izlezim i az razbirase se saglasih. I sega uj 6te probvame si4ko otna4alo.![]()