.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145
    в новото даскало бяхме в един клас. така че сме се запознали в 6 клас. 2 години бяхме в един клас, сега пак сме в едно даскало, но в съседни класове. първото ми впечетление-"пази се от него. той се държи отвратително с всички. може да те нарани." така и стана де. затънала съм до гуша заради него. но странното е, че тогава си помислих-ето още един човек, с който за 2 години ще разменя не повече от 3 приказки, а после всеки ще си поеме по неговия път и няма да се сети за другия.

Sega6nata mi priqtelka

svur6vam az daskalo i otivam v parka kadeto se sabirame poprincip i zabelqzvam edna metulka, otivqm i na 1 peika koqto e perpendikulqrna na neinata oba4e tq e v po4ti v kraq na peikata i az v kraq na moita i taka bqhme mnogo blizo 1 do drug, zapoznahme se, 4erpih q s cigari (togava pu6eh parlament 6tot vui4o go be6e donesul) be6e zimata na 27mi noemvri i be6e studeno, az i dadoh moito palto (dolgo 1 pedq pod kolenete 4e i pove4e, debelo 4erno) tq se zavi s nego, mejdu vremenno si lafehme za muzika i religiq (okaza se 4e slu6ame edna i su6ta muzika i sme ot 1 i su6ta religiq) kakto i da e, okaza se 4e imame stra6no mnogo ob6to po mejdu si, super mnogo mi dopadna i kato 4ovek, a i togava bqh svoboden i re6ih 4e 6te trugna s neq, po edno vreme sednah do neq, mejdu vremenno pihme bira i menta s mlqko i se nakovahme malko (az bqh oburnal i 1 patron4e rom na ex za 4 sekundi i ne6to (bati izlagaciqta, rekorda mi e 3.50)), az se nakovah, tq su6to (ne pomna tq 6to se nakova) tq si oblegna glavata ramoto mi, az q gu6nah, posle mi se oplakva6e 4e i e studeno i seki put kato mi se opla4e6e q gu6kah se po silno i po-silno i taka, posle si trugnahme, na put za kum tqh si vurvehme gu6nati, ispratih q do tqh i taka

next day
    zasi4ame se pak v parka, tq mi kaza da otida 6tot na6 ob6t priqtel me bil viknal, az si pomislih 4e toi e prosto predtext a ina4e tq me vika (okaza se 4e toi verno me e vikal, no tova go razbrah predi nqkolko meseca) pak ne6to tam se zagovorihme, na otivane kum tqh pak se bqhme gu6nali, otivame pred tqh, tq trugva da me gu6ka za 4ao az trugvam da q celuvam ama tq si oburna glavata (predi tva edna neina biv6a priqtelka me pita dali sum q haresval i mi kaza 4e tq me haresvala (za priqtelkata mi stava vupros, ne za onaq pa4a)) i kakto i da e, tq si obru6ta glavata az q gu6kam, trugvam si razo4arovan

i na sledva6tiq den imah svoboden po ne6to i otivam v parka, okazva se 4e i te imali svobodni oplakvam se na onaq pa4a kvo e stanalo, tq kaza 4e tq sigurno ne me e razbrala kakvo sum se opital da naprava (kakto i az si misleh) pak hahu hihi te si trugnaha, az si trugnah i otivam da q zema ot daskalo ve4erta i onaq pa4a ve4e i be6e kazala kvo sum se opital da naprava, priqtelkata mi me gu6ka za zdrasti i me celuva po vruta i me poglejda i az q celunah po ustnite (burza leka celuvka po ustnite bez ezik bez ni6to, za da i go vurna za predniq den kadet me spuna tolko jestoko kato si oburna glavata) otivame nie na spirkata na 120 i 4akame da doide reisa, idva, ima samo 1 svobodno mqsto, az re6avam da i predloja da sedna i tq da sedne v mene... da ama ne, tq me isprevarva i go predlaga tq, az sqdam, tq sqda v mene i po4nahme da se celuvame kakto si mu e reda.

Purvata mi priqtelka i purvata partniorka v legloto

lqtnata vakanciq, nie sme na po 12, i 2mata se haresvame ama ne znaeme, nekoi se iscepva da igraeme na 6i6e, padame se 2mata i po4vane da se celuvame, zaebavame ostanalite i otivame na 1 peika i tam si se natiskahme

Edna biv6a

otivame nie v edno kafe v parka, hahu hihi (poznavahme se ot 1 sedmica pokrai edin moi frend koito q be6e opuval na edna exkurziq, no zamina za varna malko sled kato me zapozna s vuprosnoto momi4e) nekuf pi4 re6ava 4e 6e ni 4erpi, napivame se kato idioti, tq si oblqga glavata na ramoto mi az q celuvam

O6te 1 biv6a

v su6toto kafe, re6avame 4e 6te igraeme na istinata ili se usmelqva6 (predi tva se bqhme vijdali nqkolko puti), az se usmelqvam, tq mi kazva da naprava kakvoto iskam, az q celuvam po buzata (burza celuvka bez izli6ni dvijeniq kolkoto da otbiq nomera 6tot vuob6te ne misleh da trugvam s neq, trugnah s neq samo 6tot e du6terq na priqtelka na ba6ta mi), nein red, tq se usmelqva, az i kazvam da pravi kakvoto iska, i tq me nagrabi i me celuna po buzata i az nqmah drug izbor osven da q celuna

O6te 1 biv6a

ne6to si govorehme i az q celunah, drugo ne pomna

еми писах ме си в скъпе \/ и все щях ме да излизаме и т.н и един ден ми беше тъпо а пък имах 2 часа докато отида на работа и му казах да доиде до нас за по една цигара докато доиде автобуса и той доиде ...Даже нз как се съгласи ,но евала че доиде ,сега сме все още заедно [-o<

ами всичко започна в SKYPE Стана така,че една вечер един мой приятел направи общ чат с неговите приятели и добави и мен.В него беше и въпросното ми гадже.Отначало не си допаднахме и постоянно се карахме.Бяхме врагове номер едно През март едно момче от компанията ни имаше рожден ден.Бяхме поканени и аз и той.Понапихме се...целувахме се,прегръщахме се...и след 2 седмици ми предложи да станем гаджета.Шантаво,но...сега и двамата си се обичаме много
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    амии...общи познати
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Еми с една фр бяхме седнали на центъра да си починеме малко,а Той чакаше някакви момичета и ни видя и дойде при нас,защото се познава с моята фр и тя ни запозна,но на мен ни ми направи никакво впечетление.След една-две седмици го видях на събора на същата фр и тогава той много ме хареса,той започна да ми се натиска,но аз се правих на недостъпна.След два дена бях на рд-то на тази фр,но той небеше поканен,поради необясними за мен причини,но той беше на центъра с гаджетата на две момичета и те ми казаха,че ще ходят при тях и че Той е там и аз тръгнах с тях.И като го видях,понеже бях "леко" на градус отидох при него,гушнах го,целунах го и . .. така ... От тогава ходиме

Това най-много ми харесва,не че прочетох другите де

Ами с последното ми гадже и вече бившо се запознахме на РД-то на най-добрата ми фр

Hah !Ami zapoznahme se na avtogarata,4rez bratov4edkata mu,koqto e ot na6iq klas!Purvona4alno si misleh,4e tova e prosto vuprosniq bratov4ed ,za koito priqtlkata mi be6e govorila tolkova mnogo!A i be6e tumno i ne vijdah dobre!

Запознахме се с некав страшен късмет в т'ва форумче

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от lonely___f
    Супер мацка много готинко сте се запознали и ние с моя в чата ама още не сме се видяли

Просто да се разплаче човек от романтика.... хахаха яко запознаство.

ПО темата... Ми с последното се запознах в дискотека
    1-во впечтление: има яко тяло
    2-ро впечатление: малко е тъпа
    3-то впечатление:много е тъпа ама става кат да не е
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ПО темата... Ми с последното се запознах в дискотека
    1-во впечтление: има яко тяло
    2-ро впечатление: малко е тъпа
    3-то впечатление:много е тъпа ама става кат да не е[/quote]

е стига бе А иначе аз ми в една дискотека....аз бях малко пила И така станаха нещата....После се видяхме на кафе ....Абе нищо особено...А първото ми впечатление- че е голям непукист и е на моя акъл.....Сега нещо напоследък не вървят нещата.....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Ем ми то нашия град е малък и си се знаехме и от преди тфа а иначе и ние в дискотеката.. започнахме да си танцуваме двамата той беше с един негов приятел.. аз с моя приятелка та така по двойки после ме изпрати до нас.. излезнахме ии.. така
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

мии ъмм по тъпия на4ин в нета
    оба4е с предишния беше адски тъпо на спирката бях с една приятелка и некфо сладур4е видях и викам ае са да се запознаем и отиаме двете и оная по4ва да се смеее и аз ест умирам се хила и викам здравеи едно лигаво такоа има6 ли skype тои вика не и се хили и викам амм може ли телефон4ето ти някой път да излезнем на кафенце ала бала и той 4овека се фана за главата ма го даде и си4ко беше еxtra маа голям смях голямо нещо са кат се сетя ццц

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    оба4е с предишния беше адски тъпо на спирката бях с една приятелка и некфо сладур4е видях и викам ае са да се запознаем и отиаме двете и оная по4ва да се смеее и аз ест умирам се хила и викам здравеи едно лигаво такоа има6 ли skype тои вика не и се хили и викам амм може ли телефон4ето ти някой път да излезнем на кафенце ала бала и той 4овека се фана за главата ма го даде и си4ко беше еxtra маа голям смях голямо нещо са кат се сетя ццц
    uf tva 6e go probvam
    .!.

Град
    Dobrich
    Ami toi kazva che sme si chatali ama az nqmam takyv smomen I za men zapoznanstvoto stana kogato pochnah rabota v restoranta kydeto raboti i toi . Otnachalo mi beshe kofti no sled tova s nego samo bazici zaribqvki i az veche bqh hlytnala po nego .Ama taka stana che se skarahme I edin den si bachkame pak dvamcata i pochna da me razpitva gadje imam li si dali si tyrsqvikam si "toq se ebava s mene" ama sled rabota poluchavam sms v koito mi kazva che ima chustva kym men iako az iskam vinagi moje da se poluchi neshto m/u nas .I edna vecher sme otnovo na rabot i az sym se potprqla na ednata masa i toi idva zad mene i me pregyrna i kato mi vika : " Nie sega s tebe shte se vzimame li ili nqma da se vzimame " celunahme se i taka vse oshte sme si zaedno s kolegata XiXi
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    uf tva 6e go probvam

Това ми хареса мнооооогооо Браво е на това му викам СМЕЛО момиче или момент на лигавене

Учихме в едно и също училище, но не сме се забелязвали ... веднъж си писахме в irc, на другия ден в училище се поздравихме ... и така
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest
    v daskalose zapoznahme toi slu4aino doide v moq klas, tva be6e v 9klas.kato go vidqh za 1 pat ne mojeh da spra da go zqpam, toi nqkakav v 4erno celiq sedi nai otzad, leko sardita fizionomiq.Posle se zapoznahme, stanahme best friends i edin den me popita dali iskam da sme pove4e ot frends.I az kato na maitap kazah da.I taka........ na maitap , na maitap no mn go zaobi4ah i sega sme ve4e 11klas i o6te sme zaedno \/

Град
    на плажа =)
    На един лагер се напихме и решихме да споделим опит с целуфките

Guest
    Запознахме се чрез интернет, всъщност аз в началото разглеждах профили в сладура и попаднах на нея. Почнах да си лъскам на снимките и така седмица - две докато реших да и пиша. И интересното е, че наистина се изчукахме. С нейното предизвикателно облекло за 14 годишна нейните снимки караха хуя ми да полудее и ... реших да и пиша...

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Запознахме се чрез интернет, всъщност аз в началото разглеждах профили в сладура и попаднах на нея. Почнах да си лъскам на снимките и така седмица - две докато реших да и пиша. И интересното е, че наистина се изчукахме. С нейното предизвикателно облекло за 14 годишна нейните снимки караха хуя ми да полудее и ... реших да и пиша...
    Просто развилняното въображение на някой пубер ако питате мен.

ko
    Guest
    nie puk v edin klub ma be6e nqkvo mn stranno 6toto az bqh s 1 priqtelka i s 5-6 mom4eta/su6to priqteli/na 1 separe i piem i qko lignq.Ta be6e mn pulno v kluba i po edno vreme ednoto ot na6te mom4eta ne6to otiva na bara no mn se bavi i nikav go nqma mn vreme.I moq milost otiva da go diri i kato go namerih otivam pri nego a toi si 4aka poru4kata sednal,az prava do nego.i seda takava,vurtq se dokato my q donesat i zabelqzvam nqkav me zqpa ama brytalnoto me zqpa ama ni6o.vru6tame se s moq fr pri drugite i sled 20-30 min toq ''zqpa4a''s o6te edin minavat pokrai na6eto separe i pak me gleda i az go gledam ebasi i toi takuv mi maha s glava da izlezna navun i az are i izlqzoh,vze mi tela,sled some days mi se obadi i taka

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    21 век ... скайп любов, скаип емотикони, скайп усещания ... файлове по ай-си-кю ..., защо по-дяволите всичко става по интернет .. нямате ли смелост да предприемете първата крачка на живо ... ако нямаше интернет дали всички още нямаше да бъдат девствени Наистина ме радвате с вашите " виртуални " историйки .. пращат от романтика направо ...
    Хаха еми кво да ти кажа така стават нещата

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    21 век ... скайп любов, скаип емотикони, скайп усещания ... файлове по ай-си-кю ..., защо по-дяволите всичко става по интернет .. нямате ли смелост да предприемете първата крачка на живо ... ако нямаше интернет дали всички още нямаше да бъдат девствени Наистина ме радвате с вашите " виртуални " историйки .. пращат от романтика направо ...
    Даже аз,привърженика на социалното общуване....тука се предавам.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    At home...
    Еми бях излязла с една приятелка в парка, през това време той караше колело и дойде да я поздрави(понеже се познават) и тя ни запозна.После почнахме да си пишем в Мирк и да се зарибяваме, но след това тръгнах с едно друго момче(негов приятел), после с един друг негов авер, после с още един, с който скъсах( но през цялото време си бяхме приятели, че и повече)След тия раздели ми беше много кофти и почнахме да излизаме само двамата и си изкарвахме много яко, понеже и двамата сме големи идиоти ) И така една вечер в лиготията си се целунахме и...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си