.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    shaka_kan
    Guest
    hahahaha nik0ga nqma da si zabravq t0zi den! Vt0ra g0dina studentka bqh i re6ih,4e trqbva da zap04na da rab0tq i saotvetno si tarsih rab0ta. Edin semeen p0znat mi kaza,4e ima priatel,k0it0 sega pravi magazin za alkohol i cigari i kat0 na4al0 mi se st0ri d0bar variant..sled vreme zap04nah i rab0ta...otivam parvia den na taka nare4en0t0 si rab0tn0 mqsto ...i g0 vidqh! Be6e s rab0tni drehi,za6t0t0 prave6e ne6t0 p0 magazina si, zap0znahme se...zap04nahme da si g0v0rim! Parvata mi misal, k0qt0 mi mina be6e.." hm..t0ia pak na kakav mi se pravi?" Kak moje edin maj,za6t0t0 e 15 g0dini p0-g0lqm 0t men da se darji t0lk0va sv0b0dn0 i da g0v0ri t0lk0va pr0st0tii...bqh izumena! V p0sledstvie sled 3-4 meseca savmestna rab0ta s neg0 g0 0biknah,stana 0t ni6t0t0,,,.. vazpriemah g0 sam0 kat0 6ef i priqtel v p0sledstvie..n0 nik0ga ne sum si mislila,4e m0je da mi stane lubim 40vek! minavaha si mesecite i az osaznavah, 4e k0gat0 ne sum na rab0ta t0zi 40vek mi lipsva.. t0i m ise obajda6e pod pritekst da me pita kakav alkohol trqbva da se vzima , v kakvi k0li4estva..nekvi uj slujebni ne6ta... t0gava osetih zainterisovan0st i 0t neg0va strana! V na4al0t0,k0gat0 zap04nah da si mislq za neg0 se pla6eh..ta t0i be6e 15 g0dini p0-g-lqm 0t nas..be6e me strah 0t mneniet0 na r0ditelite mi,priqtelite.. N0 sega ne sajelqvam!!!!!!! Ta neka pr0dalja.. t0i zap04na da st0i p0st0iann0 v magazina i edna ve4er sled rab0ta me p0pita dali iskam da me zakara..az bqh izm0rena i se saglasih,ina4e ne bih g0 napravila Zakara me do nas i p0slegna da me celune,az razbirase se drapnah..ne m0jeh da si predstavq da imam kakvit0 i vzaim00tn06enia s neg0.. Ta toi mi be6e i SHEF!!!!! Na sleddva6tia den ve4erta si 4atihme v ICQ, mene ne6t0 me prehvana i mu pratih m0i simki po cici...t0i se p0barka naprav0... na sledva6tia den se vidqhme i ...stana kakv0t0 stana!!!!! D0 den dne6en sme zaedn0 i mislim za na6e bade6te i deca .. i t0va ve4e g0dina i 1-2 meseca...prikazkata 6te pr0daljava....))))))))

Супер фен
    Хмм...ще кажа за бившия ми.Запознахме се чрез тогавашното ми гадже.Ние точно бяхме скъсали и след около 2 месеца той (тогавашното ми гадже) ме запозна с бившия ми.Не искарахме много

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Запознахме се на едно състезание с мотори. Аз бях зрителка, той участник... Първото ми впечатление...амии Понеже си падам по високи скорости и адреналин, първо се влюбих в мотора Е, любовта към мотора беше от пръв поглед, а нашата не бих казала, че се появи така изведнъж. Дълго време се опознавахме, но пък си заслужаваше.

Ние се запознахме чрез общи познати, а в началото аз го помислих за много шантав тип
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    От един клас сме. Не помня как точно сме се запознали и дали съм имала 1во впечатление. Той разправя че ме е харесал още тогава :P Аз знам че го мислех за сладък ... иии 1 година след запознанството ми предложи

F
    Guest
    E mi i az s moq se zapoznah v 4ata predi godina i osem meseca nqkude. makar 4e sme se vijdali o6te kato malki :) I taka se zapoznahme v 4ata toest toi me potursi tam. Znael e koq sum no pred men se e pravil na lud. Otna4alo se durje6e suvsem priqtelski no sled 1 sedmica nqkude re6i da mi priznae 4e me haresva i dokato se usetq i az zapo4nah da go haresvam. no edinstvenata pre4ka be6e 4e i dvamata si imahme gadjeta. A negovoto gadje be6e moita nai - dobra priqtelka i nqma6e kak da stane ne6to mejdu nas. Re6ihme da se vidim nqkolko puti po negova molba i az sled tezi sre6ti o6te pove4e misleh za nego i re6ih da zareja moq priqtel. toi napravi su6toto sled 2 dni i ot otgava 1 godina i 6 meseca sme si vse zaedno. I dano da bude taka za mn dulgo!!! :D

Guest
    в една дискотека, само дето принципно съм предубедена в запознанствата с хора по такива места... но тъй като той се целуваше мн нежно му дадох телефна си и така...

На 15 септември в новото даскало.
    Мнението : Ебати якото момиче(Мислех,че няма да ми жърже).
    BMW and House muZik!

Ami maika mi raboteshe v edno kafene i az vse kisneh pri neq i toi beshe tam postoqno i se zapoznah s nego shtoto sme v malak grad i sichki se znaqt i taka posle maika vze da mu vika zetq a toi na neq babche i pokrai tqhnite bazici zabarkaha i mene i taka ...
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Na more az bqh v vodata a toi igrae6e voley boll bratov4et si do men o6te kato go vidqh mi haresa i na sledva6tiq den pak pri su6tite obst topkata padna do men i toi mi vika da q podam i posle se zapoznahme. Celiq den bqhme zaedno oba4e na sledva6tiq den az si zaminah. Kofti e tva e 4e sme ot razli4ni gradove i vupreki tva hodim.............e liubov :P
    !!! I don't give a fuck !!!

Град
    V mechtite si
    Той е приятел на брата на мойта съквартирантка и веднъж дойде в нашата квартира,така се запознахме.След няколко дни той ми се обади и бяхме на кафе,и след това тръгнахме....
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Запознахме се в едно заведение.Бяхме седнали с приятели,които чакаха техен приятел.Мина едно момче,което загледах и след миг се озова на нашата маса. Оказа се,че това е въпросният приятел,който от първият момент ми хареса. По-нататък се получиха и нещата между нас.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Не зная... Не съм сигурна дали съм я имала и съм я загубила или всичко е било заблуда и това не е била моята половинка... Ако е бил той - запознахме се тук. Надявам се искрено да съм сбъркала и да не е това единствето момче което съм обичала и ще обичам или просто това да не е било любов
    Ще видим какво че очаква от тук нататък... Най-интересното тепърва предстои
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Един ден моята най-добра приятелка ми казва" Абе ще се запознавам с едно момче от нета, ела моляте с мен да не съм сама" и аз естесвено се съгласих.. Без никакви намерения, просто ей така отидох с нея да не бъде сама.
    И в кафето я чакаше. И тъкмо седнахме и пристига някаква страшна надувка( момче де) , Сяда до нас и без никакви задръжки си говори каквото иска...Викам си на акъла" тоя пък" Ама така стана, че той не се оказа такъв за какъвто го помислих в началото... Започнахме да излизаме заедно...И накрая се оказа, че чуствата ни са взаимни...
    Жалко само за приятелката ми, че не можа да се получи нищо с нежното момче, но пък благодарение на нея се срещнах с моето
    ♥ ♥ ♥

Sega pravq opiti obeshtavam kato zabiq da spodelq kvo e stanalo
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Guest
    Бяхме на центъра с една мн добра моя приятелка а пред нас вървят 2момчета. Аз и вакам Владиславо тоя по високия е голям сладур, а тя ми вика "аз го познавам" при което тръгвам да го гоня и да се запозная с него, без даже да я изчакам (сигорно съм се паникьосала да не избяга)В същото време момчето което вървеше с него се обръща и му вика "Владиславе някво момиче ни гони" при което аз хахаха а през тва времи фр ми ни настигна и ни запозна. После седнахме на кафе и разбрах че си има пр и така 3г бяхме мн добри приятели, говорихме си за всичко ходихме по купони но нищо по-вече. И една вечер на поредния купон и 2та ср пияни почнохме да се натискаме и той ми каза че от мн време ме има за нещо по вече от пр но незнаел дали да скъса с бившата си но вече му писнало от нея и тогава тръгнахме. Общо взето тва е. Ся вече не ходим и даже не сме пр но като си ходя в силистра от време на време се зарибяваме.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ами първия път като го видях "Леле тоя колко е малоумен и не си затваря устата мамка му много ме дразни".
    А като се запознах с него "Абе малко е сладък"
    хех тва ме расмя

ние сме в един клас, но трябваше да минат 4 години да се влюбим един в друг. Всичко тръгна от скайп ( обичам скайп и съм мн благодарна, че съществува), после решихме да излизаме, но без нищо сериозно, в крайна сметка осъзнах, че няма смисъл да продължаваме така и всичко стана сериозно и досега е така. Много го обичам мойто пиле
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Беше ми взел скайпа от някакъв общ чат.От даскалото ми е.Като бях в неговат стая при друг приятел дойде и каза "здрасти,аз съм ..." Година по-късно тръгнахме
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Лумпи:)
    Guest
    Хмм сегашно гаже няма.Има минало.

Трябваше да излизам с едно момиче понеже да взимаме подарък на една позната.И защото незнаино защо само аз съм знаел къде е бил магазина .Блях.Виках си това ще е скучно.Поредната скрофа дето ще ми надува главата.И с един познат отивахме към мястото насрещата.Понеже да ме изпрати и без това му бе на път.И нали вървя си аз и виждам в далечината.И му викам тази ще я имам.Тои ми вика да ве да.Понеже беще зашеметяваща.(сега е още повече).Отивам аз казвам и здрасти едно такова тъповато.Но вече с явната идея тая ще е моя.Отидохме на бързо до магазина а после седнахме на кафе за да си починем.Беше 3март и беше доста хладно.Нямаше сняг но пак си беше шит.Избратих я до спирката понеже не ми се ходеше до тях.(това че я искам не ми пречи да ме мързи)Казах и че я искам и че трябва да ми даде номера си за да се видим.Тя ми каза добре. и го даде.(после се оказа че никога не би ми дала номера си или да излезне с мен защото не си пада по такива неща но съм бил прекалено мил с нея)(това си беше реклама)Взех и номера и се обадих да се видим пак.И така излизахме 1-2 пути през които аз бях толкожа нахален.Целунах я веднага щом я видях .. горкото момиче бях я наплашил.На рождения ми ден.19 март тя ми подари една плочица която пишеше 'човек и добре да живее се жени'.А разбира се за капак всичките ми приятели се обадиха да микажат че са заети и няма да могат да доидат после разбрах че е било понеже са знаели че съм с нея.И така след още 2 седмици ходене по мъките я пречупих.И стана моя.Ходихме 4 години.карахме се бихме се ...сърдихме се но на края си останахме приятели и сега излизаме и си говорим.Може би между нас няма да има нищо повече а може и да има много повече не знам още но все още я обичам и тя мен.Просто момента не е подходящт за това.Но винаги ще бъдем спецялни един за друк.както и да е овлякох се..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Прибирах се вечерта към в къщи, минавах покрай едни гаражи и двама пича дотичаха до мен и единия вика "Огънче имаш ли" и аз вада и му давам и той вика мерси. И аз му викам "за нищо" и си продължих напред и той каза "ама си голямо сладурче" и аз викам "ами благодаря, но не мога да кажа същото за теб" и той вика "ауу, че сме злобнички, за къде си се разбързала така" и аз викам "еми прибирам се, ама нещо не ми се прибира мн мн" и той вика "ми ела да си поговориме малко, ако искаш де" и аз се съгласих.
    И отидохме на една беседка, лаф мохабет, и по едно време си извадих тела да вида колко е часа и той вика "ауу, а как бих могъл да получа номера ти" и аз викам "никак" и той "ама на тебе нещо ти има, за кфо се държиш така" и аз му викам, че тва си ми е просто в кръвта. После пак вика "ае де, няма ли да ми го дадеш" и аз викам "ами с друга карта съм , тази не е моя, а моята е в баща ми и не знам кога ще я получа".. и взехме, че сменихме темата, ама после като си поприказвахме и като го видях що за стока е, и на тръгване към вкъщи му викам "Ами.. аз такова.. имам домашен. Искаш ли го" И той вика "да" , записа го, и аз като се прибрах изобщо не си и бях помислила, че може да се обади, ама е на', звънна.. говорихме си известно време, и веднъж вика искаш ли да излеземе да се видим и бла бла и аз се съгласих, видяхме се, и 4 месеца по-късно тръгнахме. Разделихме се.
    Преди известно време се видяхме и тръгнахме пак след 3 месеца, и утре прайм 9 дена
    4estito!!!!
    otidoh na po4ivka v bansko i v hotela koito bqhme otsednali ima6e edno momi4e ot bansko-dashterq na sobstvenicite.ve4erta izlqzihme i tq ni zapozna parvoto koeto si pomislih e 4e takav gotin batko ne e za ispyskane ama sigurno e zaet.sled dva dena bqhme na kafe s nego taq macka i oshte edno momi4e.i te otidoha za cigari i nie ot mohabed na mohabed i yj samo bazici.posle otidohme v hotela i v edin moment se ysetih 4e go celuvam na terasata.prespahme zaedno sasmo go 4yh sytrinta kato kaza 4e otiva na rabota.taka 4e na tretiq den tragnahme na petiq go zaobi4ah a na desetiq poiskah da izkaram jivota si s nego.sled 17 dena shte idva da jivee pri men mn sam shtastliva 4e snoshti m namerih kvartira i ve4e si ima rabota!!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    в мечтите ти
    В училище, той е в моя клас
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Миии доведоха го в нас...и аз само седях и го гледах...и супер мноо се вманиячих по него и след няколко часа се забихме и такам=)
    Feel my pain

Guest
    mi az jiveq v malak grad i si imame lokalen chat.po tova vreme obache az pusheh i maika mi me beshe hvanala i me nakaza.i az sedqh po cql den pred kompa (pak i togava mi bqha prekarali net predi 1 sedmica i oshte mi beshe merak).i tam toi me pita koq sam shtoto bqh nova i pochnahme da chatim.v posledstvie se okaza che sme rodeni na edna i sashta data v edna i sashta godina (25.09) i oshte poveche se sblijihme.az pochnah da si padam po nego i edna vecher mu priznah che go haresvam.samo che toi otvarna che iska da sme samo priqteli i taka nishto ne stana.no prez tova vreme si izlizahme zaedno s priqteli i pak si bqhme friends.samo che stana taka che az se skarah s moite friends i zapochnah da izlizam zaedno s negovata kompaniq.i pak si chatehme i edna vecher mi prizna che i toi me haresva i iska da hodim (6 meseca sled kato az mu priznah) i na nova godina tragnahme i mn se razdvam che sled 5 dni pravim 8 meseca mn si go obichkam

Ами бяхме в един клас и първия срок и началото на втория едвам се понасяхме.... Но накъде март месец псотеепнно се зближихме покраи общата ни мания по макрката CreAtive ,защото той випя плеъра ми. И така постепенно станахме като брат и сестра , но всички ни казваха колко много сме си приличали как излгеждало че ходим , и мнгоо често ни опличичаваха като двойка , а не бяхме. И изведнъж стана нещо което няма да разказвам но сле дмн перипети и сълзи , опити засамоубиства на трети лица , и тръгнахме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си