.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    mm pri men stana taka.bqh na edin lager na moerto.s moite fr otidohme na disko.toi be6e tam i iska6e da se zapoznaem.posle se okaza 4e i toi ot su6tiq lager samo4e ne sme se zasi4ali nito v hotela nito nikude.posle stane o6te po stranno 6toto se okaza 4e imame i ob6ti poznati-v negovata kompaniq be6e edin ot nai dobrite mi fr s koito su6to se vidqh v diskotekata.i nakraq se okaza 4e o6te predi da trugnem za lagera sme se namerili v skype i sme si pisali no vuob6te ne sme podozirali 4e po kusno moje i da se sre6tnem.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Ами бяхме в един клас и първия срок и началото на втория едвам се понасяхме.... Но накъде март месец псотеепнно се зближихме покраи общата ни мания по макрката CreAtive ,защото той випя плеъра ми. И така постепенно станахме като брат и сестра , но всички ни казваха колко много сме си приличали как излгеждало че ходим , и мнгоо често ни опличичаваха като двойка , а не бяхме. И изведнъж стана нещо което няма да разказвам но сле дмн перипети и сълзи , опити засамоубиства на трети лица , и тръгнахме
    Същата работа...омг ма аз ходя с нея...
    Иначе тя промени всичко...даже се чудя кво ми хареса...бях кретен ся...пак ама по малко
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladki64e
    Ami az tva mom4e go zasi4ah po ulicite ama mu znaeh samo imeto i ni6to pove4e(a pak i mi be6e adski protiven). Edin den oba4e mi zaqvi palnomo6tno v skaipa i az mu dadoh. I togava po4nahme da si prikazvame i da si govorim.Edin pat go vidqh na centara i mu kazah samo zdravei i otidoh na kafe s moite fr. Ve4erta mi pisa 4e bi trqbvalo da mi e sardit 6tot ne sam go pokanila s men na kafe. I az mu vikam ne se sardi kaji koga iska6 da izlezim i izleznahme. Sled tva po4nahme da izlizame po 4esto. Edin pat ve4erta mi pisa dali iska da se sre6tnem i az se saglasih i taka po4nahme sqka ve4er. Edna ve4er kakto se prikazvahme toi me pregarna sled tova se celunahme . Be6e mn hubavo ama ne6to ne se polu4i. V4era go sre6tnah i toi mi kaza: Iskam nqkoi pat pak da izlezim i az razbirase se saglasih. I sega uj 6te probvame si4ko otna4alo.
    Uauu vsi4ko bez poslednite 2 reda imam 4uvstvoto 4e az sum go pisala

запознахме се миналата година на един лагер момичетата от моята стая се зарибяваха с момчетата отдолу а аз тъкмо се бях изкъпала и излизам по хавлия да видя какво става и той ме видял но аз не съм обърнала внимание и се качва в моята стая и аз не знам за6то . Трябваше да отида до града но нямаше с кой и той предложи да дойде с мен Отначало се дърпах ама какво да правя съгласих се и отидохме до града свърших си работата и той ме заведе в някакъв парк с палмички говорихме си и от тогава почти година сме заедно
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Guest
    Той живее в блока на най добрата ми приятелка.Няколко пъти като минавах от там го засичах на терасата му и супер много ми хареса.Една нощ събрах смелост и отидох да му звънна направо на звънеца.Той излезе да ми отвори.Беше само по боксерки Направих се на луда и казах "може ли Таня" а той каза че няма такава.Гледахме се много предизвикателно.Не ме покани да вляза,но след 2-3 дни се видяхме на кафето до неговия блок и той дойде да се запознаем.На следващия ден тръгнахме.Заедно сме 1 година и 2 месеца вече. \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Той живее в блока на най добрата ми приятелка.Няколко пъти като минавах от там го засичах на терасата му и супер много ми хареса.Една нощ събрах смелост и отидох да му звънна направо на звънеца.Той излезе да ми отвори.Беше само по боксерки Направих се на луда и казах "може ли Таня" а той каза че няма такава.Гледахме се много предизвикателно.Не ме покани да вляза,но след 2-3 дни се видяхме на кафето до неговия блок и той дойде да се запознаем.На следващия ден тръгнахме.Заедно сме 1 година и 2 месеца вече. \/
    xaxa =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

хаха веселко се е получило!

бях отишла да видя, една съученичка, а тои беше там и така се запознахме. първото ми мнение беше че е много пухкав (във хубавия смисъл)

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    po neta, iame mn ob6ti ne6ta i ot dnes xodim \/ mnoy sum happy
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    Въйй със сегашния ми приятел се запознахме много случайно.Бях на РД на една и той дойде.отначало даже се сдърпахме.После седяхме от разтояние и се гледахме,докато той не прекрачи границата и тойде да ме гушне.След това в дискотеката си говорихме и изведнъж той ме не го очаквах,ама ми хареса .... и така.Пък първото ми мнение за него беше "тоя е много смотан!изобщо да не ми се прави на интересен.не е мой тип" .. ма то к'во стана
    Обичам те <3 !!!

Град
    LuNaTa
    mi zapoznahme se po chata i sled izvestno vreme toi mi kaza che utre shte me chaka v 6 chasa pred edin magazin ...ama az nishto nekazah..mn se chudeh dali da ida ili ne i nakraq reshih da otida zashotot v kraina smetka ne gubq nishto samo moga da spechelq..i otidoh zapoznahme se otidohme n a kafe ..tam si lafihme i az go haresah ama ne bqh sig dali i toi ama posle toi me hvana za raka i me celuna...i posle me izprati i az ne ochakvah da me popita koga shte se vidim ama me pita i se razbrahme za drugiq den i taka veche godina sme zaedno i mn se radvam che reshih da otida inache shtqh da izpusna nai miloto momche koeto sam poznavala
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Миналата година бях на Helloween-а на училището ми, беше ми станало скучно и гаджето на една моя приятелка предложи да ходим на някакъв купон у негов познат.
    Отидохме, имаше доста хора, той също беше там, но аз доста се бях "почерпила" () и се забих с един от неговите приятели.. а него дори и не го помнех на другия ден, май не се и бяхме запознавали..

Минаха няколко седмици и се разбрах да излизам с една моя приятелка, оказа се, че тя се познава с компанията му и тя дойде до нас заедно с тях. Много се учудих като ги видях
    С този неговия приятел така и не стана нищо и той бил решил, че трябва да започне да ме сваля
    Обаче човека преживял доста тежко раздялата с последната си приятелка и от година и повече бил само на принципа "е*и и бягай, не се привързвай" Та сещате се за какво ме е искал толкова...
    Само че аз не му обръщах почти никакво внимание, не беше мой тип, а и бях лапнала по приятеля му.. пък и ми се струваше голям простак, дето за нищо не става

Както и да е, мина доста време, дойде Нова година, бяхме се събрали в един апартамент със съвсем различна компания. Към 3 часа гледам - телефона ми звъни, пак гледам - бъдещият ми мъж :P Забра ме с колата си и отидохме в апартамента, в който се бяха събрали с неговата компания. Аз бях пила и не знаех много какво правя, той също, и стана тя, каквато стана.. Всъщност забравих да спомена, че точно преди да ми се обади, на късметчето от баницата ми се падна "Неочаквано щастие"

На другия ден той трябваше да си отиде до родния град, дълго време не си говорихме, само се поглеждахме от време на време в даскало (оказа се, че сме от едно и също).

Мина около месец, аз го бях отписала вече, докато един ден не се засякохме 3 пъти на 3 различни кафета... и прибирам се аз, и без изобщо да очаквам, той ми звъни.
    Започнахме да си ходим редовно на гости "да гледаме филми" уж, говорихме си, лигавехме се, никога не съм очаквала нещо от него, докато един ден не ми изтърси, че "ще тръгваме" Попитах го къде смята да ходим
    В крайна сметка се събрахме с уговорката да не е нищо сериозно - за седмица-две, обаче седмиците станаха 3, 4, после месец... и така до днес

Боже, дали изобщо някой ще го прочете
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    kadeto iskam
    epa tova e tema kat horata!! evala
    i da otgovorq i az- mi sas sega6nata si polovinka se zapoznah 4rez biv6oto si gadje. Beshe go izvikal da izleze s nas iiiii az kat go vidqh padnah!!!!! ebaxti pi4a vikam si az trqq da e moi.Toi si ima6e su6to priatelka togava i to ot 1 i pol. no izlqzahme na plaja razhodihme se pihme qdahme tova onova. i sa zaobi4ahme az ostavih togava6niq si priatel toi sa6to ostavi togava6nata si priatelka i sega sme si zaedno ot dosta vreme :P Keffffffffffffff

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami biah oti6la s edna suy4eni4ka i sus sestra mi na diskoteka.Stana kusno i niama6e koi da ni zakara do nas a i az ne poznavah nikoi za6toto biah ot niama i mesec v Kipur.Togava suy4eni4kata mi vidia 4e edin nein bratov4ed e v diskoto i go pita dali 6te ni zakara.Spomniam si 4e mi se stori niakuv mnogo sumnitelen tip i pitah priatelkata si dali naistina moje da kara .Zagovorihme se po putia i poneje sestra mi na drygia den 6te6e da y4astva v edin parad toi kaza 4e 6te doide da mi pravi kompania da ia gledame i mi vze telefona.V kraina smetka ne doide no po-kusno otidohme na kafe sus sestrata i edin negov priatel.Posle se po4naha sms-i,izlizania,bla-bla i sled mesec mi podari edin prusten i ot togava sme zaedno
    Toi posle mi kaza 4e o6te v dikotekata me e zabeliazal i daje se opital da tancyva s men ma ne sum my oburnala vnimanie A sled kafeto kazal na vsi4kite si priateli 4e sum si za nego i nikoi da ne e posmial da me svalia

*MeGiTyY*
    Guest
    Emi az otidoh da si pla6tam interneta on te bqha premestili ofisa i se pla6ta6e v edin kompiuturen klub i az vikam..pf tam tree da hoda...ama iskam neiskam trqbva i mom4eto na koeto platih be6e mn sladuk i sled malko idva o6te 1 mom4e i se okazaha bratov4edi i tfa vtoroto mom4e negov bil kluba i be6e v 4ata i az se oburnah i vidqh kuf mu e nicka kato se pribrah si pisahme i mu kazah koq sum posle toi mi kaza ela utre az sum na rabota i taka seki den pri nego...i to si stana si4ko..hodihme cqlo lqto ... no ne6to go zarqzah a sa go obi4am mNogo.. ama toi me mrazi se taq pone be6e veselo

Град
    :))
    Ами странното беше, че Той от 8 години ми е почти съсед, а не се познавахме Ммм запознахме се случайно в чата, тогава зарибявка, това - онова. Една вечер случайно се видяхме близо до вкъщи. Той беше с тогавашната му приятелка ( която аз познавах ), та тя ни запозна. :P След 2-3 дена излязохме да се видим. Той скъса с приятелката си и така.. тръгнахме :P Бяхме скъсали 2-3 дена, но после се оправихме и вече почти 6 месеца сме си заедно и много си го обичкам
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Zapoznahme se v edin sait i edna ve4er bqh v edna averka da spq 4e maika i q nqma6e i toi nqq6e ko da prai kakto i nii i doide tam do nas stoqhme oklo 2-3 4asa navyn lafihme si tui onui be6e mi adski priqtno .. i taka sled tova pak otidohme na kafe i trygnahme xixi
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

защо всички се ебават с любовта . :smt011 просто си карай по пътя и казвай ъхъ на всяка негова дума и когато влизаш в час една целувка и после го забравяш :-k #-o

кажи ми после как е минало
    ако си девствена ходи на партита , аколи не връщайте се у дома при него ,ЩОТ ШЕ ТА ЗАРЕЖЕ!!!!

защо всички се ебават с любовта . :smt011 просто си карай по пътя и казвай ъхъ на всяка негова дума и когато влизаш в час една целувка и после го забравяш :-k #-o

кажи ми после как е минало
    ако си девствена ходи на партита , аколи не връщайте се у дома при него ,ЩОТ ШЕ ТА ЗАРЕЖЕ!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си