Всъщност не сме се запознавали официално. И първият път не го помня...какво да направя Още ми е тъпо заради това...той е приятел на приятел на бившия ми, след като скъсахме с него, се видях с приятеля, който е и мой приятел...обясних го тъпо.

Ама и аз мога да разкажа как стана всичко :П
Татуу фестът миналата есен. Бях се разбрала с общия приятел да се видим там и той, естествено, води моето урунгелче...което е пияно /това също е естествено/. И ще пием бира...но е студено и затова отиваме у тях /у мъжа ми/. И той поне 18 пъти се почувства длъжен да обясни как би ме чукал и колко еротична поза съм била заела...и аз му бях бясна. После се разбирам с приятеля да се видим пак, оплаквам му се от мъжо, че се е държал свински, и той отсича: "Ама той Жорката си е такъв, не му обръщай внимание". Ами, хубаво. А аз тоава бях решила и че мъжо ми е е баси плейбоя...но това е друга тема. Имаше една снимка от феста, на която той ме усмихва...пращам я аз на една позната и тя започна да ми обяснява колко бил як /мъжът ми/, а аз изобщо не се бях заглеждала в него. Та...уреждаме си друга среща след 2 седмици и аз докато пътувам натам, се сещам за онази девойка и си викам: "Абе, той наистина е готин" и се надявам да дойде. Е, дойде...то не бяха лигавщини, не бяха простотии...ама от страна и на тримата. и аз през цялото време се опитвам да влея в главата на това ми ти момченце, че ако иска просто да ме чука, няма да стане. Стана дума за една позната - голямо курве, и той казва, че И е навит, и аз отсичам: "Вече наистина не бих се чукала с теб". Шах и мат. Горкият
Същата вечер в чата...пишем си...и аз го питам: "Какво искаш от мен?" и той хъка...мъка...стигнахме до заключението, че искал "и секс" /впрочем казва, че оттогава е белият косъм на брадата му/. И го предизвиках - казах му, че ще го налазя, когато се видим.
Виждаме се на следващия ден...предизвикателството свърши работа. И оттогава...7 месеца льобоф...