Прибирах се вечерта към в къщи, минавах покрай едни гаражи и двама пича дотичаха до мен и единия вика "Огънче имаш ли" и аз вада и му давам и той вика мерси. И аз му викам "за нищо" и си продължих напред и той каза "ама си голямо сладурче" и аз викам "ами благодаря, но не мога да кажа същото за теб" и той вика "ауу, че сме злобнички, за къде си се разбързала така" и аз викам "еми прибирам се, ама нещо не ми се прибира мн мн" и той вика "ми ела да си поговориме малко, ако искаш де" и аз се съгласих.
И отидохме на една беседка, лаф мохабет, и по едно време си извадих тела да вида колко е часа и той вика "ауу, а как бих могъл да получа номера ти" и аз викам "никак" и той "ама на тебе нещо ти има, за кфо се държиш така" и аз му викам, че тва си ми е просто в кръвта. После пак вика "ае де, няма ли да ми го дадеш" и аз викам "ами с друга карта съм , тази не е моя, а моята е в баща ми и не знам кога ще я получа".. и взехме, че сменихме темата, ама после като си поприказвахме и като го видях що за стока е, и на тръгване към вкъщи му викам "Ами.. аз такова.. имам домашен. Искаш ли го" И той вика "да" , записа го, и аз като се прибрах изобщо не си и бях помислила, че може да се обади, ама е на', звънна.. говорихме си известно време, и веднъж вика искаш ли да излеземе да се видим и бла бла и аз се съгласих, видяхме се, и 4 месеца по-късно тръгнахме. Разделихме се.
Преди известно време се видяхме и тръгнахме пак след 3 месеца, и утре прайм 9 дена