ами одавна беше, на завършването на 6 клас май беше и с няколко бивши съученички решихме да идем на басейн. накрая останалите момичета си отидоха и останахме само аз и още едно момиче. седнахме на столовете до басейна на слънце и тогава тя се заговори с едни момчета,които бяха от неговата компания. той беше в басейна и започна да ни пръска тогава аз му казах името и да престане да ни мокри. той се учуди откъде му знам името и се заговорихме нещо. след това ми се губят моменти,но помня,че си тръгнахме с него и с бившата съученичка. когато пресичахме линията,защото от там беше прекия път, той ме попита дали бързам да седнем да си поговорим малко. седнахме на релсите и той ми разказа накратко неща за себе си. аз бях малко учудена,че на една такава, която все още не познава и разказва какво ли не. поприказвахме си малко и след това си ме изпрати до блока ми. след това той не беше сигурен, че ме харесва,пращаше ми смс-и,но всичко приключваше до тук. едва след повече от година,когато след мъчене да го забравя накрая почти бях успяла, той прояви голям интерес към мен. и така на нова година ние тръгнахме,ама не тая нова година а предишната