- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bade6te....a ste pod 18....
mislite li 4e edna vrska ima bade6te ako ste pod 18, govorq za savmesten jivo ne govorq za period ot godina dve..koeto e pak mn hubavo . no tuka ne6tata sa na po visoko nivo. mislite li 4elubovta e doatata4no silna za da izdarji si4ko dokato ne ostareete zaedno??? ima li takav varwnt? koi ot vas iska da mu se slu4i?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Живота след 8мия месец на една връзка става кофти - много караници, цупеници, сръдни и прочие. Поне по мое наблюдения.
Аз съм на мнение, че един млад човек трябва да опита всякакъв тип взаимоотношения с всякакъв тип партньори, за да стигне до заключението какво му харесва и след двадесет и петата си година да го потърси.
Ако ми се случи, или на някой друг му се случи, мислиш ли, че след време няма да има изневери?koi ot vas iska da mu se slu4i?
Бтв то както и да го гледаш, щастие между двама родители с 10 годишно дете няма.
Збележи само колко двойки на днешно време се раделят, или си хфащат любофници, но заради детето си продължават съвместния живот.
Дали ще бъда с някой 10 години, или 40 години.. тоя момент винаги настъпва... така, че по-добре да се опита от всичко и от всеки.![]()
Еми съмнявам се може да се случи но адски трудно особено в днешно време.Време на изкушения алкохол курви![]()
Vladoka rulzzz
Много зависи от характера на партньорите. Съвместен живот под 18 години е много труден, да не кажа невъзможен. И момичето, и момчето все още учат, а трябва и да работят, за да се издържат.
И все пак, ако единя от двамата е материално осигурен е много по-лесно.
Другият проблем е, че много малко връзки от тази възраст могат да бъдат запазени.
И все пак има семейства, в които отошенията са се запазили прекрасни и няма изневери.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Когато хората се обичат, не позволяват на всекидневните глупости да ги доведат до раздяла. Какво, като се карат? Невъзможно е да живееш с някого и да не се карате. Ако си хванеш любовник, по някое време ще започнеш да се караш и с него. Което не означава край на връзката.Първоначално написано от cherinka
според мен е възможно...но само ако чувствата са много силни и двамата знаят какво искат...
Възможно е, но лично според мен е ненужно. Айде след 20-тата година, да, но под 18 - абсурдно е. Познавам много двойки, които са заедно от малките класове, но първоначално не са живели заедно. На един съученик техните са гаджета от 8-ми клас - вече 26 години заедно.
Да, наистина си зависи много от характерите на двамата.Съвместен живот над 18-много е трудно, освен средствата, все пак и, ако искате да живеете по-нататък заедно няма нужда още от толкова малки.
Ако една връзка започне преди 18, тя едва ли ще продължи докато се ожениш.Но може да се разделите, след години отново да се срещнете и да се ожените.Знам един такъв случай
![]()
abe mila ni6to ne sxvanax ot taq tema det si q pusnalaПървоначално написано от BeBsItO
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
ne govorq da jiveete zaedno po 18, a ako zapo4ente edna vrazka pod 18..vazmojno li e sled tva da prodaljite zaedno i da zajiveete zaedno i t.n
Ами според мен е възможно,но твърде рядко се случва за съжаление.Ако хората наистина са един за друг и много се обичат,защо не.Ако са родени един за друг,да.Може.Не знам,защото не съм го изпитала,нито имам подходящ пример.Бих искала да ми се случи и любовта да продължи вечно.Но това по-скоро е твърде нереално за повечето от нас-тийновете.Все пак би могло.И ако намеря ИСТИНСКИЯТ,бих искала любовта да продължи вечно
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
kato kazva6 18 ima6 predvid -pulnoletie,pravo na podsudmost ,otgovornost za sebe si,no samo po zakon.na4i ima6 predvid dali ako si s nqkoi predi tiq 18 godini ,dali bihme produljili zaedno (suvmesten jivot,dete,brak )?mi na6te sa ot 18 godini jeneni ,i zaedno ot 8 klas.no v momenta ne moga da ti kaja kak sa im vzaimootno6eniqta,mislq 4e si izneverqvat(makar 4e taq duma me drazni,i ne q izpolzvam 4esto).ta zavisi si ot horata,ot otno6eniqta ,polojeniqta i tn.az li4no ne sum otkrila 4ovek v koito da tursq takova ne6to
v toz jivot v det jiveem si4ko e v1zmojno dete moe.....kakto kazvat vodeshtite na predavaneto ''Sblusyk'' ---- ''NQMA NEVAZMOJNI NESHTA''Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Според мен всичко си зависи от хората.Ако обичаш и държиш на някого ще искаш да си с него независимо на каква възраст си.
"Изкушения" винаги ще има-без значение дали партьорите са на 15 или 20 години.![]()
prav si 4e nqma nevazmojni ne6ta, no dali lubvta 6te se zapazi tolkova dalgo, dali 6e q ima trapkata.....i struva li si da propusne6 o6te 10000 trapki zaradi tvoa 4e ot rano si ''sazdal''semeistvo. az mislq 4e ako lubovta e silna tazi trapka nqma da iz4ezne , est ako i dvamata polagat usliq za tova.
Естествено ,че е въэможно.няма эначение на колко години си,винаги може да се влюбеш и връэката ти да има бъдеще.Ще дам эа пример баба ми и дядо ми (![]()
![]()
)-на 16 са эапочнали връэката си и цял живот са били эаедно ,е докато той не почина.Та така-всичко е въэможно.Эависи от хората.
[size=7][b][u]fosse cos
.........i ot jelanieto nai ve4e![]()
Какви тръпки? Да ходиш по курви/да се чукаш безразборно? Да пиеш постоянно или да се друсаш? Да се натискаш на всеки по дискотеките?Първоначално написано от BeBsItO
Възможно ли е да бъде по-красиво?
govorq za lubovni trapki, no i az kato teb mislq 4e ne izpuskam mnogo. a temata q pusnah to4no zaradi tova 4e i nie govorim mn za bade6teto....i se 4udeh dali naistina edna takava me4ta moje da se okaje realnost
Би могла. Иначе любовните тръпки се компенсират с една много по-силна тръпка - тръпката да обичаш и да имаш истинска връзка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе всичко е възможно . Може и от малки да сте заедно и пак заедно да си остареете . Зависи от хората и до това колко си подхождат .
не си мечтайте много и не живейте в приказките...повечето двойки,които все пак са издържали от 15годишна възраст да кажем и след 10години са се оженили се развеждат...
типичен пример - една жена,която познавам,се омъжи за уж мъжа на живота й,винаги уж са се обичали и накрая стана следното: съвсем случайно срещна един мъж, към когото изпитваше толкова по-различни чувства от досегашните, че не можеше да се сравни - раздели се с мъжа си и сега е женена за другия.на 16 години още не знаете кво искате от живота, дали това е най-доброто,което можете да вземете от него,а и с времето хората много се променят - особено в тийн годините.