.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Според мен не е невъзможно , но както казаха повечето, след време се развеждат такива двойки. просто адски много се променят и няма как...

Re: bade6te....a ste pod 18....

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    mislite li 4e edna vrska ima bade6te ako ste pod 18, govorq za savmesten jivo ne govorq za period ot godina dve..koeto e pak mn hubavo . no tuka ne6tata sa na po visoko nivo. mislite li 4elubovta e doatata4no silna za da izdarji si4ko dokato ne ostareete zaedno??? ima li takav varwnt? koi ot vas iska da mu se slu4i?
    ...На мен ми се случва

И се моля на вс възможни привидения и богове да си останем заедно и да си имаме бебчета! Запознахме се и тръгнахме на 14-15 ,сега той е на 18,а аз скоро ги правя.И много се обичаме.Имаме си проблеми като всички..Но въпреки това защо да не останем заедно цял живот? Мн ми се иска да съм от онези " тъпаци" (някой така викат ) който срещат любовта на живота си преди 18 и са цял живот с нея!!!!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Според мене е абсурдно
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз адски искам да ми се случи,но знам и,че това е невъзможно.
    след като ходим сега тва значи,че като скъсаме сичко ще се е изчерпало
    и,че дори не се знае дали ще се познаем като ктанем по-големи.
    да си призная имам една съкровена мечта: като станем вече на възраст за женене да се срещнем случайно и пак да се съберем
    няма любов

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ще ме извинявате,ама връзка без караници НЕ може да съществува.То ако изобщо не се карат двамата това няма да е никаква връзка.И все пак смятам,че не е чак невъзможно,но е много трудно да се запази такава връзка.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен
    Na moqta nai - dobra priqtelka maika i i bashta i ot detskata bile zaedno .... posle v uchilishte .... i sega sled tolkova godini brak sa si shtastlivi i si se obichat mnogo.Obache az mislq,che ne iskam taka .... pone za sega.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си