.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на FuckingFreak

Как да постигна перфектни вежди?

Видях една тема за веждите на първата страница и се сетих,че имах един въпрос. Как постигате вие перфектните вежди? Ходила съм на козметик точно 1 път, през май месец, колкото да ми оправи формата, защото много я бях развалила. От тогава я промених (само в добра посока, разбира се), но имам един проблем. Когато си скубя веждите, кихам Не че е нещо свръхестествено, но се чувствам доста неприятно, докато някой ми е над главата и ми скубе веждите, аз да му кихам едва ли не в лицето (въпреки, че си слагам ръката върху устата)... И съм минала на вариант да ги оправям вкъщи. Но не винаги успявам да видя всички излишни косъмчета, не мога да дръпна онези току-що показали се .... а когато изляза навън едно от първите неща, които гледам лицето са веждите, предполагам и други хора са така, а доста от момичетата които съм видяла са с точно перфектни вежди, все едно току-що са излезли от козметичния салон .... има ли някаква тайна, особено за махането на онези току-що показали се косъмчета, защото хич не ми е приятно да ходя така. А те се показват на всеки 3-4 дни, ако тръгна на козметик, не мисля да ходя на всеки 4 дни, само за едните 2-3 косъмчета, които са се показали....
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    пробвала ли си с конец ? Хубаво е и да ги "подстригваш" за ад не се рошат .

не е по темата ,но и аз кихам като си скубя веждите ...мислех,че само при мен се случва
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив
    НЕ МОГА да си оправя като хората сама веждите,затова ходя на козметик...сама махам по 5-6 косъмчета,колкото да мога да изляза пред хората ..

Цитирай Първоначално написано от Cucko0

не е по темата ,но и аз кихам като си скубя веждите ...мислех,че само при мен се случва
    С конец?
    Всички ли сте злобни и отворени тук?

anonymous708973
    Guest
    Не сте само вие с кихането :Д и на мен много ми се киха, особено на лявата вежда в края, ама само като ме скубе козметичка.

Тайната е да скубеш новопоявилите се косъмчета с остри пинсети.
    Скуби си веждите на дневна светлина с увеличително огледало (аз имам 7х) на всеки 2-3 дни.
    Аз все още овладявам номера - ходя на козметичка веднъж месечно, през останало време си окепазявам формата :Д

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен

Re: Как да постигна перфектни вежди?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    имам един проблем. Когато си скубя веждите, кихам Не че е нещо свръхестествено, но се чувствам доста неприятно, докато някой ми е над главата и ми скубе веждите, аз да му кихам едва ли не в лицето (въпреки, че си слагам ръката върху устата)...

веднъж кихнах в лицето на една амаа добре че не беше козметичка а приятелка и все пак не мисля че е от скубането на вежди
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Цитирай Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0

С конец?
    http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM

Иначе - на мен ми ги направи козметичката и вече сама се оправям.Мисля че се справям

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    интересно. Ще пробвам
    awerw

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ау.. аз си ходя на козметик... не мога да си ги скубя сама... мразя. Започвам да се дразня и да се ядосвам на веждите си, като ги скубя сама ;д ... обикновено почиствам малко малко, колкото да не са някакви ужасни и ходя на козметик .... Тя козметичката ми ги подстригва и почиства аз иначе си имам една определена форма

Мега фен Аватара на iiordanova
    Справям се сама. Скубя,подстригвам. Случва се понякога да ги разваля,ама оставям да пораснат и ги оправям.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Идеалния вариант за мен е с конец. Маха всички косъмчета и веждите винаги изглеждат естествено.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Справям се сама. Скубя,подстригвам. Случва се понякога да ги разваля,ама оставям да пораснат и ги оправям.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Djuff
    А как ги 'подстригвате', защото моите са много дълги и се 'разрошват' ;д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А има ли някакъв риск да ги 'подстригна' прекалено много и да станат редки? Защото и без това съм сбъркана в ръцете, та и това ми остава. Иначе ще пробвам това с конеца,благодаря
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Това с конеца изглежда болезнено

Аз се справям сама с пинсети. Не става кой знае колко, не си харесвам веждите, но мразя някой друг да ме пипа по лицето За каквото и да било

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Ами първо с гребенче за вежди и мигли ги сресваш надолу към очите все едно.. След това тези, които стърчат ги подстригваш.
    После по принцип трябва да се срешат по същия начин нагоре към челото и пак да се подстрижат, боаче аз това не го правя, защото ми изглеждат много редки.. ;дд
    Иначе в вбокс има клипчета потърси и там..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Уж с гребенче за вежди, ама на мен никва работа не ми върши. Ползвам четка за зъби, сресвам нагоре, държа ножичка за маникюр хоризонтално, на 90 градуса спрямо веждата и режа внимателно, за да не ги издълбая :Д. Същата процедура надолу. После в крайчетата на веждата, но под ъгъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си