- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- противозачатъчни таблетки
Изписаха ми антибебе хапчета..............Какво да правя??? Пишат разни неща за тях
![]()
Защо ти ги изписаха,какво толкова пише и защо се притесняваш да ги пиеш...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
На колко си...Защо са ти изписани...Какво ти е изписано...И найстина кое те притеснява....
Повечето което пишат са глупости ...Тук има момичета който могат да ти кажат повече....
Ако те притеснява да не ти се разбъркат хормоните или да им странични ефекти...замисли се , че ти е изписано от лекар и той е взел предвид факта , че това хормонален продукт...Смутам , че причина притеснение няма , но ако искаш отговори ни въпросите ...
Всичко най и повече усмивки...
Изписаха ми Линдинет.За пьрви пьт взимам такива таблетки и не зная какво да очаквам.На 18 сьм и не искам да забременея .Затова ми ги изписаха.Страхувам се да не напьлнея от тях.Някой ми каза че мове да получа по-изразено окосмяване.Вярно ли е?
Преди време до колкото знам имаше едни таблетки които се казваха Mirelle...Те съдаржаха 15 мкг Етинилестрадиол и 60 мкг Гестоден...
Те мисля , че бяха най-ниско дозираните противозачатачни....Вече са спряни от поризводство...
Този Lyndinette мисля , че е на Gedeon Richter и е със съдържание от 20мкг Етинилестрадиол и 75 мкг Гестоден ...
За окосмяване нямам идея...Ако си със ниски хоронални нива по принцип всеки един допълнително приет хормон би било логично да предизвика промени....
Считай , че съм момче и намам идея как действат противозачатачните на вторичните полови белези...Една моя приятелка ползваше(името ми излетя от главата и ми каза , че били много силни...Тя обаче не получи окосмение...
Успех