.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    KaTeTu
    Guest

Slusham metal, no roditelite mi...

Zdraweite! Imam problem s roditelite mi, zashtoto sa si vyobrazili, che shtom slusham metal, shte stana narkoman i nqkakvi takiva. Primerno iskam da si wzema nqkakwa bluza na metal grupa, i kategorichno mi e zabraneno. Prosto towa mi hareswa, iskam da se oblicham kakto mi hareswa na men, a ne kakto im hareswa na tqh, ujasno gadno e! Predstavqm si pyk ako razberat, che i gadjeto mi e metal ( )
    Moje bi zashtoto tozi stil ne e mnogo odobren, osobeno ot po-staroto pokolenie, no towa si e prosto edin stil muzika, kato wsichki drugi i az nqmam nikakwo namerenie da wzimam narkotici i tem podobni otrovi.
    Kak moga da gi nakaram da razberat, che towa mi hareswa i da mi razreshawat poweche neshta?

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Явно си малък. Няма как.

KaTeTu
    Guest
    Opa, syjalqvam che sym pusnala temata w tozi razdel, sega zabelqzah, ako e wyzmojno da se premesti...

Град
    Пловдив
    аз слушам метал ама кво...наще нищо не ми казват..просто знаят че тази музика няма да ми се отрази по никакъф начин...както каза ти да почна да зиам наркотици...родителитети явно го правят това защото ти нямат достатъчно доверие...убеди ги че няма да правиш такива глупости...и още нещо...това че са от старото поколение не ги прави че не харесват метал..преди дори повече се е слушало метал..

Guest
    Еи не ти е много страшен проблема .Аз лично слушам ска,реге,денсхал и доста метал хард рок и рок
    Та смятаи за какво става дума.Но ако не си малък демек нещо от рода на 12-15 просто може да сзтърсиш че трябва да ти имат повече доверие
    Аз лично така направих ама аз преди 5 дена навърших 19 и никой нищо неможе да ми каже
    Просто гледай да се спогодиш със тях. И за да слушаш метал не е нужно да ходиш със гривна на шипове(примерно).
    АА и още нещо: Откаде подяволите им е дошла идеята че металите са наркомани аиде че повечето нагъват бира в промишлени количества добре.Ама от всичките метали които познавам няма дори един който да пуши цигари(обикновенни) пък камоли да друсат нещо.
    Разбирам ние раста феновете ние вече сме друг случай ама металите

KaTeTu
    Guest
    Ami to se e slushalo, no nashite nikoga ne sa bili priwyrjenici na tazi muzika, a i winagi si e imala losha slawa.

KaTeTu
    Guest
    Znam, che kato slushash metal ne e zadyljitelno da nosish shipowe, no na men towa mi hareswa, za towa iskam da gi nosq

Guest
    А бе почни да се разбираш с ваще.Ако питаш мен не им пречи музиката
    а нещо има заради което ти нямат доверие.Лично относно музиката слушам метал и то покрай майка ми и баща ми.Аз съм отрасъл с метал.
    И почти всички възрастни около мен слушат Рок хард рок и метал.Такаче не е от музиката а е от теб самия.Накарай ги да ти имат доверие

KaTeTu
    Guest
    Oki, mersi, shte se pozamislq zashto mi nqmat doverie

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KaTeTu
    Znam, che kato slushash metal ne e zadyljitelno da nosish shipowe, no na men towa mi hareswa, za towa iskam da gi nosq
    Еми тогава си сабираш пари от джобни и си купуваш като ти се навикат ваще за тях ти казваш:"Нали аз съм си ги купил, а не съм ви карал да ми давате пари отделно".Твой е избора.Най-много да отнесеш някой и друг скандал но като си продължиш на твоето.Поне според мен накрая ще те оставят намира

Поздрав: Metallica - Wherever i may roam

KaTeTu
    Guest
    Ami dano, mersi mnogo \/

i 10x za pozdrava

Guest
    Ami dano, mersi mnogo \/

i 10x za pozdrava
    Няма защо, а относно твоя случай не е толкова страшен.Родителите на приятелката ми са същите даже и бяха забранили да се вижда с мен защото съм бил метал
    В краина сметка сега като има нещо за помощ ми се звънка веднага
    Такаче найстина доверието му е майката

rosu
    Guest
    Обясни им, че това ти хареса и всичко друго, което разказа на нас.Също им кажи, че притесненията им не са оправдани.

анти метъл ве
    Guest
    Да слушаш метъл,да се обличаш като метъл,да се държив като метъл...това не значи,че си наркоман,по-скоро означава,че си деприсиран гашник.
    Първо се интересувай защо носят точно черно,защо групите им се казват така,защо носят шипове,защо пеят за това което пеят,защо изглеждат като изруди и т.н.
    Ей,красив човек да е метъл няма!

п.п.Аз съм пич на 18 и мисленето ми не е старо и консервативно ако някой метъл мисли така да пробва да ме контрира.
    Метъла е секта,който не знае.Комуна за депресирани самоубийци и елита на утайката на обществото.

На мен как не ми пука защо се обличат в черно и дори какво означават имената на групите, а съм метълка?

Re: Slusham metal, no roditelite mi...

Zdraweite! Imam problem s roditelite mi, zashtoto sa si vyobrazili, che shtom slusham metal, shte stana narkoman i nqkakvi takiva. Primerno iskam da si wzema nqkakwa bluza na metal grupa, i kategorichno mi e zabraneno. Prosto towa mi hareswa, iskam da se oblicham kakto mi hareswa na men, a ne kakto im hareswa na tqh, ujasno gadno e! Predstavqm si pyk ako razberat, che i gadjeto mi e metal ( )
    Moje bi zashtoto tozi stil ne e mnogo odobren, osobeno ot po-staroto pokolenie, no towa si e prosto edin stil muzika, kato wsichki drugi i az nqmam nikakwo namerenie da wzimam narkotici i tem podobni otrovi.
    Kak moga da gi nakaram da razberat, che towa mi hareswa i da mi razreshawat poweche neshta?
    и аз слушам метъл и се обличам така но какво лошо има в тва да носиш тва което ти харесва
    аз лично намам проблеми с родителите ми защото и те навремето са слушали доста неща който аз слушам сега единствено леля ми ме гледа на криво ама ко да се прай тя явно не разбира различните и не може да ги приеме
    а по темата -обясни на родителите си че тва да се обличаш в такива дрехи не значи че си наркоман и тн че дрехите не определят човека и в крайна сметка живота е твой и можеш да правиш това което сметнеш за добре

Кажи им,че това си е до човека,а не до музиката

ЯВно родителите ти са ужасно задръстени,един зрял човек с дете ще му бъде ясно,че едно момче/момиче на тази възраст има някой увлечения,и че повечето са за времето си...
    нямам повод да сънувам....

az slu6am metal i rock, vapreki 4e i moite roditeli sa protiv tva.6to se otnasq da drehi, ne mi razre6avat da nosq s 4erepi, imena na metal grupi i t.n., i gadjeto mi e kato men, no tehnite ne sa tolkova zadrasteni... no na6te dori ne me pusnaha na koncerta na metallica taka 4e napalno te razbiram

li4no az ne vijdam smisal da zapo4ne6 taka da se obli4a6 taka vse edno ti podrajava6 na xorata koito peqt tezi pesni.vse edno gi kopira6.po dobre si sly6ai metal no ne go pokazvai akto 4ak zapo4ne6 da nosi6 takiva drexi.
    i az sly6am po4ti vsqkakva myzika no ne se opitvam da podrajavam na xorata koito q peqt.
    tova si e moeto mnenie po vaprosa

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Slusham metal, no roditelite mi...

Ами кажи им, че това не е музика за наркомани. Може да им преведеш текста на някой подходяща пессен. Разкажи им за метъл културата.

Цитирай Първоначално написано от coteto
    li4no az ne vijdam smisal da zapo4ne6 taka da se obli4a6 taka vse edno ti podrajava6 na xorata koito peqt tezi pesni.vse edno gi kopira6.po dobre si sly6ai metal no ne go pokazvai akto 4ak zapo4ne6 da nosi6 takiva drexi.
    i az sly6am po4ti vsqkakva myzika no ne se opitvam da podrajavam na xorata koito q peqt.
    ТИ пък за кой се мислиш че казваш на хората как да се обличат и как не !

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от Maiden`Fenka
    Цитирай Първоначално написано от coteto
    ТИ пък за кой се мислиш че казваш на хората как да се обличат и как не !
    А ти пък, коя ти да го критикуваш. Тук всеки може да изрази мнението си по даден въпрос и то не е задължително да бъде еднакво с останалите.

Лол металите наркомани ?!

Това за 1ви път го чувам ... те по принцип съм ги забелязвал, че стоят и си пият биричките и са си мега кротки и добри хора!
    Дори металките са красиви, но без тези дрехи ...

Кажи им че музиката не може да те накара да се надрусаш и т.н.

дай им пример с това "Името не прави човека" измисли ги нещата но наистина е мега тъпо чесно!

Може би им е кофти обясни ми че това ти харесва ...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от IceCold{Frozen`Heart}
    az slu6am metal i rock, vapreki 4e i moite roditeli sa protiv tva.6to se otnasq da drehi, ne mi razre6avat da nosq s 4erepi, imena na metal grupi i t.n., i gadjeto mi e kato men, no tehnite ne sa tolkova zadrasteni... no na6te dori ne me pusnaha na koncerta na metallica taka 4e napalno te razbiram

уоу, че ти 1996 на колко си била, че ваще още те командват
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си