- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Slusham metal, no roditelite mi...
az po-skoro sum punkarka i az imam podoben problem na6te ne mi davaha da si produp4a y6ite pove4e ot 3 dupki za6toto si misleha 4e 67te po4na da se drogiram i vsi4ko tova be6e za6toto mi nqmaha doverie posle s vremeto im dokazah 4e moga da sum otgovorna i sega vsi4ko vurvi po med i maslo tui 4e se zamisli za nqkoi ogromna belq koqto si pravila i ot koqto si izgubila doverieto im i sled kato otnovo spe4eli6 doverieto na va6te te 6te ti pozvolqvat da si kypyva6 metal drehi i takiva ne6ta =]
punk is my stile killing is my hobby you r my passion
Те са живяли друг живот преди.Но ако им докажеш,че няма да взимаш някакви такива гадости може и да си променят мнението.![]()
И баща ми преди не одобряваше това , че слушам метал , защото смяташе , че това ще доведе да почна да употребявам и наркотици и т.н. Но просто му обяних , че това не зависи от музиката , а от самия човек.Дори го запознах с момче , което също слуша метал , но въпреки това не употребява цигари , алкохол , пък камо ли наркотици.Все пак ти избираш какво да слушаш ... не немогат да ти кажат , нито заповядат да спреш.Докажи им , че няма опастност да стигнеш до там , че да взимаш наротици и всичко ше се оправи.Поне при мене стана.![]()
Ми то си е въпрос на личен избор!Обясни им,че нямаш намерение да се дрогираш,а просто този стил музика ти харесва!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Метълите са страшно толерантни хора.
Пловдив 99-та. Единствения в нашата страна. Тъй че не ми говори глупости, а си трай! Бахти и металистите, пуснали Коян и се мислят за велики.lol...Ако се беше информирала повече щеше да знаеш,че Металика наскоро имаха концерт.(признавам и аз нз кога точно)
А към авторката на темата. За чий чеп ти е да носиш "метъл дреха" с група. Няква фалшива показност. И особеното новата мода да носиш група дето дори не си им слушала песен... Дето и ти незнаеш защо го искаш това... И аз съм носил и честно казано го правех само, защото "така трябва, за да си метъл". Ако тогава имах акъл да се видя колко нелепо излгеждам, никога нямаше да си сложа такава дреха.
А как да убедиш ваще да слушаш метъл. Кажи им, ама без да увърташ, че тази музика ти харесва. И че предпочиташ нея пред алтернативата да слушаш яката дискотечна чалга и да се шибаш с 3-ма идиота на куп през вечер.
аз не съм метълка, но нямам нищо против тях . За да си метъл не е нужно да се обличаш с черни дрехи, шипове, черепи и т.н. Познавам много метъли, които си се обличат нормално, но си обичат музиката. Но има и хора, които се обличат като метъли с цел "гъзария" - безсмислено е ! И последно: докажи на вашите, че си отговорен човек и музиката не може да те направи наркоман. И не мисля, че родителите ти са задръстени, за това че се притесняват за теб. Просто малко трябва да поговориш с тях и да им пообясниш нещата.
Бе то и в началото и нашите мрънкаха, ама се кротнаха, каквото положението, такова, няма те да определят какво ще си слушам
Get one thing true from the get go,
I truly don't give a fuck about you.
I never have and I never will,
Each day you breathe it's more time to kill.
I never have and I never will.
I never have and I never will.
Fuck, Your, World, Up.
God Damn!
Първоначално написано от Анонимко
Em da sburkah za Metallica i za koncerta,ama kvo obshto ima 4e "sym pusnala KoRn" be?I da ti kaja ne se mislq za velikaHah tuka mai stava 4e ti se mislish za velik
Ae procheti mi podpisa i ako si tolkova umen 4e da go razberesh...E za tva poveche nishto nqma da kaja
![]()
В никакъв случай не е необходимо като харесваш метъл да се обличаш по съответния начин. Освен това метълското облекло е за момчета - не приляга на една изискана млада дама () да се облича по този начин. Особено тези тениски стоят много грозно. (Всъщност има и женско метълско облекло, но аз лично не съм срещал такова досега в метъл-маниите на нашата родина.)
ОК, разбрах, че те кефи да се обличаш така и че не ти харесва това, което казвам, но помисли и за друго. Трябва да се подчиняваш на родителите си докато не си извоюваш независимостта. Това ще стане до няколко години и ще можеш да се обличаш както си искаш. Но съм сигурен, че когато това стане, вече няма да имаш такова желание; наблюденията ми са, че момичетата, когато преминат бунтовния тийн период, зарязват метъл-амплоато си и се ориентират към по-женствено облекло. Демек, идва им акъла в главата.![]()
eh 4ak sega se zamislqm kolko blagodaren trqbva da buda ..Navremeto maika mi me pita6e kakvi teniska iskam da mi kypi kato otiva6e do na tamno![]()
![]()
(ne vikaite 4e magazina e smotan v vt ima samo 2 )po temata ..ako ima6 mikrofon 6a si pogovorq s va6te da gi svetna po vaprosa
pak i zamisli se ako vsi4ki metyli bqha narkomani (tova go kaji na va6te ) nqma6e da ima dyrti metyli![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Ми разбирам ти перфектно подписа. Казваш ми да не споря с теб да не ти падна на нивото. Ама аз не вярвам в тия глупости. Т'ва са мисли за лекета дето само си мислят, че имат някво ниво. Истинския човек с истинско ниво не може да го свали, защото е прекалено умен за това!Първоначално написано от KoRnFlAkE
А к'во има че си пуснала Корн?! Слушаш Корн и говориш глупости, изводите ги оставям на теб, "ако си толкова умен, че да ги разбереш"
mi i na6ite v na4aloto bqha protiv ama im mina 6tot im obqsnih s malko poe4e krqsuci moeto mnenie,Kazah im 4e tfa e samo muzika i nemogat da me sprat.I po4na da ne im oravi vpe4atlenie :P
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Анонимко
Чак ми става смешно когато се сетя...
Нашите също бяха много против... майка ми добре, че ме "вкара в правия път" ... И до днес си слушам метъл... не корн и линкин парк... но не се обличам като клоун... А и стилът на метъла до такава степен се е изменил, че се е превърнал в широки панталони, къса блузка и милион цветни гривни и герданчета... Да, има и свястни хора, обличащи се добре, но са изключително малко...
А и ... не ти пречи да си слушаш музиката и без да носиш гадните черни и банални блузи... които носят половината, а даже не са чували подобна музика...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За пръв път като почнах метал да слушам беше някъде на 13 год тогава беше модерно ЛП,Корн и други такива ,като го пуснах вкъщи майка ми поиска диск за работата си а баща ми ми купи тениска на Рамщайн! \/
Ахахаха, а ся кои са модерни?! Ахахаха! Е за такива говоря като теб! "Любимите ми метълчета или метли..."! ЛП феновете. Ахаха. Хахах. Ахаха.Първоначално написано от ОneWingedAngel
Все едно да слушаш емокор и вашите да си помислят,че ще станеш педал.Слушай каквото си поискаш.А за фланелките,можеш просто да поговориш с родителите си и да се разберете![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
на мен тате ми е казал че не съм добре и ми прави проблем само като слушам много силно (той тате и на концерти ме е водил ама си слага тапи в ушите)
кажи им че то си е за теб и на тях да не им пука
Еми, че те не само трябва да си го мислят, а трябва да са сигурни в това. Това са факти.Все едно да слушаш емокор и вашите да си помислят,че ще станеш педал.
dobre be da vi 6*bam li kak vsi4ki "moderni metylcheta" ste po4nali vse ot LP,Korn,Slipknot ili Rammstein (ili kakto ima6e edna tema 4te nai qki grypi ..) Bahmama mu az kak predi da po4na da sly6am metal bqh na Vylna Jimi Hendrix,Deep Purple,Led Zeppelin ,Uriah Heep,AC//DC i pro4ie ?? teq gadosti ot sorta na lp i korn izob6to ama izob6to ne sam gi sly6al ..A otnosno 4ernite drehi i pr.Na men li4no lubimiqt mi cvqt e 4erniq i vinagi sam s 4erni drehi no rqdko s teniska na grypa ..
ОneWingedAngel написа:
За пръв път като почнах метал да слушам беше някъде на 13 год тогава беше модерно ЛП,Корн и други такива ,като го пуснах вкъщи майка ми поиска диск за работата си а баща ми ми купи тениска на Рамщайн!
i kvo ?? te da ti kaja povecheto "metuli" sa kato tebe ..fashion fashion i fashion !!
![]()
![]()
![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Факт е. Едно време се почваше Металика и Мейдън. Ся се почва с Линкини, Слипноти, Хотели разни... Просто остаряваме...
... и жалък.Първоначално написано от `Death`Whore``
И е момиче... четете малко...Първоначално написано от Анонимко
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от The-WishmasteR
Aве смешен!Я спазвай малко тон,тва да не ти е кафенето в селото ти ве!!Тва ко слушам не те засяга и да мене тези групи по-горе ма зарибиха,и ко ти нещо против ЛП и Корн ли имаш,ми мн ясно ,че ще имаш като не си ги слушал.Деба лапетото ти,пишката ти станала и решил метъл да слуша и да ми се прави на мене.Иди се скрий!
(извинявам се на вси4ки други ,на които им се наложи да 4етат това)