- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Slusham metal, no roditelite mi...
ako si pone malko 4esten sus sebe si 6te si priznae6 4e LP 1- ne sa metul i 2- kvoto i da sa ne gi biva mnogoПървоначално написано от ОneWingedAngel
i az po4nah s takiva grupi no sega sled kato sum slu6ala mn pove4e ne6ta moga da kaja 4e naistina ne struvat.
Po temata. momi4e sum i men me gledaha na6te stranno kato po4nah da se obli4am v 4erno i s teniski na grupi verigi i t.n. ama im obqsnih 4e tova e prosto muzika i nqma kak primiriha sepo dobre sega da si udovletvori6 tova jelanie da hodi6 taka za6toto sled 10-20 godini ve4e nqkak si nqma da ti otiva
s vuzrastta ot6umqvat tezi ne6ta s drehite i ostava samo muzikata
![]()
Ами да!Аз също слушам метъл,но не се обличам като тях.
Само си вземам метъл аксесоарчета-черни гривни,черно герданче канабис....което не се нрави особено на татко.
Беше истински шок за тях когато научиха че слушам метъл,мислеха си най-лошото-ще се обличам в черно,ще вземам наркотици...
Един ден на мен ми писна и просто вместо да им крещя,извиках ги и седнах да поговоря с тях.
Казах им,че аз ще си остана същата,че не и няма да подражавам на метълите,че ще си остана аз,въпреки че слушам такъв стил музика.
И...СТАНА!Най-после разбраха и сега сме в отлични отношения.
Моят съвет е да седнеш и да поговориш с тях-нищо не губиш!![]()
zdravei na men li4no toq problem mi e poznat no na6ite ve4e mi imat doverie i razbraha 4e ne mogat da me proment.az sam na 13 i toq stil mnoo me kefi.![]()
ами ва6те 4алграри ли са и от село ли сте ?? и това което си мисли6 за това поколение на родителите ти е напълно погре6но моята маика е рокерка и харесва и слу6а метал понякога аз слу6ам метал
Преди и аз се карах с наще относно музиката ми (метъл/пъкн/рок/емокор ... ) и начина ми на обличане,мислене и т.н та нормално е,но с времето ще свикнат спокойно![]()
Спокойно! Ако от скоро слушаш метал и предивяваш претенции за нов стил е нормално. Не е задължително щом слушаш метал да си наркоман. И аз слушам метал и в началото като започнах да слушам имах абсолутно същите проблеми, но после всичко оттихна, сега нямат нищо напротив. Дай им време!Първоначално написано от KaTeTu
![]()
pxahaxahaxah as za purvi put 4ucam takava prostotiq-6tom slu6a6 metal zna4i 6te stane6 narkoman taka li?! xahaxahaxahax abe q im obqsni na vashte za kfo staa na vapros tuka 4e qvno ne sa naqsno. To ako vsi4ki metali bqha narkomani eheeeeee.... :P
Абе я си затваряй мръсния плювалник бе,педал смотан!А си казал 1 дума повече за SlipKnot,Rammstein или LP не знам на кво щъ направяПървоначално написано от The-WishmasteR
![]()
А по темата-говори с тях и им кажи че не е задължително да си наркоманка-моите родители много ни харесват тениските с брат ми-и двамата сме метъли.
(към Lithium-това ми е любимата песен на Evanescence)
Мхм,как да ги накараш да ти разрешат ли сладур4е?
Тъжно е тва,да не ти дават да си каквато иска6,аз признавам металите,и ще се опитам да ти дам правилен съвет.
кажи им,4е си такава каквато си.4е не могат да те променят,и 4е ти ще си пак същата като преди.Кажи им 4е по един или др на4ин ти ще се обли4а6 както си иска6.да не се притесняват от тази промяна.
Но вси4ко това им го кажи спокойно,без да се караш с тях,вика6 и т.н.Бъди дипломати4на!
Аа-а-а познато.... не си само ти не се притеснявай... и аз съм така.. но слава богу наште си ме знаят кфа сам... аз дори не пуша.. па наркотици и тем подобни лайна.... слушам си жицата и ме боли марулата .... дори кату си слушам в нас не ми казват нищовиж друг стой ?-са като отидеме по магазините и по пазара и аз искам тениски на метал групи и ако са с яко черепи некви брутални и мама изпада в ужас и ми разпва " забрави"
ама тате поне в тва отношение е пич и не ме спира да си взема тфа което на МЕН ми харесва... защото много често става тка че на мама и хареса нещо мнгооооо по далеч от черно, обик. близа ... абе с 2 думи яко чалга... не че съм против тъпия стил... но дрехите са яко зле.. никога не съм ги носила са ли ше ги нося?
Пък и другото което ме дразни .. мама много добре ме знае.. и пак продължата да си налага мнението.... имало случай да се примиря да ми жзема някоя блуза г/д добра но все пак аз да не я харесвам и кат каже "ама тя си я избра" ииии
как аз.. като 398573985359 часа педи тва... ми я натякваше колко е хуу кака може да не я взема... и едвали не ше ме килл ако не я вземе
и тка... за тва в такива случай хода и саама си ги купувам
![]()
Та съвета ми е кавай им открито като нещо не ти харесва... когато на тях им харесва и ти го налагат... ти си си ти... както ти оважаваш тяхни мнение решения.. и някфи такива лаина така те да те оважат и теб... ти си имаш тфои си вкусове те тях...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
наще са си заклети метъли(на пръв поглед не си личи,защото си се обличат нормално,ама по природа си падат по хард музиката),но миналата година и те си мислеха подобни неща за мен,че заради стила правя това и това...осъзнаха се харата-такава са ме отгледали все пак,то метъла ми е в кръвта,остана и чалга да слушам(за тях май проблема беше външния ми вид,но стигнахме до компромисно решение впоследствие)...
няма как да стане това,което искаш-хората които не са навътре в тези неща имат доста предрасъдаци(а тези които са-знаят,че повечето от тях си имат основание)
с времето ще свикнат,поговори с тях(не че това ще им повлияе де) и се опитай да им покажеш чара на истинската музика,какво точно ти харесва в нея...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Те пък какви хора са,защо като се правиш на метъл задължително трябва да се боцкаш.По-старото поколение?!Че и моите са дърти и за това не разбират.
Пука ли ти ?
Виж са,всеки си е с вкус и наще не ми държат сметка за тва кво слушам,обличам и т.н,е не че са съгласни с това,но..
Стара тема!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone