- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- момичета как приемате ......
Как ви се струва момче което си бръсне краката и ходи на солариум? Педалско ли ви се струва или секси?
Аз бих го направил само за да изглеждам по-добре и за малко самочувствие![]()
За мен е педалско, т.е. антимъжествено. Да не говорим, че мъже с тен не харесвам особено.
на мен не ми прави впечатление.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Mene me kefi, 4e ne e nekaf kosmat, i me radvat muje s ten ama ako mi se darji kato nekoi obraten ( ne stava za gadje ). Ako maja do men e konta blq-blq i razni po dobre da sam sama, no ina4e e qko da ima ten i da e obezkosmen.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
А баш...Първоначално написано от A_JoLiE
men me kefi![]()
?????Първоначално написано от lunnoto_momi4e
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Ами, имам познати, които се гласят повече от момиче...и честно казано е супер смешно...да се обезкосмява съм твърдо против,освен гърдите примерно и ако има по кръста или нещо такова, колкото до солариума...ако е умерено нямам нищо противстига тези неща да не се превърнат в приоритетите в живота му ,сичко ще е ок
![]()
Tova pokazva, 4e mom4eto polaga vse pak nqkakvi griji za sebe si! Na men mi stoi mn grozno da vidq mom4e s kosmati kraka! A i nqma ni6to pedalsko v tova da hodi na solarium. Stiga razbira se da ne prekalqva v grijite za sebe si!![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
На мен също. Защото го приемам за нормално. Би ми направило впечетление ако има губер на краката си.Първоначално написано от ninsy
Не е педалско,харесва ми.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не ми харесва... даже ми изглежда леко педалско![]()
оффффффф, тва с краката почти съм го приела вече, въпреки че още не мога да си представя да съм с мъж, чиито крака са по-гладки от моите, но това за солариума е гадно, не харесвам бронзови хора, на които им личи изкуствения тен, все пак е смешно, един приятел бее изгорял докато е бил на ски и мн му се смях, изглеждаше все едно се е пекъл 2 часа
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
...а според мен не бива да се дава определение "маймуна" на космати хора.
и аз да се изкажа за краката- гладките ирастъци-не е педалско(до известна степен) , но в никакъв случай не е мъжествено ..., мен лично ме дразни, казах за гърдите , гърба , кръста-ок, ама краката...бла
![]()
Би ми харесало мъж да ходи на солариум,ако естествено не прекалява. А по отношение на космите на ктраката ми е горе-долу безразлично-не ми е педалско,ако някои си ги маха,но и не ми пречат.
Мерси за отговорите, явно харесвате момчета които се поддържат
За солариума питам просто защото аз съм по така бял, сини очи и ми трябва малко тен... и така да видя дали ще ми се смеят мацките много :P
A на мен лично космите са ми гадни, въпреки че съм момче но все не мога да се наканя да ги обръсна. Сигурно със заплатата ще си взема епилатор или нещо такова да го ползвам по дълго време. Какво предлагате?
ахехахеах обръсни се и ше станеш най-отблъскващото същество ахехахе колко безакълен народ,ся ше кажете, кфо го храниш,тои не разбира, жсе пак е момче(момче, момче, ама има брада, малко мозък тряа )...като не си запознат с премахването на косми поне не се обезобразявай , а си ги отглеждай, по добре ше изглеждаш ...с епилатор...малко трудно,ше го запушишосвен ако не си ги подстрижеш преди това, а иначе за мъже-кола маска !!!!!!!
![]()
Аз имам доста приятели които си ги бръснат но аз лично не ги бръсна. Ако реша да си махам космите ще е с епилатор или кола маска.
Impossible is Nothing...
ne e pedalsko ako mom4eto ne se durji kato pedal... ;]
gLeDaTe S n3D0yM3ni3 Sp34eLiX Li Va6eT0 iZiSkaN0 Pr3Zr3nIe? ZaViJDa73 i iMa Za kAkv0... kY4Ka M3 NaRi4At3, KyRvA m3 NaRi4At3 I kV0 0t TvA NaLi NaD vAs St0q...
mi imam mn fr deto si mahat kosmite na krakata i te stignaha do izvoda 4e e nai dobre s krem4eta ot roda na viite 6toto s kola maska i epilator mn gi boli....