- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- намерих си гадже
ураааа най-накрая случайно успях да взема номера на едно момиче и то вика че се интересува от мен. от колко години чакам това да се случи (на 22 г. съм) на седмото небе съм. ще я боготворя,ще я обичам, по цял ден ще бъда с нея, ще искам деца от нея,ще и предложа брак - всичко!!!
тя е само моя,който я доближи ще го наръгам с нож мамка мубяхте прави като казвате че за всеки влак има пътници, намерих жената с която ще прекарам остатъка от живота си. обичам я,обичам я. ще и купувам всичко което пожелае,няма да се отделя от нея и т.н.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
браво пич, само не прекалявай с ентусиазма да не уплашиш момичето. дано сте щастливи![]()
Честито!Хубаво е че си толкова ентусиаэиран.
[size=7][b][u]fosse cos
...само да не се разочароваш накрая...
E a 4estito, no v nikakuv slu4ai ne i gi kazvai tiq ne6ta,deto gi napisa tuk, za6totot 6te te zareje na momenta!!! I ne6to dr iskah da ti kaja, tova 4e si uspql da i vzeme6 nomera ili 4e tq se interesuva ot teb, ne zna4i,4e tq e jenata na jivota ti, ako ne q haresva6 ti samiqt, ne predpriemai ni6to, ne se podtiskai, samo za6toto tova e bil edinstveniqt ti 6ans dosega... 6te ima i drugi!
Много вярноо!Първоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
Е Честито![]()
Абсолютно да , че да нЕ вземеш я уплашишПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Хехе браво бе пич.......... само така ............ама все пак гледай да не останеш разочарован !
4ESTITo
ti si praw !Първоначално написано от Анонимко
a awtora e lud![]()
Еее честито!
Само не и казвай тези неща,че е много вероятно да я изплашиш.![]()
\/ super ama po-poleka 4e 6te q izpla6i6..osven tova trqbva i tq da iska sy6toto...nali razbira6.....ostavi ne6tat da se slu4tvat s vremeto a ne vsi4ko na edin dyh..uspeh dano mn se obi4ate i da ni pokani6 na svatbata
![]()
Chestito!Samo nedei mnogo da hvyrkash iz oblacite,che boli kato padnesh ot visoko ....
Абсолютно!Първоначално написано от Анонимко
И направи един курбан за благоденствие!![]()
Light The Universe
Liar честито пич
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
аре честито пич
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Честитоо!Ето евдин истински щастлив човек..ама това с брака го отложи за около година..![]()
Е браво радващо е че си открил щастието което си търсил,дано да не те разочарова мацката и да сте щастливи заедно![]()
PICH davai vse pak po poleka 4e 6te vseme6 da q stresne6 a ina4e....4estityyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
AXAXXA pich vchera videh jena ti s 1 pich se celuvaha :SПървоначално написано от най-щастливия
spored men temata ili e gavra ili avotra na temata se e pobarkal![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!