.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    SLADKA666KUKLI4KA
    Guest

PRIQTELKA ILI NE...??? :(

Kakvo bihte napravili ako nai-dobrata vi priqtelka zapo4ne da izliza s edinstvenoto momi4e s koeto se mrazite,a tq e i biv6a priqtelka na gadjeto vi??"Nai- dobrata" mi priqtelka znae 4e se mrazim i znae kvi problemi ni e syzdavala na nas s gadjeto mi, no si izliza s neq i prodyljava da tvyrdi 4e az sym i nai-dobrata pr! i mai zapo4va da e na neina strana i tozi pyt dvete da ni syzdavat problemi ??
    vie kakvo bihte napravili???

.....
    Guest
    Еми това, че на теб онази ти прави проблеми, не значи че прави проблем и на другите. Ти не можеш да попречиш на най-добрата ти фр. да излиза с момиче, което не й е направило нищо на нея.
    И тя щом твърди, значи ти наистина си най-добрата й приятелка, просто не може да е само с теб.

И все пак можеш да ги заебеш и двете... Аз ако съм на твое място...
    Или просто поговорете и измислете нещо
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Guest
    az ve4e ne moga da kaja 4e tq mi e tolkova dobra priqtelka pri polujenie 4e razbrah kak me obsyjdat i biv6ata na gadjeto mi si izmislq razni gluposti i iska samo da ni pre4i! a tova go razbrah sama ''nai-dobrata mi pr' ne mi go kaza, a go znae6e!!

SLADKA666KUKLI4KA
    Guest
    az ve4e ne moga da kaja 4e tq mi e tolkova dobra priqtelka pri polujenie 4e razbrah kak me obsyjdat i biv6ata na gadjeto mi si izmislq razni gluposti i iska samo da ni pre4i! a tova go razbrah sama ''nai-dobrata mi pr' ne mi go kaza, a go znae6e!!

ами ако ти беше бест фр нямаше да отиде да се сдружи с "врага " . Заеби я !

Мега фен
    Град
    София
    Това ,че ти е най-добра приятелка не ти дава некакво право да и каэваш с кого да иэлиэа.това е нейн личен иэбор.Не виждам какъв е проблема.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Аааа защо напримерно не се сдобриш с бившата на гаджето ти???Така и 3те ще се разбирате чудесно...Ако не стане измисли нещо друго...Кофти е да се карате така заради някаква кучка

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Мега фен Аватара на koalka
    Не ти е най-добра приятелка, лицемерка е.Ходи и говори срещу теб, а иначе е уж на твоя страна.По-добре не се занимавай.

jeni-priqtelki -----takiva jivotni nqma bratleta!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не ти е най-добра приятелка, лицемерка е.Ходи и говори срещу теб, а иначе е уж на твоя страна.По-добре не се занимавай.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си