Zdraveite.Moq problem e 4esto sreshtan.S moq priqtel skysahme predi moje bi mesec..i nqkolko dni. Prejivqhme mnogo za nqkolko meseca i s nego se 4uvstvah palnocenen 4ovek.Sabujdah se s usmivka,radvah se dori kogato nqmashe za kakvo,slu6ah vesela muzika,useshtah trypkata...znaete kak e da si vluben I taka misleh si 4e vsi4ko e super.Mom4eto se darjeshe perfektno.Izlizahme si.Razhojdahme se,vypreki 4e togava beshe mnogo studeno.Gushkahme se.Ponqkoga prosto myl4ahme i se naslajdavahme na tishinata. No az si znaeh vytreshno,4e ne moje to4no na men da mi se slu4va tova..4e moje bi kraq e blizo..i taka kraq doide. Mnogo me boleshe,osobeno ot razdqlata ni.V tozi den,kogato skysahme imah 4uvstvoto 4e sam se srinala psihi4eski. Nashite me pitaha kakvo stava,a az ne kazvah nishto,sqkash ne gi 4uvah Ne se hranih...izlizah s priqteli,no ne beshe sashtoto.A da ne govorim kak se 4uvstvah sled kato go vidq nqkyde s nqkoq I tyrpqh i tyrpqh,o4akvaiki kraq na godinata,znaeiki 4e toi moje bi shte otide da raboti nqkyde za lqtoto i nai-veriqtno nqma da go vijdam.
Eto q kraq na godinata.Za posledno go vidqh minalata sedmica i pak mn me zabolq,zashtoto beshe pregyrnat s nqkakvo momi4e Dobre,znam 4e si ima tova pravo..ta az ne sam mu nikakva veche.No zashto se dyrpam nazad v minaloto i zashto iskam da go vidq pove4e ot vsi4ko na sveta?Dva meseca i pove4e nqma da go zaseka...a i da go zaseka pak shte me zaboli,zashtoto ne si govorim
Nai-gadnoto lqto!!! Zashtoto vse sam ot4aqna ot kakto ne sme zaedno,zashtoto priqtelite mi zaminaha nanqkyde i zashtoto shtastieto mi se usmihna edin edinstven pyt...i nqmam vqra 4e otnovo shte doide pri men. Gledam vlubenite dvoiki...tolkova shtastlivi!I ne im zavijdam,a se radvam za tqh..no mi napomnqt za moqta lubov.