Значи аз съм момче и искам да ви попитам, тъй като може би ми предстои да правя секс, да ми препоръчате презервативи и да ми кажете цената им.
Знам как се ползват и т.н.Ориентирал съм се към durex, но то има много видове.Само не искам да мирише на нещо гадно (някои миришат на гума или нещо подобно)...за вкус ми е все едно.По възможност да е прозрачен
Благодаря ви, предварително!
Препоръчвам ти оранжеви виталис или сини (мисля, че бяха ароматизирани сините единия мирише на какао )
Може и спортекс, само че съм чувала, че се късат
Дюрекс са отврат
Значи аз съм момче и искам да ви попитам, тъй като може би ми предстои да правя секс, да ми препоръчате презервативи и да ми кажете цената им.
Знам как се ползват и т.н.Ориентирал съм се към durex, но то има много видове.Само не искам да мирише на нещо гадно (някои миришат на гума или нещо подобно)...за вкус ми е все едно.По възможност да е прозрачен
Благодаря ви, предварително!
Пич ,да ти кажа само няколко думи.Всички презервативи ,които се пордават в аптеките са одобрени от Министерството на здравеопазването.Та всички сами по сбее си са надеждни малко или много.Но не го ли сложиш както трябва,малко буратлно ще се изразя ,ебал те е в гъза!!!
Имаше едни презервативи едно време промоционални вървяха с дамските превръзки паломита и по някои магазини ги продаваха отделно та от тях аз бях доста доволен добриса неса късат лесно , цената им беше около 20 ст.
И Дюрекс съм ползвам ама се късат понякога , докато от тез паломита несъм късал )
Теса в едни розови опаковки и пише с сини букви Паломита.
Аз по принцип съм запасен с презервативи от всякакви марки и видове зада има избор момичето ако има предпочитания за презерватив.