- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za produljitelna erekcia
ako iskate da ne vi pada 30-40 mins si zemete Lidukain ot aptekata 3-4lv struva tubi4kata i si slojete na glavichkata nqkolko kapki kato vi stane i taka daje kato svurshite nema vi padne ako iskate i poveche moje da slojite poveeche vreme she vi sedi nadurven puk ako iskate da vi padne prosto otmivate s voda mn e qko tova nesho !!!
Абе пич, лидокаина е упойка - я ми кажи как точно като си намажа оная работа с упойка и изтръпне това ще ми помогне да не спада - да издържиш по-дълго време да правиш секс - може би, ама гаранция, че ще падне доста по-бързо
Ами добре като изтръпен нали не се усеща нищо? тогава каква е ползата като не усеща нищо?Първоначално написано от WaKo
Вече съм на 15! Супер е!![]()
Ами, ако има проблеми със задържането човека.... иначе никакваПървоначално написано от malka_sladuranka^15
za da nevi pada tribestan twa e1000 miligrama na den i samoleta nqma da pada
![]()
![]()
![]()
И като спреш трибестана, няма вдигане после - не се ебавайте с такива добавки дето покачват тестостеронаПървоначално написано от sadasdasdasdasd
saglasen sym s WaKo razbira gi 4oveka =D> =D> =D>
mda dosta prav e ...
Аз имам въпрос към компетенцията с Лидокаина...Как точно упойката ще възпре преминаването на кръвта обратно ...Нали това е основата на ерекцията...
И още един малък въпрос...Лидокайна , който се продава е много слаб...Ако е толкова добра идеята за упойки върху пениса защо не ползваме морфин...и наго можем да си намери...Или Демерол...Той е успокоително но айде карай...
Не се притеснявайте, авторът на темата е от ония наркомани, които се стремят да преебат с извинение за израза всичко и всички.[/list]