.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    притеснено:(
    Guest

Как да накарам цикъла ми да дойде по-бързо/по-бавно? :(

Значи проблема е следния - след 2 седмици отивам на море ис е притеснявам да не ми дойде точно тогава.Затова искам да ви попитам дали има начин да накарам менструацията ми да дойде по-бързо?Запоследно ми е идвало преди малко повече от месец,но ми идва от около година и е страшно нередовно.А ако не може да се предизвика...не може ли да се забави?
    И моля ви,без постове от рода 'ще седиш по къси гащи','ще ползваш тампони' и тн ако ти дойде....Разберете ме,отивам само за 5дни и искам да си прекарам почивката максимално добре,а не по къси гащи на плажа,докато вс са в морето.А с тампоните съм скаранаа

абсолютно същия проблем имам помогнетееее

Guest
    Питайте в аптеката приятелката ми преди да отиде на лагер исползва някакви хапчета за да си забави цикъла

Guest
    Да вярно е наистина има хапчета за забавяне на цикула но не се сещам точно как се казваха. Питай в някоя аптека там ще ти предложат и ще ти обяснят как да ги използваш.

Guest
    има начин с витамин Д и А, но с тях може да се промени само с ден-два..майка ми е тренирала плуване мн сериозно и това са го правели преди важно състезание..ако ви интересува, да я питам ли как точно става?

Guest
    popitai molq te

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Как да накарам цикъла ми да дойде по-бързо/по-бавно? :(

Цитирай Първоначално написано от притеснено:(
    Значи проблема е следния - след 2 седмици отивам на море ис е притеснявам да не ми дойде точно тогава.Затова искам да ви попитам дали има начин да накарам менструацията ми да дойде по-бързо?Запоследно ми е идвало преди малко повече от месец,но ми идва от около година и е страшно нередовно.А ако не може да се предизвика...не може ли да се забави?
    И моля ви,без постове от рода 'ще седиш по къси гащи','ще ползваш тампони' и тн ако ти дойде....Разберете ме,отивам само за 5дни и искам да си прекарам почивката максимално добре,а не по къси гащи на плажа,докато вс са в морето.А с тампоните съм скаранаа
    вие освен за съмнителната естетика на междукрачното си пространство - други грижи имате ли изобшо?!

аман от пикли-конформистки!
    е нали не ви пука от нищо, просто си ходете на море с нормалният физиологичен цикъл!
    а ако си мислите, че някой ама много специално се фиксира във вашето междукрачие - значи трябва да ви лекуваме от поредната мания! на плажа вие сте една от многото. и дали ще течете или не - е все тая за момчетата.
    избора е прекалено голям за да сте непрекрачваем еталон, колкото и добре да изглеждате.

а ако целта ви е промискуитет и тотален разварат - просто си го кажете! лошо няма - има даже "начин" да се постигне!

-
    Guest
    Batkodoki to sigurno ne im e samo za plaja... ami to s techenieto ima i bolki i otpadnalost! Kakva pochivka 6t e e tova 6tom 6te q izkara6 v myki

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    batkodoki, не си момиче, за да говориш толкова сигурно
    Момичето определено не мисли за вас момчетата , а мисли за себе си и затова как ще се чувства..
    Когато едно момиче е неразположено има болки в корема, отпаднала е(както вече и спомена авторката)...
    А и какво ми говориш, как мислиш ще си сменя превръзките на плажа?
    Ще тича през 3 часа до някой умрял кенеф(ако изобщо издири такъв...)
    А и ми кажи как ще стане идеята да е с бански и превръзки ?
    По цял ден ще трябва да си лежи и да се пържи на жегата, а и е кофти ако видят, че е и с превръзка...
    Относно хапчета, аз знам, че аспирина кара менструацията ти да дойде по-бързо..
    Успех миличка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    batkodoki, не си момиче, за да говориш толкова сигурно
    Момичето определено не мисли за вас момчетата , а мисли за себе си и затова как ще се чувства..
    Когато едно момиче е неразположено има болки в корема, отпаднала е(както вече и спомена авторката)...
    А и какво ми говориш, как мислиш ще си сменя превръзките на плажа?
    Ще тича през 3 часа до някой умрял кенеф(ако изобщо издири такъв...)
    А и ми кажи как ще стане идеята да е с бански и превръзки ?
    По цял ден ще трябва да си лежи и да се пържи на жегата, а и е кофти ако видят, че е и с превръзка...
    Успех миличка
    хей Дечко, а ти пък не си Момче за да знаеш за какво аз ти говоря

а тези приказки как момето мислило са собствените си терзания и те по никакъв начин не кореспондирали с възможността да се изтъргува /в еволюционен контекст/ плажувайки на морето сред сомн чужди, яки, сладки и готини момчета - просто забрави, защото е незащитима теза! ))

а ако не бих бил прав, а ти да - то въпросните моми , с вупросните болежки биха си кротко стояли дома, ценейки собственото си здравословно състояние, а не биха се като отвързани стремели да повредят природата си само и само да се сдобият с "търговски вид", даващ им шанс за копулация

сум ли ясен или да го обясня 1:1 )))

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Как да накарам цикъла ми да дойде по-бързо/по-бавно? :(

Цитирай Първоначално написано от притеснено:(
    Цикъла не е шега работа Има хапчета за забавяне и за предзвикване,но по добре се консултирай с генеколог,защото от тази своя детинщина после може да съжаляваш
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да си седи у дома, при положение, че мама и тате вече са си взели полагаемата отпуска, резервациите за нощувките са направени и братчето също е ваканция?! Да пропусне морето заради някакви си 5 дни неразположение?! Извинявай! Няма да й стане кой знае какво, ако пийне нещо да си спре течението!
    И още нещо, драги мъжленца- не си мислете, че ако правим нещо с телата си, го правим заради вас. Ако се подлагаме на диета, то е, за да се харесаме, като се погледнем в огледалото. Ако ще си спираме менструацията, то е, за да не ни разбере половината Китен или Обзор, че сме в менструация (като си наклепаме банския) и да не сменяме превръзки или тампони при всяко цопване във водата. Не е лошо да сте със самочувствие и да се мислите за центъра на Вселената, но не прекалявайте.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Примолут-Нор. почни ги 2 дена преди морето. пий 1 сутрин и 1 вечер. Спри ги последни ден на почивката-ще ти дойде 2-3 дни след това. Да, не е хубаво, че са хормони, ама за 6 дни прием няма какво толкова да ти стане!

Днес си го взех това от аптеката, обаче без лекарско предписание. Нямам време да ходя на лекар...И аптекарката ми каза да го пия по 3 пъти на ден. Дано да ми забави менструацията, че май малко късно го почнах.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от BubbleSS
    Днес си го взех това от аптеката, обаче без лекарско предписание. Нямам време да ходя на лекар...И аптекарката ми каза да го пия по 3 пъти на ден. Дано да ми забави менструацията, че май малко късно го почнах.
    Eвала Само да не ти стане нещо....после ще имаш ли време за лекар Приятно прекарване
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Guest
    mi az sum na 13 po4ti 14 i aptekarkata mi kaza 4e Примолут-Нор sa hormonalni i ne moga da gi piq,maika mi posle e pitala v druga apteka i te sa kazali 4e ima nekfi drugi koito zabavqt cikala i 6te gi vzema predi da ida na more.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да ги купи майка ти. и да, прогестерон има. Хормон си е, ама за 10-тина дни няма да ти стане нищо.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Успех миличка
    Naistina li aspirina kara da ti doide po barzo..? Kajete PLS

Guest
    are be nqkolko dena shte si s cikyl tam kvo tolkova.. malko na svirki shte go kara6

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    are be nqkolko dena shte si s cikyl tam kvo tolkova.. malko na svirki shte go kara6
    Не и е толкова до свирките, колкото иска да отиде на море.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Guest
    Мога ли да ползвам Примолут Нор за да ми дойде по-рано!
    Трябва да ми дойде след 1 седмица, а искам да ми дойре след 2-3 дни.
    Някой може ли да ми преоръча нещо?

Град
    пространството на Дисе
    Ми като ти дойде, можеш да го спреш пак с примолут нор. Прочети листовката за схемата на прием.

raindrop
    Guest
    И аз по темата с примолута.

Примолут-нор се пие 1 седмице до 4 дни преди предполагаемата дата на започване на менструацията. ПИЕ СЕ ПО 2 НА ДЕН - ПРЕЗ 12 ЧАСА. 13-14 годишните наистина не е много добре да се бъзикат с цикъла си, но те така или иначе го правят, затова поне да го пият както трябва. Менструацията може да се забавя максимум 10 - 14 дни т.е. ако трябва да ти дойде на 1ви, можеш да я избуташ макс. до 13-14ти

Примолут съдържа Норетистерон - хормон от рода на прогестерона.
    Работата му е да удължи високата концентрация на прогестини в кръвта.Прогестините (прогестерон, норетистерон) потискат олющването на маточната лигавица и кървенето. Щом се спре хапчето, концентрацията пада, естрогенът започва да доминира и тоий предизвиква кървене. Това е.

Попринцип Примолут се използва за регулиране на цикъла, затова едва ли ще е опасен за малките.(макар че е задължителна консултация с гинеколог). Друго подобно е Оргаметрил
    С АСПИРИН НЕ ТИ ИДВА ПО-БЪРЗО. АКО ГО ВЗЕМЕШ СЛЕД КАТО ТИ Е ДОШЛО ЩЕ СЕ ЗАСИЛИ - ЗАЩОТО АСПИРИНА ТАКА ДА СЕ КАЖЕ "РАЗРЕЖДА" КРЪВТА

ВИТАМИН Ц - той заздравява (така да се каже) кръвоносните съдове и затова 1-2 грама може да забавят с един ден менструацията или да потиснат вече съществуващото кървене.

ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВИТАМИН Д И А И НЕ ЗНАМ КАКВИ ДРУГИ БАБИНИ ДЕВЕТИНИ СА ПЪЛНА ГЛУПОСТ.!!

ami da ti izbarza nz kak,no da ti zabavi mislq 4e stava s vitamin c. \/

da naistina li aspirina kara da ti doide po rano pls kajete i bez bazici kajete spe6no e molq viiiiiiiiii!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си