Re: Как да накарам цикъла ми да дойде по-бързо/по-бавно? :(
Първоначално написано от притеснено:(
Значи проблема е следния - след 2 седмици отивам на море ис е притеснявам да не ми дойде точно тогава.Затова искам да ви попитам дали има начин да накарам менструацията ми да дойде по-бързо?Запоследно ми е идвало преди малко повече от месец,но ми идва от около година и е страшно нередовно.А ако не може да се предизвика...не може ли да се забави?
И моля ви,без постове от рода 'ще седиш по къси гащи','ще ползваш тампони' и тн ако ти дойде....Разберете ме,отивам само за 5дни и искам да си прекарам почивката максимално добре,а не по къси гащи на плажа,докато вс са в морето.А с тампоните съм скаранаа
вие освен за съмнителната естетика на междукрачното си пространство - други грижи имате ли изобшо?!
аман от пикли-конформистки!
е нали не ви пука от нищо, просто си ходете на море с нормалният физиологичен цикъл!
а ако си мислите, че някой ама много специално се фиксира във вашето междукрачие - значи трябва да ви лекуваме от поредната мания! на плажа вие сте една от многото. и дали ще течете или не - е все тая за момчетата.
избора е прекалено голям за да сте непрекрачваем еталон, колкото и добре да изглеждате.
а ако целта ви е промискуитет и тотален разварат - просто си го кажете! лошо няма - има даже "начин" да се постигне!