.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Moderated:Изневерява ли ми или просто е самохвалко?

mi....jiveq v stara zagora i xodq s gadjeto si ot 2 sedmici,no toi ne jivee v grada,a v edno selo do stz,neznam kato se pribere v tqx dali ne mi izneverqva,abe kvo pravi kato cqlo,a neiskam da go razpitvam,da ne go strestna 4e da se otdrapne ot men.i iskam da znam kak da go nakaram da mi kazva vsi4ko,a i ima vtori problem 4e moq si pada samoxvalko!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ние да не сме некви екстрасенси ?Поне аэ не съм...
    Не си дала никаква информация.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Честно казано не знам дали някои ще успее да ти помогне.Това дали ти изневерява само ти можеш да разбереш.Ако има промяна в държанието му и т.н.Помисли имаш ли някакво основание да се съмняваш в него.Честно казано друго не знам какво да ти кажа.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да ти отговоря на този въпрос, не го познавам.
    И все пак, ако имаш доказателства, че ти изневерява-раздели се с него, но ако нямаш-хич не е хубаво да му нямаш доверие, каква е тази връзка?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    От колко време сте заедно ? Не, че има нещо общо, но ако връзката ви не е сериозна е много вероятно. И все пак, мацки за чукане не се намират толкова лесно, пък и терени, и т.н...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ние да не сме некви екстрасенси ?Поне аэ не съм...
    Не си дала никаква информация.
    Обърни се към някоя врачка
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ох напълно те разбирам, знам какво е това чувство но наистина дай малко повече инфо за да можем да ти дадем някакъв съвет...
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Цитирай Първоначално написано от cokaina_
    ох напълно те разбирам, знам какво е това чувство но наистина дай малко повече инфо за да можем да ти дадем някакъв съвет...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми просто виж отношението му към теб. Ще си проличи ако нещо се промени друго немога да ти кажа, защото и ти нищо не каза и него не го познавам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

revnosta te izqjda otvutre priznai si ! sega se 4udish s koq li e sega i kakvo li pravi s neq dali ne se ami ako se ***** .............

kak da ti pomognem mi e interesno....ako iskash syvet mislq 4e ako imash dostaty4no moza4no veshtestvo v glavta si sama 6te si precenish dali ti slaga roga ili ne .... moje da se razbere po darjanieto mu kum teb podhoda mu vsqka edna negova duma ili post1pka trqbva da q analizirash
    btw...ot revnost po skor bi izgubila otkolkoto da spechelish....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

molq vi pomognete miiii!ta nali nie si xodim s moq izvan daskalo si govorim,celuvame se,gu6kame se i t.n. no v daskalo izo6to ne me vijda,ot vreme na vreme me pozdravqva!kvo da praq?6to se darji tai?a drygiq problem e 4e sme ot edin i sa6ti klas!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от меги
    molq vi pomognete miiii!ta nali nie si xodim s moq izvan daskalo si govorim,celuvame se,gu6kame se i t.n. no v daskalo izo6to ne me vijda,ot vreme na vreme me pozdravqva!kvo da praq?6to se darji tai?a drygiq problem e 4e sme ot edin i sa6ti klas!
    А останалите от класа ви энаят ли,че ходите?
    [size=7][b][u]fosse cos

ne znaqt,ne im kazvame 6tot tva tqx ne gi zasqga!

Мега фен
    Град
    София
    Еми или пък ,эащото той не иска да го покаэвате.Да не би приятелите му да имат нещо против тебе или ддэ..?Эвучи абсурдно иэвън даскало да сте си влюбени гълъбчета,а в даскало на эдрасти.Що не го попиташ кво става?
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми или пък ,эащото той не иска да го покаэвате.Да не би приятелите му да имат нещо против тебе или ддэ..?Эвучи абсурдно иэвън даскало да сте си влюбени гълъбчета,а в даскало на эдрасти.Що не го попиташ кво става?
    moje bi e zatva 4e s negovite fr ot daskalo az ne se razbiram mnogo mnogo,a pak i 6te go pitam de!

Мега фен
    Град
    София
    Еми дамэ най-добре.Ае после кажи как е минало.
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми дамэ най-добре.Ае после кажи как е минало.
    ok,6te kaja!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си