- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Изневерява ли ми или просто е самохвалко?
mi....jiveq v stara zagora i xodq s gadjeto si ot 2 sedmici,no toi ne jivee v grada,a v edno selo do stz,neznam kato se pribere v tqx dali ne mi izneverqva,abe kvo pravi kato cqlo,a neiskam da go razpitvam,da ne go strestna 4e da se otdrapne ot men.i iskam da znam kak da go nakaram da mi kazva vsi4ko,a i ima vtori problem 4e moq si pada samoxvalko!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Ние да не сме некви екстрасенси?Поне аэ не съм...
Не си дала никаква информация.
[size=7][b][u]fosse cos
Честно казано не знам дали някои ще успее да ти помогне.Това дали ти изневерява само ти можеш да разбереш.Ако има промяна в държанието му и т.н.Помисли имаш ли някакво основание да се съмняваш в него.Честно казано друго не знам какво да ти кажа.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не мога да ти отговоря на този въпрос, не го познавам.![]()
И все пак, ако имаш доказателства, че ти изневерява-раздели се с него, но ако нямаш-хич не е хубаво да му нямаш доверие, каква е тази връзка?
От колко време сте заедно ? Не, че има нещо общо, но ако връзката ви не е сериозна е много вероятно. И все пак, мацки за чукане не се намират толкова лесно, пък и терени, и т.н...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Обърни се към някоя врачкаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ох напълно те разбирам, знам какво е това чувство но наистина дай малко повече инфо за да можем да ти дадем някакъв съвет...![]()
Първоначално написано от cokaina_
Ми просто виж отношението му към теб. Ще си проличи ако нещо се промени друго немога да ти кажа, защото и ти нищо не каза и него не го познавам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
revnosta te izqjda otvutre priznai si !sega se 4udish s koq li e sega
i kakvo li pravi s neq
dali ne se
ami ako se ***** .............
![]()
![]()
![]()
kak da ti pomognem mi e interesno....ako iskash syvet mislq 4e ako imash dostaty4no moza4no veshtestvo v glavta si sama 6te si precenish dali ti slaga roga ili ne .... moje da se razbere po darjanieto mu kum teb podhoda mu vsqka edna negova duma ili post1pka trqbva da q analizirash![]()
btw...ot revnost po skor bi izgubila otkolkoto da spechelish....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
molq vi pomognete miiii!ta nali nie si xodim s moq izvan daskalo si govorim,celuvame se,gu6kame se i t.n. no v daskalo izo6to ne me vijda,ot vreme na vreme me pozdravqva!kvo da praq?6to se darji tai?a drygiq problem e 4e sme ot edin i sa6ti klas!
А останалите от класа ви энаят ли,че ходите?Първоначално написано от меги
[size=7][b][u]fosse cos
ne znaqt,ne im kazvame 6tot tva tqx ne gi zasqga!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Еми или пък ,эащото той не иска да го покаэвате.Да не би приятелите му да имат нещо против тебе или ддэ..?Эвучи абсурдно иэвън даскало да сте си влюбени гълъбчета,а в даскало на эдрасти.Що не го попиташ кво става?Първоначално написано от меги
[size=7][b][u]fosse cos
moje bi e zatva 4e s negovite fr ot daskalo az ne se razbiram mnogo mnogo,a pak i 6te go pitam de!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Еми дамэ най-добре.Ае после кажи как е минало.
[size=7][b][u]fosse cos
ok,6te kaja!Първоначално написано от Presley`n`Sum