.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

изрусяването с кислородна вода

знам, че има много такива теми, за това изрусяване, но искам все пак да попитам нещо. взех си кислородна вода, за изрусяване от аптеката и попитах аптекарката как става изрусяването и какво друго трябва да се използва. тя ми каза че трябва просто да се намажа с памуче, без нищо друго и те щели да се изрусят. въпроса ми е колко време след като се намажа ще се види ефекта.
    п.с. намазах се преди около 5 мин и малко щипе

Guest
    уф още една фалшива блондинка

Guest
    Аз до колкото знам след като се намажеш трябва да излезеш и да стоиш известно време на слънце и така ще ти изсветлеят космите

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    That was me
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Mersi mnogo. i nqma da si izrusqvam kosata, ne obijdai bez da znaesh za kakvo stava vypros

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми при мене можеше и без да излизаш на слънце и след няколко часа като че ли изсветляха
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Повече от фен
    am nqkoi shte mi obqsni li dali moje s kislorodna voda da si izsvetlish kosata ako e da cqmata kosa li trqbva da se namaje ako samo 1 pyt se namajesh mn li se izsvetlqva kosata ako nqkoi moje nema pishe oshte info
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Re: изрусяването с кислородна вода

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    знам, че има много такива теми, за това изрусяване, но искам все пак да попитам нещо. взех си кислородна вода, за изрусяване от аптеката и попитах аптекарката как става изрусяването и какво друго трябва да се използва. тя ми каза че трябва просто да се намажа с памуче, без нищо друго и те щели да се изрусят. въпроса ми е колко време след като се намажа ще се види ефекта.
    п.с. намазах се преди около 5 мин и малко щипе
    da si izrusi6 kosata sas kislorodna voda? XAX! da izsvetli6 cveta da ama izrusqvane??!? Blondor na prax si vzemi na chifeli ili londa i otidi pri nqkoq friziorka da te izrusi;]
    :P

Guest
    А то има кислородна вода специално за изсветляване ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си