- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za momi4etata
Iskam da pitam vsi4ki momi4eta koito mastrubirat s prysti dali sled kato svyr6ite vi te4e kryvza6toto na men dva pyti ve4e mi se slu4va taka pls otgovorete
![]()
девствена ли си?
май нещо се разраняваш
на мен така ми се случи веднъж когато приятелят ми се занимава с пръстите си явно малко надълбоко е отишъл и е разранил нещо че текна кръв! следващия път пробвай по лекичко би трябвало да няма кръв![]()
Вече съм на 15! Супер е!![]()
daПървоначално написано от Анонимко
![]()
ха вече неси! честито отвори се сама![]()
ei tova lubopitstvo .. mai si si bruknala pove4ko i e veroqtno da si se otvorila sama ..
ami i az sum devstvena na 13 sum no kogato sum si masturbirala s prusti vnimavam i go pravq leko i nikoga ne mi e tekalo kruv![]()
a pravila li si v slu4aq ne6to neobi4aino?nqkakvi experimenti ili pomo6tni materiali? ..
кисели краставички, кремвирши , саламче, банани... полека с тия неща те са за ЯДЕНЕ не за ебанеПървоначално написано от 136179
![]()
xaxaxaxaxaПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
ne ne s1m izpolzvala n6 drugo no kakto 4etoh gore moje da s1m se naranila za6toto predi kato s1m mastrubirala n6 mi nqma6e6te s1m po vnimatelna ve4e i misi za otgovorite
![]()
Не ми се е случвало!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
s tozi otgovor smqtam temata za priklu4ena :}Първоначално написано от help pls