- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- RAZDVOENIEEEE
razkusvam se mejdu dve mom4eta i dvete me haresvat i sme ot edna kompaniq kakvo da pravq pls pomognete miiiiiiiii kak da se opravq [-o<![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
Хващаш и двамата![]()
![]()
:P :P
xax...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..........phahahaha e mersi az se 4udq koi da e ot tqh
![]()
no.........moje bi ima6 malko
pravo v smisal az i s dvamata mn ,dosta se zanasqme iiiiiiii rrrrrrr ne me biva da mislq
![]()
![]()
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
Еми ето... Щом ти е хубаво и с двамата ... :P Ама нз как да ги съчетаваш...Предполагам не искаш да знаят,че се забиваш и с двамата?! Но гледай от 2 стола да не паднеш на земята![]()
![]()
Забрави ги и двамата. Ако тръгнеш и с дватама ще се прецакаш рано или късно. Ако тръгнеш с едния другия ще го убие и така.![]()
Мдам така ще се получи...Емиии доста гадна ситуация...Ако ме питаш мен ще трябва да избираш!Малка е вероятноста единия да убие другия...най - много да го пребиеПървоначално написано от Th3MaN
![]()
![]()
![]()
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Забрави и за двамата. Ако тръгнеш с един и все още харесваш другия ще мислиш за него и обратното. А ако не се получи с единя и тръгнеш с другия има вероятност те двамата да развалят отношенията си, което е гадно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Този който ти предложи пръвчисто и просто по решителният и вярващ в себеси
![]()
Първоначално написано от Aleandra
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ама тебе целия сват те харесва кажи речи..
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
отиваш при двамата (щом са от една компания ) и им казваш :" такам и двамате ме харесвате и аз вас к`во правим ?!" ,
хаха шегата на страна! да тръгнеш с двамата е тъпо . или ги зарязваш и двамата като по добре да те мразят от колкото да си прецакат отношенията или разбери кой от двамата харесваш повече и тръгни с него .