.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: RAZDVOENIEEEE

Град
    sofiq

RAZDVOENIEEEE

razkusvam se mejdu dve mom4eta i dvete me haresvat i sme ot edna kompaniq kakvo da pravq pls pomognete miiiiiiiii kak da se opravq [-o<
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Хващаш и двамата :P :P

Град
    sofiq
    xax........... ..........phahahaha e mersi az se 4udq koi da e ot tqh no.........moje bi ima6 malko pravo v smisal az i s dvamata mn ,dosta se zanasqme iiiiiiii rrrrrrr ne me biva da mislq
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Еми ето... Щом ти е хубаво и с двамата ... :P Ама нз как да ги съчетаваш...Предполагам не искаш да знаят,че се забиваш и с двамата?! Но гледай от 2 стола да не паднеш на земята

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Забрави ги и двамата. Ако тръгнеш и с дватама ще се прецакаш рано или късно. Ако тръгнеш с едния другия ще го убие и така.

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Забрави ги и двамата. Ако тръгнеш и с дватама ще се прецакаш рано или късно. Ако тръгнеш с едния другия ще го убие и така.
    Мдам така ще се получи...Емиии доста гадна ситуация...Ако ме питаш мен ще трябва да избираш!Малка е вероятноста единия да убие другия...най - много да го пребие

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Забрави и за двамата. Ако тръгнеш с един и все още харесваш другия ще мислиш за него и обратното. А ако не се получи с единя и тръгнеш с другия има вероятност те двамата да развалят отношенията си, което е гадно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Нито един от двамата.

Guest
    Този който ти предложи пръв чисто и просто по решителният и вярващ в себеси

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Забрави и за двамата. Ако тръгнеш с един и все още харесваш другия ще мислиш за него и обратното. А ако не се получи с единя и тръгнеш с другия има вероятност те двамата да развалят отношенията си, което е гадно.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ама тебе целия сват те харесва кажи речи..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

отиваш при двамата (щом са от една компания ) и им казваш :" такам и двамате ме харесвате и аз вас к`во правим ?!" ,

хаха шегата на страна! да тръгнеш с двамата е тъпо . или ги зарязваш и двамата като по добре да те мразят от колкото да си прецакат отношенията или разбери кой от двамата харесваш повече и тръгни с него .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си