- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne iskam strada zaradi men, no kak da go otreja...? :(
Zdr na vsi4ki, zna4i problema e sledniqt (da si imam i problemite, ama kakto i da e) Ta zna4i tazi sedmica se zapoznax s edno mom4e, ot sasedniq klas, 3 godini u4im v edno i su6to daskalo ama 4ak sega se zapoznaxme![]()
Okaza se, 4e toi stra6no mn me e haresal (kazaha mi edni frs), v posledstvie i toi sam mi prizna. Gadnoto e, 4e az po nikakuv na4in ne moga da mu otvurna na 4ustvata. Simpati4no mom4e, no nito kato harakter, nito kato vun6nost mi dopada, mn sme razli4ni. Hubavo, 4e toi zaminava na rabota na moreto cqlo lqto. Dano da me zabravi. I poneje sa me otrqzvali mn puti, znam kolko e kofti, nepriqtno i kolko boli, a nqkak si mi e jal i az da go otrqzvam ei taka, nz za6to, no ne iskam i toi da prejivqva tova, koeto na men sa mi pri4inqvali. Dnes mi kaza, 4e ne se otkazval lesno, 6tqla sum da mu lipsvam i mn me haresval i taka..... A znam 4e nqma nikakuv 6ans da se polu4i. Kak da go otreja po vuzmojno nai-bezbolezneniq za nego na4im. Mn mi e gadno ....... ne iskam da go karam da strada zaradi men, no nqma da trugna s nego ...
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!