.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

Опасна възраст

Davaha ebati i filma dneska , tsttststs. Na 14 i se praskat kato za svetovno , qko svirki i sifilis .mnogo be6e gaden , za6toto osaznava6 kakva e deistvitelnostta i tuk v Moment . 13,14 godi6ni pravqt sen i svirki na seki sre6nat Hora osaznaite se malko..........

i mkoe e tva film4e, koeto otvarq o4ite na horate ? i kade sa go davali ako ne e taina ?

Град
    София
    хахах верно кое е тва филмче стана ми интересно

Guest
    tuko 6to svar6i , be6e po kanal 1 , ako go ima v neta -svalqte go , Ma naistina e polu4itelnoak mi se dogadi ot tiq razvratni hlapeta.

Guest
    taka se kazva Filma "Opasna vazrast ". I stava vapros za tva 4e ako ne se ebe6 i ne pravi6 svirki si nikoi, za ni6to ne te ebavat .....Hubav be6e filma

i go gledah , mnogo pou4itelno film4e
    kato vidqh tiq deca kak se ebat i pravqt svirki qko mi stana zle be hora
    na kade otiva toq svqt....ei kak moje za da te pokani mom4e na sre6ta da trqbva da mu prai6 svirka
    leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ebasiiiiiiii ujasa
    OSYZNAITE SE DECAAAAAAAAA
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

ех трябваше да кажете по рано че ще го дават да го гледат повечето деца от форума дето правят такива неща

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Amigo0o
    ех трябваше да кажете по рано че ще го дават да го гледат повечето деца от форума дето правят такива неща
    взе ми думите от устата

miss
    Guest
    takava e deistvitelnostta , kvo da se pravi.Ako malkite ne se osaznaqt , naprao ne znam.........

tedito19
    Guest
    много искам да го гледам но никъде не мога да го намеря ако някои може да помогне ще е много добре

nali .. moje bi 6te go ima v arhivite na neterra.TV
    ili skoro 6te go povtorqt

Guest
    na angliiski bukvalen li e prevoda..? ot bg..?

Guest
    Секспартита. Алкохолни оргии. Опасни интереси. Добре дошли в света на днешните 14-годишни. Хана е една от тях, но не е подготвена за живота, който водят приятелите й, нито пък нейната майка. Ще могат ли майка и дъщеря да се справят със скандала и здравословните последици след една грешна стъпка.

Филмът е създаден със съдействието на Националната американска кампания за превенция на раннатата бременност при тинейджърите в САЩ, Сдружението на момичетата и Анонимните родители.

Красива и умна, Хана е отлична ученичка и упорито свири на виолончело. Родителите й са доволни от нея, но тя решава, че е време да излиза с момчета. Влюбва се в най-известното момче в училището, което е било в интимен контакт с много момичета. Така Хана се разболява от сифилис...

Guest
    Risky age..?

DA PLS AKO NQKOI MOJE DA GO NAMERI ILI DA KAJE KAK E IMETO NA ANGLIISKI 6te sum mu mn zaduljena

Guest
    moje bi , ne sam sigorna , potarsete go - hubavo film4e e , osobeno za tiq 14, 15 godi6nite

Guest
    ще го дават в 5 сутринта повторение лягайте рано да може да зяпате

Taka tui kato si4ki moi usili da vi dam direkten
    ne6to ne iskat da se uven4aiat s uspeh. Eto taka probvam.
    Ako ne vigte vuv saita na "Internet movie data base" . com (tva - imdb . com samo 4e bez raztoianieto megdu to4kata i com-a) imeto na filma e She's Too Young. Tam ima info za filma,ina4e ne znam ot kude moge da se nameri.

Guest
    da filma e sa6tiq , gledaite gooooooooo

aa!
    Guest
    tezi koito sa na 13-14 we4e da zapo4nat da se zamislqt malko powe4e,kolkoto i da im e trudno towa .

Guest
    4esno vi kazvam , 4ak gadno mi stana dokato go gledah.....

aa!
    Guest

malko powe4e info za filma

"She's too young" pishe w google i tam powe4e info za tozi film

Guest
    ami ima film "13"....koito e podoben,daje sy6to tolkova skandalen...

Guest
    i kyde si go gledal/a tozi film? samo taka li se kazwa?

Хора даите линк към She's too young или 13 за да видим как се справя малдеща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си