- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасна възраст
Davaha ebati i filma dneska , tsttststs. Na 14 i se praskat kato za svetovno , qko svirki i sifilis .mnogo be6e gaden , za6toto osaznava6 kakva e deistvitelnostta i tuk v Moment . 13,14 godi6ni pravqt sen i svirki na seki sre6natHora osaznaite se malko..........
![]()
![]()
![]()
i mkoe e tva film4e, koeto otvarq o4ite na horate ? i kade sa go davali ako ne e taina ?![]()
tuko 6to svar6i , be6e po kanal 1 , ako go ima v neta -svalqte go , Ma naistina e polu4itelnoak mi se dogadi ot tiq razvratni hlapeta.![]()
taka se kazva Filma "Opasna vazrast ". I stava vapros za tva 4e ako ne se ebe6 i ne pravi6 svirki si nikoi, za ni6to ne te ebavat .....Hubav be6e filma
i go gledah , mnogo pou4itelno film4e
kato vidqh tiq deca kak se ebat i pravqt svirki qko mi stana zle be hora
na kade otiva toq svqt....ei kak moje za da te pokani mom4e na sre6ta da trqbva da mu prai6 svirka
leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ebasiiiiiiii ujasa
OSYZNAITE SE DECAAAAAAAAA
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
взе ми думите от устатаПървоначално написано от Amigo0o
![]()
takava e deistvitelnostta , kvo da se pravi.Ako malkite ne se osaznaqt , naprao ne znam.........![]()
много искам да го гледам но никъде не мога да го намеря ако някои може да помогне ще е много добре
nali .. moje bi 6te go ima v arhivite na neterra.TV
ili skoro 6te go povtorqt![]()
na angliiski bukvalen li e prevoda..? ot bg..?
Секспартита. Алкохолни оргии. Опасни интереси. Добре дошли в света на днешните 14-годишни. Хана е една от тях, но не е подготвена за живота, който водят приятелите й, нито пък нейната майка. Ще могат ли майка и дъщеря да се справят със скандала и здравословните последици след една грешна стъпка.
Филмът е създаден със съдействието на Националната американска кампания за превенция на раннатата бременност при тинейджърите в САЩ, Сдружението на момичетата и Анонимните родители.
Красива и умна, Хана е отлична ученичка и упорито свири на виолончело. Родителите й са доволни от нея, но тя решава, че е време да излиза с момчета. Влюбва се в най-известното момче в училището, което е било в интимен контакт с много момичета. Така Хана се разболява от сифилис...
Risky age..?
moje bi , ne sam sigorna , potarsete go - hubavo film4e e , osobeno za tiq 14, 15 godi6nite
ще го дават в 5 сутринта повторение лягайте рано да може да зяпате![]()
Taka tui kato si4ki moi usili da vi dam direkten
ne6to ne iskat da se uven4aiat s uspeh. Eto taka probvam.
Ako ne vigte vuv saita na "Internet movie data base" . com (tva - imdb . com samo 4e bez raztoianieto megdu to4kata i com-a) imeto na filma e She's Too Young. Tam ima info za filma,ina4e ne znam ot kude moge da se nameri.
da filma e sa6tiq , gledaite gooooooooo![]()
tezi koito sa na 13-14 we4e da zapo4nat da se zamislqt malko powe4e,kolkoto i da im e trudno towa .
4esno vi kazvam , 4ak gadno mi stana dokato go gledah.....![]()
![]()
"She's too young" pishe w google i tam powe4e info za tozi film
ami ima film "13"....koito e podoben,daje sy6to tolkova skandalen...
i kyde si go gledal/a tozi film? samo taka li se kazwa?
Хора даите линк към She's too young или 13 за да видим как се справя малдеща![]()
![]()
![]()
![]()