.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    физика61
    Guest

малко помо6т

Хора кажете някъкви трикове за сваляне на моми4ета за6тото сега могат да ме приемат в друго у4ели6те и............. =D> \/

Град
    sofiq
    xaxaax.........mi kvo da ti predloja ....budi sebe si pred momi4eta zabavlqvai se iiiii.............. takam....... zapoznai se purvo s tqh i pusni nqkoi sveji 6egi4ki ili komplimenti
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

fizika61
    Guest
    govorq ti da napishesh nqkakvi svalki i po-podrobni trikove

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    "Кво стаа маце, имаш страхотни очи, как мога да получа номера ти?"

!!!!!!!!!!!!!!! Не забравяй комплиментите !!!!!!!!!!!!!!!!!

fizika61
    Guest
    Thank you oshte oshte

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    "Здравей, може ли да се запознаеме, че тука от бая време те гледам из даскало си жъткаш няква и ми направи впечатление излъчващия чар и сексапил, който лъха от теб, таа.. може ли да науча името ти"
    -(тя казва как се казва)
    и ти казваш "Ауу, страхотно име, аз съм *еди си кой" приятно ми е. Ти иначе как си.. (лаф мохабет) и на разделяне изръсваш нещо от сорта на "добре, айде, беше ми приятно, може да се засечеме пак някой път"

Обаче запомни, че само едно "може ли да се запознаеме" няма да свърши никаква работа, защото не се знае дали после по коридорите ще има "здравей/здрасти" защото и най-големия грозник да си (принципно) момичетата обичат и обожават адски много момчета, които пускат закачки и са приказливи и ги карат да се смеят и усмихват.

може да имам правописни грешки.. ама бутай..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си