.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Ligotiikite mi

ligo4kataaa
    Guest

Ligotiikite mi

Xax,sorka,4e vi zanimavam s takiva ligo6tini!!! Zna4i,minaloto lqto se zapoznah s edno mom4e ot Vraca.To be6e mnogo milo,d1lgo si govorihme,ala-bala i mi stana simpati4no.Onzi den mu se obadih po gsm-a,po gre6ka go nabrah i kato 4uh sladkia mu glas i......po4nah a go haresvam.Toi neznae,4e sam se obadila az.I sega se 4udq kakvo da pravq,dali me pomni ot minaloto lqto.Sigurno 6te si doide otnovo.Pls daide savet4eta kvo da pravq.Prosto toi mi vleze v glavata......

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Зарибяяй го.
    Кво да прайш.
    ....

ligo4kataaa
    Guest
    Eee to qsno da go zaribqvam,no kak???Toi e mnogo mil,vnimatelen,dobri4ak i nz kvo 6a izleze.A az sam edna luda,impussivna,ligava.Toi e na 18,az na 16.

Град
    sofiq
    miiiiiii................. malko dosta slojna situaciq
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Еми имаш му номера - обади му се!И да не те помни едва ли ще ти затвори, поне може да се разберете кога да се видите за да му припомниш коя си...

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Мега фен
    Град
    София
    Ми ако си дойде пак эа лятото му си олади и му припомни эа себе си.кажи му ,че може да се видите ,ала бала.предполагам няма да откаже.пък оттам-нататък ти си энаеш кво да правиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Обади му се и му кажи коя си.Най-вероятно ще се сети.Питай го дали ще дойде, ала-бала и най-вероятно ще му стане ясно, че го харесваш.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от BiBeRoN
    Еми имаш му номера - обади му се!И да не те помни едва ли ще ти затвори, поне може да се разберете кога да се видите за да му припомниш коя си...
    Дам и като се видите ще разбереш сама дали може да има нещо м/у вас :P Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от ligo4kataaa
    Eee to qsno da go zaribqvam,no kak???Toi e mnogo mil,vnimatelen,dobri4ak i nz kvo 6a izleze.A az sam edna luda,impussivna,ligava.Toi e na 18,az na 16.
    kupi mu cvetq i edno sar4ice s nadpis '' I love you'' abe kfi sa tiq glupavi vuprosi ..... osven tova tiq temi gi ima full.... temata e bezmislena mojeshe da si napravi truda da potarsi ne6to i da go pro4ete...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    10x za savetite,no 4akam o6te komentari!!!!Pls,pls pi6ete!!!!!

sista-JU
    Guest
    zvunni mu i mu kaji 4e go tursqt ot 4 RPU i ako doide na sre6ta 6e mu dade6 10 lv.za deset i az idvam:P:P:P:P:Pne we deaznam izmisli si ne6to sama we deeba,kvo iska6 mneniq ot tapanari...???

~* Еее обАди му Се и Му кАжи Коя си .. Нема Лошоо .. Ммм разПитай Го дали Има гадЖе , коГа ще Може да Се видиТе , туй-онуй .. Айдеее КЪСМЕТ !!!~ \/ \/
    .
    ... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си