.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

За вибриращия колан!

Сещате ли се за вибриращите колани, дето ги рекламират по телевизията?

та, оня ден жъткам си такава из вкъщи и тате вика "исля да купя онзи вибриращия колан дето се отслабва от него", и аз почнах да го критикувам, че не може да изяжда по две чиний манджа и половин хляб на едно ядене и да очаква, че ще отслабне.
    Също му казах, че тези колани, които правят пара на проблемните части, съм чувала, че от пара не се отслабва, а се изкарват вредните токсини от организма.
    Та, разубедих го.

Обаче, сега аз си поддържам един режим на хранене и тренировки, та се зачудих дали да не го нахъсам да вземе един такъв колан, пък аз и без тва си правя каквото трябва, ама току-виж колана подействал.

Та, искам да ви питам вас какво ви е мнението за тези колани?

(Пък и аз нищо не губя ако накарам тате да го вземе, и без това парите са негови..)
    ..

Guest
    mi predi vreme tate vze edin ot tezi vibrira6ti kolani (ama na6iq e bez para) ta toi kaza 4e ne e otslabnal mn mn ama az zabelqzah 4e mi diestva malko na korem4eto smisal malko mi se pouformiha plo4kite taka4e ne e zle da si vzeme6

Ниго
    Guest
    Тези вибриращи колани се ползват неправилно от 90% от хората. Слагат ги на кръста. Това е много хитро. След две седмици имат камъни в бъбреците. Тези вибрации са супер вредни за вътрешните органи.

Иначе ефекта от вибиращите и термоколаните е почти нулев. Термоколаните имат краткотраен ефект, заради загубената вода от мястото, където е ползван. Обаче това се възстановява след като приемете някакви течности. Някои са убедени в ползата от тези колани. Според мен вредите, които нанасят на вътрешните органи и на кожата не си заслужават.

Здеавейте,аз съм чувала ,че от този колан на момиче на 14 години са му изжадили яйчника те наистина тези колани не с епрепоручват за деца.Наскоро си къпихме такъв колан но се чудя дали да го пробвам аз съм на 14 незнам. Вие какво ще ме посъветвате?

Град
    Okinawa
    ^ айде гледай бе!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз имам такъв колан,има ефект само ако се съчетае с диета
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Аз мисля, че с "друго" вибриращо повече ефект ще има

Така ако си седиш-нулев ефект.
    Обаче съчетано с движение,увеличава многократно ефекта.От личен опит го казвам
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Аз нз дали има ефект, ама съм чувала, че се получава преплитане на червата от тия вибриращи колани....

Град
    Там някЪде...
    Вкъщи има един колан, севан оунипонес ли беше не помня,но нещо от този вид.Един такъв зелен,често го дават по телевизията. Майка ми си го беше купила преди 1-2 години, но така и не го използва.
    Виждам, че някои казват, че се преплитали червата и др. лоши неща. Според вас мога ли да го използвам? И той все пак е за 7 части.Ако го ползваш за крака няма да ти стане нищо, нали?

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Имаме такъв, пробвал съм го, изпотява те верно, но ефекта ако питате мен е не от колана, а от диетата която е на книжката към него

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Имаме такъв, пробвал съм го, изпотява те верно, но ефекта ако питате мен е не от колана, а от диетата която е на книжката към него

ехоооо темата е от 2007г.

Град
    Там някЪде...
    моля ви напишете нещо за това seven omnipotence. Вярно ли е, че има такива странични ефекти

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    +
    и много сърби от него!

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    +
    и много сърби от него!
    О, да, супер много сърби. Аз като си го сложа търпя 2 минути, но на третата [вече цялата почервеняла и чешаща се като крастава], го свалям . Не мога да издържам на сърбежа, който причинява. Това си е мъчение за мен направо. Тва дето е към него за изпотяване го имам …и хич не помага, а само загрява там леко (сауна ефект my аss, абе важното е повече пара да се дава естествено $.$). Не го знам дали има ефект колана , защото съм го ползвала едва 4-5-6 пъти мах. Причината за ограниченото му ползване е не само, защото не ми се занимаваше, а и защото последният път когато го ползвах (което беше преди 2,3 месеца) бях решила “уж” да съм сериозна и да си го слагам редовно. Обаче желанието ми се изпари, тъй като след 40 минутното му използване в/у различните части от тялото ми, не знам кво се случи, но започна да бръмчи супер силно и спря да вибрира . Така и не успях да го включа отново, но и не съм опитвала повече. Извода май е да не си давате парите за, подобни на този уреди, ами за нещо, което има ефект [примерно карта за 8 посещения на плуване, фитнес и тн..] Иначе моя колан е Seven Omnipotence.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    На книжката към него пише , че не трябва да се ползва повече от 10 минути.Слагаш го за 10 , оставяш го 10 да почине и пак .. Нормално щом си го ползвала без почивка да се е счупил.
    Мене ми бяха дали един ,сложих го 5 пъти и го заебах.

Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Вкъщи има един колан, севан оунипонес ли беше не помня,но нещо от този вид.Един такъв зелен,често го дават по телевизията. Майка ми си го беше купила преди 1-2 години, но така и не го използва.
    Виждам, че някои казват, че се преплитали червата и др. лоши неща. Според вас мога ли да го използвам? И той все пак е за 7 части.Ако го ползваш за крака няма да ти стане нищо, нали?

Ами сложи си го на краката (примерно) и виж ако те тресе цялата е възможно при честа употреба да се получи някакъв страничен ефект

Град
    София
    преди няколко месеца го пробвах и освен сърбенето на мен ми прилоша...(беше ми на корема)

) миналата година мама си го купи но аз започнах да го ползвам от феврурари за крака дупе корем и съчетано с някакви огарничения в храната (газирано, тестяно) и фитнес (ходя по 4 пъти сседмично) мисля 1е има ефект а и другите забелязват а за странични ефекти освен сърбежа който е само първите дни (докато свикнеш не се забелязва нататъка ) няма май ами доволна съм лично аз

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    искам и аз такова коланче

Супер фен Аватара на gabri3lla
    На скоро една приятелка си взе, ама не виждам ефект.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee
    ) миналата година мама си го купи но аз започнах да го ползвам от феврурари за крака дупе корем и съчетано с някакви огарничения в храната (газирано, тестяно) и фитнес (ходя по 4 пъти сседмично) мисля 1е има ефект а и другите забелязват а за странични ефекти освен сърбежа който е само първите дни (докато свикнеш не се забелязва нататъка ) няма май ами доволна съм лично аз
    Отслабнала си от ограниченията и фитнеса мила не се лъжи, че е от колана. Цялата работа е в примерната диета която са написали на книжката

Баща ми го ползва и свали 8 кг. за един месец..само от колана. Водете си изводи .
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee
    Оф и се научете, че е тестено, а не тестяно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си