- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:На 12 съм а нямам гадже
приятелките ти лъжатлъжи и ти
сигурно още в детската градина им е бил първия път
интересни индивиди ...
![]()
трябва да търсиш нещо истинско- пробвай на скайпа ми: typshop
МОЛЯ, ПРЕСТАНЕТЕ С ТЪПИТЕ ТЕМИ ...
pls ... locked !
... k33p w@lkinG ...
abe momi4ence ti uva6 li se kvo govori6? nz ti dali se 4uva6 ama va6te ako te 4uqt....tva e savsem normalno da nqma6. q si prestavi 4e ako ot 12 po4ne6 da vodi6 polov jivot dokato stane6 na 25 ti 6e prili4aa6 na kofa i 6te si kurvata na grada napraoo.......
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ти си на 12 години, в това да нямаш гадже на тази възраст няма нищо срамно. Та ти си дете, как можеш да мислиш за секс и гаджета на тази възраст.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Помниш ли онези тъпи теми,които бяха пускани от момичета на 11-12 години?Онези тъпи теми,за които стваше въпрос за секс,бременност,мастурбира не и гаджета?Е,ако не ги помниш,аз ще ти ги припомня.Ставаше дума за момичета,които са в 5 клас и вече са опитвали от всичко.Всички им се смееха и подиграваха,и да ти кажа ли,че те са жалки?Ами да,жалки са.
С ръка на сърце мога да кажа,че си се замесила с момичета,точно от този калибър.Те са се целували,трябва и ти...те са се натискали,трябва и ти...те са правили секс,трябва и ти.
Обаче аз сега няма да те упреквам,а напротив,чще ти задам само един въпрос,на които сама да си отговориш.
Мислиш ли,че на 12 години,дори още не си тиинеиджърка и не си навлязла в пубертета,е нормално да правиш секс,свирки,да се целуваш и да се лигавиш?
=D>Първоначално написано от BeBsItO
![]()
... k33p w@lkinG ...
темата е ебавка 100% ........
Impossible is Nothing...
Мхм...лошото е,че наистина са такива.темата е ебавка 100% ........
Айде пак се почва.. нямам гадже, та нямам гадже.. ми като нямаш - намери си! След няколко години очаквам момиченца на по 8 год. да се оплакват, че не са го правили![]()
Ама дай те като са го правили и аз да го направя, да не съм по-назад.. Момиче осъзнай се! Ти си на 12 все пак.. имаш толкова много време пред теб.. защо трябва да го правиш с първия срещнат?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
zdraveite,kazvam se mariika i sum na 9 godinki..malko se pritesnqvam 6oto si4ki moi fr sa go pravili (znaete kakvo) a az ne suuum..kakvo da napravq![]()
![]()
abe osuznai se momi4e na 12 godini kfo gaje te goni
![]()
![]()
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
da ta eba i v malkata kurvi4ka, 6to ne go naprai kato be6e na 10 ta da imat respekt![]()
Закъсняла си вече, сега никога няма да имаш гадже и ще умреш девствена. Хвърли се от балкона
=D>Първоначално написано от petela mi qnko
![]()
![]()
Олее милата ...![]()
не била правила секс още... еее ама как така ??? Сега ще ти кажа как става: Сваляш си памперса, махаш биберона, пиеш една голяяяма глъдка от шишето с мляко, за да се позамаяш малко и да не ти пука ... хващаш си плюшената панда и я почваш. Ако нищо не стане може да съблечеш куклата си Барби и да откриеш разликите между нейното и твоето тяло.(само за инфо: нещата, които и се намират над корема и се наричат гърди, а момченцата им викат цици).След това можеш да съблечеш и Кен.Да поразгледаш и на него кво му е дала природата.
![]()
Надявам се да съм помогнала...
Първоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
da mersi naistina mn za 6egite kritikite i savetite mn mi pomognahte naistina mai si vzeh dosta dobra pouka blagodarenie na vas mersi mn![]()
taka na 12 si i o6te niama6 gadje ne si se celuvala i na si4koto ot gore ne si pravila sex![]()
boje momi4e ti ne si nared ?!?!
misli6 li 4e na 12 triabva da si se sbluskala s vsi4ko tova ? za6toto as ne mislia taka
ti siedva na 12 o6te ne si razbrala za kvo ti e onova ti ne6tu - dali za pikaene ili za ne6tu drugo, OBA4E misli6 kak trea da se si se naebala ve4e i pro4ieeee![]()
![]()
moga edinstveno da kaja o6te : Gospodiii do kude e stignal sveta ?!?!
![]()
![]()
znam kvo e, mila i az sum na 12. to4no togava po4vat gadjetata, no ne e zadaljitelno to4no togava da si hvane6, a o6te po - malko da go prai6 na 12... ima edna v na6to daskalo na 12 deto e spala s polovinata daskalo i vsi4ki i govorqt zad gurba i q mislqt za kurva i nqma istinski fr, tai 4e za sex na taq vuzrast vuob6te nedei misli... a gadjeto 6te doide kogato nai - malko o4akva6. az vuob6te ne misleh za mom4eta a parvoto mi gadje mi doide ei taka iznevidelica. ae uspeh i nedei se pritesnqva![]()
You're messin' with my head, but I want you bad, be my boyfriend
maleeee tctct...ot 12 godi6ni da sa go praili..ti si ebati ograni4enata ako iska6 da go naprai6 samo 6toto tvoite priqtelki sa go praili ops gre6ka tvoite priqtelki kurvi iskah da kaja...maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee tctctc brao .. =D>az na 12 o6te si igraeh s barbita..
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
А,аз не очаквах тази тема да стане толкова популярна...но поне сме написали верни неща в нея...
И пак ще кажа-ХОРА,НЕ БЪДЕТЕ ИДИОТИ!ТЕЗИ,КОИТО ПРАВЯТ СЕКС НА 10 СА КУРВИ,ТЕЗИ,КОИТО ГО ПРАВЯТ НА 11-ПАК СА ТАКИВА,ТЕЗИ,КОИТО ГО ПРАВЯТ НА 12 СА СЪЩО ТАКИВА!!!ЗА 13 ВЕЧЕ НЕ КАЗВАМ,ЗАЩОТО МОЖЕ НЯКОИ СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАСЕГНЕ,НО АЗ МСИЛЯ,ЧЕ Е НОРМАЛНО НА 16-17.
НЕ Е МОДЕРНО ДА ПРАВИШ СЕКС НА 10-12 ГОДИНИ!РАЗБЕРЕТЕ ГОО!!!ГАДНО Е И Е ДОЛНО!!!АРЕ СТАНЕТЕ ПЪРВО ТИИНЕИДЖЪРКИ БЕ...БОЖЕЕ...ДУМИ НЯМАМ ПРОСТО...![]()
![]()
![]()
![]()
На 12 ти е прекалено рано да правиш секс, не гледай приятелките ти.Гледали са да го направят само, за да се похвалят просто.Не гледай другите, а себе си.
????????
Първоначално написано от lekomislenia
И кво не ми казвай че си се забързал и ти ...![]()