- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:На 12 съм а нямам гадже
Споко уа
да.Първоначално написано от kat4enceto
heey ti luda li si?
celufkite i gajetata Razbiram ama 4ak za ebaneto...
az se mqlskah na 12 f daskaloto i direktorkata kaza na na6te i imah ogromni problemi
Ужас и безумие.
На 16 съм и си нямам гадже. Всичките ми приятелки имат и го правят, а аз не.
![]()
Стегни се.
Баси зле-то ..... така ли си възпитана, да гледаш от другите кфо имат, да го имаш и ти, глезла такава ! ФАни налегни си парцалките, че ме дразниш вече, а и тука хората 6-7 страници изписаха по тфойте простотий да иба ....
Ас лично сьм правил орален секс като много малак несьм сигорен дали беше на 3-и или 4-и![]()
но след като спряхме да го правим се отвратих не само от думите който сме си говорили но и от себеси...исках да намекна че нее нужно в случая да гледаш приателките си...предлагам ти когато усетиш че много го искаш и се нуждаеш от това което ти се иска да направиш да д-стваш ,а не тогава когато вишиш че го правят но нее нужно...
e i teb kvo ti puka 4e sa se celuvalikato doide momenta togava
амм и аз съм на 14 и нямам приятел (нито съм имала някога) и не съм няква задръстена зубърка или нещо подобно и не съм се целувала - нищо! и аз мн се тромозя по въпроса що всичките ми фр са се мляскали ма ся си отговарям - щот са курви.. бъди различна - само тва щи кажа, да не те ебе. ще ти дойде времето и на теб
Изобщо не трябва да те вълнува ... на 12 си .. още ти е рано за секс ...Първоначално написано от slim4eto_94
Изчакай да се развиеш поне ...
![]()
Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...
Ахахахахахахахахахахахаха хаахахахахахахахахаахахах ахахахахахахахаахахахахНа 12 по-добре си гледай детството и си играй на Дама
!Имааа толкова много време эа такива неща....
[size=7][b][u]fosse cos
На 12??!?! Абе момиче, я се стегни!! Кажи на приятелките ти,че долни курвета. А колкото до тебе, няма за какво още да се отчайваш прекалено малка си още. Когато му дойде времето все пак.Пък и ако питаш мене - няма смисъл да се бърза.
i kakvo sega da umirame li kato nqmame gadjeta?az p1k s1m na 18 i nqmam i ne s1m go pravila?ama tova li e nai-vajnoto?
ХАхХАххХааХАх
На 12 и вече най-важното за тях е да се нае*ът с някой баткоВече ме е срам, че съм момиче беее
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
хубаво е, че си признавашПървоначално написано от punkrock
mali ti si si dobre na tvoita vuzrast kukli .... 6a mi go praveli![]()
Момиче,личи си,че си на 12 години и че още от сега си много заблудена,което е много зле.Също,2рото нещо,което много си личи е,че нямаш сестра,с която да споделяш[по-голяма] и естествено да й искаш съвти,а също си личи,че не споделяш и с майка си и тя не се мъчи много да ти дава съвети кое е добре и кое не!
Искам да ти кажа,за да запомниш и надявам се най-вече да разбереш,че хората се развиват поне до 17,18 годишна възраст и за това не е хубаво да се прави секс до тогава!Първо,още не си се оформила както трябва,а и защото има много рискове в такава мъничка възраст!А да не говорим колко смешно звучи "На 12 години съм и още нямам гадже,не съм се целувала и не съм го правила,а приятелките ми са,а също са на 12 години."....Това направо ме разбива,смешно е,смешно е да си го помислиш дори.
Айде,гадже така и така,само да се целувате и да си ходите за ръка.То за мен това все още е гадже,че съм на 15 години.И аз не съм го правила,и какво сега,да се гръмна,че всички мои съученички са го правили?Или да се чудя с кой да се изеба,с извинение,че нали си малка и не е хубаво да се говорят простотий и да се четат от малки момиченца.
Но да правиш секс на 12,то на 15 още си малък,да не говориме да 12То не е хубаво и прекалено късно,но все пак е по-добре на 18 години,от колкото на 12 години!Или греша?
Твоите приятелки са курви,мънички курви.Дори имат ли мензис,ако знаеш какво е това?!?!?!А гърдите пораснали ли са им???А знаят ли да броят до 1000,че са се разбързали да правят секс???Какво и става на днешната младеж,то дори не младеж,а дечица още,бахх маа му?!?!?!Каква е тази мода да правят секс на 12,13,14,15???За мен лично на 16,16 и половина е нормално...Но ти до тогава имаш още 4 години.Аз на 12 годишна възраст не съм знаела какво е секс,не че е било толкова отдавна,но си е така!Играла съм си с децата от квартала на криеница,и с барбита!А това ако го направи някое момиче на твоята възраст сега сигурно ще е срамно за нея,нали,по-добре да прави секс,че той не е на 12?!?!?!
Дано си ме разбрала,и искам още да ти напиша,че от такива приятелки трябва да бягаш.По-добре не излизай вече с тях въобще,защото ще станеш курва,като тях,запази си ДЕВСТВЕНОСТТА до 16 години поне!Няма да сгрешиш,ако сгрешиш ме намери и ме убий.
То остави,че трябва да имаш поне 16,а и трябва да си намериш сериозен приятел,не някой,който още си спи с памперси,а на 12 години едва дали може да имаш сериозен приятел!
Чао и дано си ме разбрала!
Оп,това бях аз!Първоначално написано от Анонимко
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
mersi na nansity_f ve4e dostata4no se otadale4ih se dosta ot tqh sega dori zdrasti po ulicata ne si kazvame varvim kat nepoznati namerih si drugi mn po normalni fr i vaob6te se promenih izcqlo sega sa6tnost vaob6t6e ne mi e tva v glavata makar ponqkoga da se se6tam no ni6to pravi ste sega trqbva da si gledam kefa da si gledam u4eneto i kandidatstvaneto a pak sled tva da se zanimavam s teq raboti mersi mn mn mn pomognahte mi super mn da osaznaq 4e tezi mi fr ne sa za men 4e ne mi e sega vremeto i 4e za vseki vlak si ima patnici mersi mn mn mn pomognahte mi super mn za koeto sam vi adski blagodarna pomognahte mi da ne stavam k***a kato tqh mersi![]()
![]()
mn mn mersi nz po kav na4in naistina super adski mn vi blagodarq
Аз нямам щастието да бъда обичана, но поне имим горчивата наслада да страдам по този, който обичам.
Ако приятелките ти скочат от 10-тия етаж,ти ще направиш ли същото?Първоначално написано от slim4eto_94
Те са,извинявам се за думата:кучки,щом са го правили на 12!За гадже ти е МНОГО рано!Направо нямам думи-възмутих се!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
6a si nameri6
Йееейй,тази тема стана много обсъждана.А си мислех,че няма да е така.Брав на момичето,свестило се е и си е намерило нови другарчета.
Поздравления и следващия път гледай с какви се събираш!![]()