- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- eroti4no
koe e nai romanti4noto i eroti4no poslanie koeto ste pisali na va6iq lubim?napi6ete koeto si spomnqte
Обичам те толкова,колкото струва сълзата на един славей.Ако ти се струва малко,знай,че когато славеят плаче,умира.Така и аз умирам,когато не си до мен![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
eroti4no i romanti4no spored men ne stavat zaedno![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти си роза , ти си крем , айде с теб да се е*ем![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Цигарите намаляват живота с 15 минути,
а сексът го увеличава с 20 минути!
Аз пуша много,но искам да живея!
Ще ми помогнеш ли?![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
"Кучко, ще те чукам.." (аз на него, де..)![]()
Няма романтикааа...
Собственост на Canis_Dirus
Ми на моята сладуранка съм и писал доста спомени но не е работа с тях щото някакси да го копираш и да го изпратиш не е много от сърце според мен именно затова си мисля,че моето най-романтично послание е: Обичам те ужастно много патенце,много ми липсваш,изкам те,изкам да усещам твоето тяло,да те цункам,да те гушкам,ти си всичко за мен, ти си моят живот, немога без теб... нещо от сорта но по разбъркано можеби незнам ние постоянно когато не сме заедно си говорим и пишем такива работи такаче като най-романтично не бих определил никое послание защото всичките са от сърце и са романтични.![]()
да а тя си е казала кво па иЗка тоя?да измисли нов български ли?Първоначално написано от PlayBoy_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Това беше добро, Госте. И аз започвам да се питам същото...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от Анонимко
Абе, то верно, че е по-готино да измислиш нещо сам, вместо да използваш разни изтъркани и клиширани спомени, ама това е един от рисковете-правописа
И наистина не е много приятно да получиш един такъв смс, написан толкова неграмотно
![]()
PlayBoy_, нищо лично към тебПросто казвам
![]()
А иначеаз много много не съм писала такива послания на моя любим, защото и на двама ни е достатъчно просто едно "Обичам те!"
Пък и е по-добре да доказваш любовта си на дела, отколкото на приказки
Но иначе...понякога не са излишни
![]()
[/wink] nikoga ne sam bila romanti4na ili palava s biv6iq si(toi ne go zaslujava6e)
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
Писала съм еротични смс-и когато той беше в казармата. Писала съм еротични писма, а и съм получавала такива. Ама лигави-той не обича. А най-романтичното беше, когато той ми написа, че неговото сърце винаги ще е мое, а още не ми беше казал, че ме обича.
Романтично:
"И преди да те срещна...пак теб обичах!
И дори един ден да не съм до теб...пак теб ще обичам!"
Еротичното е прекалено лично.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пиша това, което ми е на сърцето и ума. Писала съм му и еротични, и любовни неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
YES 6te jiveq ve4no xaaxaxax \Първоначално написано от A_Loving_Girl
/ \
/ \
/
za da napishesh neshto s koeto da i barnesh surceto ili na nego nemojesh da go namerish po forumite ili po 4atovite ili neznam kade si, trqbva da go svurshesh s nqkoi vash spomen nkoe preklu4enie i neshto takova sam trqbva da se setish ti q poznavash , ni voubshte ne q poznvame
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата