.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Вкъщи...

Song
    Guest

Вкъщи...

Здравейте,не видях подобна тема и реших да пусна една.
    Е въпросът ми е как се държите с приятелката/приятелят си,когато сте у вас/тях ? Имам предвид,когато за първи път идвате у тях. За какво си говорите?Как прекарвате времето? и т.н
    Разкажете...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ххаххаха първия път като отидох в тях го подпитах дали е спал с момиче, въпреки че знаех отговора, де

А какво правихме. Пусна музика, говорихме си за заека и костенурката му /и двете починаха /. Аз му разказвах за моя звяр-кучата ми, той я беше виждал само един път, но не я познаваше като характер. Тоест тогава разбрахме, че и двамата много обичаме животните- досигнахме до обща тема.

Можеш да пуснеш филм.

Град
    Plovdiv
    Еми парвият път когато бях у приятелката си те имаше нещо да чисти и аз я сграбчих и се натискахме варху дивана и (още е правехме секс иии...) и после баба и се прибра и ние двамата за около 10 сек се облякохме от до

Ми когато аз бях за пръв път у приятеля ми беше сутринта и аз купих закуска и за двамата и кола.Закусихме,после в хола гледахме тв и вече не помня кво сме си приказвали, в началото аз бях малко схваната и там почнахме да са целувахме и.... така )После ме изпрати за даскало,недей са притеснява и аз я търся ся тая тръпка в началото ама я няма...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Aмииииииииииииииииииии Първия път когато бях у тях имаше яко натискане ) Беше много хубаво На следващия ден не можех да стана от леглото. А за кво си говорихме ...Амии почти за нищо щот ...обясних по-горе

Guest
    ami purviqt put kogato otidoh v priqtelq mi 6tqhme da gledame film i maika mu si be6e v tqh,no izlqzoha s ba6ta mu a na nas film po4ti ni be6e svur6il..i po4nahme da se natiskame i se stigna do seks sled tova se izkupahme i to4no sled kato izlqzohme ot banqta se 4u vratata da se otkliu4va i tehnite si doidoha i nie se oblqkohme za nqkolko sekundi xax i posle se zapoznah s maika mu

Град
    Варна
    Хм...ми начи първия път когато ходих в приятеля си(аз още не ходех с него,но това е отделен въпрос)пихме "уж кафе"(беше с райбер по-скоро)Почти не говорихме де...повече на друго се отдадохме(разбирате и сами....)....(после тръгнахме,ама и това е отделен въпрос!)
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правим секс...а като не правим..се гушкаме ии си лафим за сичко
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ахаха, ами като на гости, честно казано. Все едно сме в заведение. Аз лично никога не ходя у гаджето си, само 2 пъти съм ходила и то единият път беше преди да тръгнем, а другият - на рождения му ден, когато беше пренаселено и никой не знаеше ( не трябваше да знае), че ходим
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами...всеки се прави, че другият го няма, ослушваме се...накрая се скарваме иии след това вече.... е хубаво И после си толк-ваме или гледаме някой филм, или....просто си мълчим

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първия път като отидох на гости на гаджето си готвихме. Правихме кюфтета от карфиол, салатка ала бала, обядвахме и гледахме ТВ. И двамата обожаваме да готвим. Друг път сме правили пиле или палачинки. Ако имаме повече време-готвим си.

...

Миии когато приятелката ми дойде за първи път (горе) в нас беше на свети валентин и съответно си подарявахме подараци пихме шампанско ядохме бомбони и послееее яко натискане и секс а аз когато отидох в тях мммм тва беше една нощ но за да изпратим сестра и до работата й,и влязох само за малко да я изчакаме да се облече бяхме в кухнята майка й беше там поприказвахме си и тва е а иначе попринцип като идва в нас мойто патенце се натискаме гледаме филм лафим си пушим,хапваме нещо сладко,солено,пииме нещо и така..

Хм... първия път когато отидох у тях бяхме от вратата в кревата.. След това сутринта станах и малко неориентирано се разходих из тях и напраих закуска... и така
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Хм... първия път когато отидох у тях бяхме от вратата в кревата.. След това сутринта станах и малко неориентирано се разходих из тях и напраих закуска... и така
    i az taka kato izklu4im zakuskata 6toto be6e ve4er kato se subydihme i izleznahme da hapnem-vse pak 15-16 4asa sex
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си