.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

приятел на приятеля ми...

много ми харесва един приятел на приятеля ми.проблема е че сме заедно с приятеля ми от 1 година и го обичам много ама и приятеля му не ми е безразличен.много е готин.сега ще кажете че не го обичам достатъчно моя щом си падам и по друг,ама не е така.преди приятеля ми живееше под тях,сега се премести на друго място и по рядко го виждам.ние не се познаваме лично,само по физиономия.какво ще ме посъветвате?много го искам.голям сладур е.ама и моя приятел не е за изпускане,много си го обичам.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ще те посъветвам да се замислиш дали има смисъл да проваляш едногодишната си връзка, заради едно увлечение?! Ако смяташ, че връзката ти със сегашният ти приятел се е изчерпала опитай с другия, но се замисли че първо се знаете по физиономия и нямаш гаранциям, че ще стане нещо и второ те са приятели, а това може да ви попречи дори и да те харесва.
    Затова, според мен помисли какво искаш наистина и тогава действай, че да не съжаляваш после
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ще те посъветвам да се замислиш дали има смисъл да проваляш едногодишната си връзка, заради едно увлечение?! Ако смяташ, че връзката ти със сегашният ти приятел се е изчерпала опитай с другия, но се замисли че първо се знаете по физиономия и нямаш гаранциям, че ще стане нещо и второ те са приятели, а това може да ви попречи дори и да те харесва.
    Затова, според мен помисли какво искаш наистина и тогава действай, че да не съжаляваш после
    taka nare4enoto razdvoenie...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не бих си го помислила с приятеля на приятеля ми, че и не сте от много скоро заедно.Би било най-гадното нещо, което ще му причиниш.Според мен се отърси от мислите за онова момче с което дори не се познавате лично.Имаш си сериозен приятел, не се замисляй за временни увлечения, ще ти мине мерака.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Ami moje bi tova s priqteliq e vremenno uvle4enie,no ako ne e trqbva da re6i6 kakvo da pravi6.Ako msili6 4e edna eventualna vriuzka s tova mom4e 6te te napravi 6tastliva,se oburni kum nego,ne ne zabravqvai i tvoq priqtel s koito qvno imate seriozna vruzka-1 godina ne e malko.Moeto mnenie e 4e trqbva da si ostane6 sus sega6noto mom4e,no ti trqbva da napravi6 tova,koeto misli6 za dobre i koeto 6te te napravi 6tastliva!Uspeh v re6enieto!!!

Град
    РЮАР
    Направете си тройка..
    XahxhaHXahX

оу ем джи ,ти незнаеш к'во искаш ..зле
    ;]

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TORBALAN
    оу ем джи ,ти незнаеш к'во искаш ..зле
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Мноу ясно че няма да пренебрегваш връзката си заради някво .. объркване. Предполагам че е нормално да има такива работи на такъв сериозен етап. Това е като изпитание. Трябва да го преодолееш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си