.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    sista-JU
    Guest

Тъпа работа

зна4и иаме с едно мом4е мн странни взаимоотно6ения,той е на 19 аз на 15 миналото лято се зарибявахме,но ни6то по сериозно,павили сме секс няколко пъти,аз мн се зарибих но той се държе6е се едно му е само за секса.след време когато се бях опитала и по4ти бях успяла да го забравя тои ми писа разни смс-и 4е можело да стане не6то пове4е ако аз искам и тн.оговорихме си сре6та ,той дойде ,бяхме с приятели,той бе6е до6ъл замалко и не ми каза и здрасти дори.превъзмогнах го,но една ве4ер се бяхме сре6нали и хоихме на бар,едвам ме накара,да спа у тях.като отидохме не правихме ни6то.след няколко дни се говоре6е 4е съм му била духала,некви такия лудници.и аз спрях да му казвам здрасти и се правх 4е не го виждам като минава покрай мене.след време пак се присетих за него и му се обадих,и му предложих на свой ред да стане не6то,така и ни6то не стана.тъкмо го бях забравила и се зарибявах по дръго мом4е,когато пак го сре6тнах и той ми говоре6е се едно мн му пука за мене и тн.в момента се замоизми4вам с тоя 4овек,и се 4удя,как да го забравя.да го забравя или не???

Град
    40 Miles from the Sun
    А някой тук да знае за думичката "самоуважение"?!?!???!

Re: Тъпа работа

*цензура*

OOOLLeeee ne ne ne NNEE !!! nedei NEDEI !! ne go zabravqi cql jivoT !!!! cql jivot stradai za nego farli se prez terasata ...

abe hora mislete malko kato pishete be.... tc tc tc ....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Zabravi go.Qsno e 4e vruzka meju vas ne moje da se osu6testvi po edi ili drug na4in.Taka 4e zabravi vsi4kite mu gluposti i si nameri drugo mom4e,koeto 6te te uvajava pove4e,i s koeto 6te bude6 stastliva!!!

sista-JU
    Guest
    абе за него нз ама като ти видях снимката във флирта,6е се постарая да те забравя възможно най бързо,и 6те глеам да те метна през прозореца ако те видя,ясно?внимавай с кой и как говори6.(за деад паладин)

Цитирай Първоначално написано от sista-JU
    абе за него нз ама като ти видях снимката във флирта,6е се постарая да те забравя възможно най бързо,и 6те глеам да те метна през прозореца ако те видя,ясно?внимавай с кой и как говори6.(за деад паладин)

hehe taz devoika dosta smela chak zaplahi mi otpravq ......az ti kazvam da mislish predi da pishesh zashtoto vuprosa ti e dosta glupav a ti tuka si trugnala prez prozoreca da me hvarlqsh mi ela u nas kato imash takuv merak aide na 7 etaj jiveq

sista-JU
    Guest
    у вас не смятам да идвам 6от Пловдив ми е малко дале4е от София,и ти казах 4е не смятам да ти гледам гадния face,и питам дали да продължаам да правя не6то или да заебавам постата,момко....

eto vijdash li 4e tolkoa ti e akula 6tom pak pitash sashtiq vupros ..ne 4e iskam da te ubijdam no kakto se vijda to si e fakt ne razbra li smisula na 1viq mi otg a sega ak pitash nema smisul prosto zabravi tfa mom4e nishto nqma da e dobro mejdu vas....

sista-JU
    Guest
    аз не го задавам пак, а го повтарям в слу4ай 4е не си разбрал,+ тва не си само ти в тоя форум. наистина се убедих 4е съм тъпа 6том пи6а в тоя форум и спора с глупаци дет са се помислили за мн важни и умни

mnenieto si go zapazi za sebe si nqma da spora s koito i da e bilo po temata povtarqm zabravi go toz momak i tolkova... are zemi sa uspokoi i stiga si ubijdala 4e se stiskam az da ne po4na ...

sista-JU
    Guest
    da we spoko prosto ttrqq da stavam rano a ne mi se spi i sum nervna 6ot mi e trudno stavaneto, a toq ne6tastnik se kato zabraa za nego i go vijdam nqkude,pravi ne6to i krai,,dotam....nqma zn moje nqkoi da q zatvori taq tema nqma smisul ot neq,nikoi ne moje da mi pomogne,osven men samata,nz 6to sum se zabludila v obratnoto..

e taka po stava are otivai si lqgai po4ivai si...utre da si po spokoina i ne taka napadatelno nastroena

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ясно е, че момчето го интересува само секса с тебе. Не му се връзвай и го забрави.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си