зна4и иаме с едно мом4е мн странни взаимоотно6ения,той е на 19 аз на 15 миналото лято се зарибявахме,но ни6то по сериозно,павили сме секс няколко пъти,аз мн се зарибих но той се държе6е се едно му е само за секса.след време когато се бях опитала и по4ти бях успяла да го забравя тои ми писа разни смс-и 4е можело да стане не6то пове4е ако аз искам и тн.оговорихме си сре6та ,той дойде ,бяхме с приятели,той бе6е до6ъл замалко и не ми каза и здрасти дори.превъзмогнах го,но една ве4ер се бяхме сре6нали и хоихме на бар,едвам ме накара,да спа у тях.като отидохме не правихме ни6то.след няколко дни се говоре6е 4е съм му била духала,некви такия лудници.и аз спрях да му казвам здрасти и се правх 4е не го виждам като минава покрай мене.след време пак се присетих за него и му се обадих,и му предложих на свой ред да стане не6то,така и ни6то не стана.тъкмо го бях забравила и се зарибявах по дръго мом4е,когато пак го сре6тнах и той ми говоре6е се едно мн му пука за мене и тн.в момента се замоизми4вам с тоя 4овек,и се 4удя,как да го забравя.да го забравя или не???