[quote="DeePurple"]
Цитирай Първоначално написано от Яka KaKa
ok, nqmam ni6to protiv edna sutrin na keq, da si se lubuva6 na izgreva i da si slu6a6 deep purple ili puk pink floyd...no na men li4no mi zvu4i adski romanti4no....a az ne si padam mnogo mnogo po tezi raboti, no vse pak ne moje li da si posre6tna izgrava s house4e
Еййй, много се дразня на такива глупости!Номерът не е просто да посрещнеш изгрева, това можеш да го направиш във всеки един друг ден!Да си слушала случайно July Morning na Uriah Heep?Песен е, красива музика, за разлика от хауса.Вземи я чуй, вземи се замисли(ако можеш) и тогава пак ще си приказваме как се посреща изгрева.Такива неща като любов, надежда, търсене, смелост, борба да ти говорят нещо?Или от много слушане на хаус си забравила да говориш?

predstavi si 4uvala sum za grupata Uriah Heep, wooow, daje i za pesenta im !!! i vse pak vseki si ima pravo na izbor na tova kakvo da slu6a, az li4no uvajavam vkusa kum vsqkakva muzika (e...bez 4algata...to tfa ne moje da se nare4e muzika...) i kakto si haresvam house (na koeto ti qvno izob6to ne si fen) taka se kefq na retro i predstavi si moga da se zamislq ... i kato 4e li ne sum zabravila da govorq ot "MNOGOTO HOUSE"