- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- qEstion only girls
Proshtavaite ako q ima temata poglednah naburzo ne vidqh takava , a ako q ima pro6tavaite_________________________________///
vuprosa mi e sledniq ... bih iskal da zapitam jenskata 4ast zashto kogato edno mom4e vi kaje 4e vi haresva ili vi se obqsni v lubov , zashto ako vie ne otgovarqte na 4ustvata mu zapo4vate da go prenegrebvate i da go izbqgvate... sqkash ne iskate da imate nishto obshto s nego , dori i da stava vupros za nai dobriqt vi priqtel...... pitam Vi tozi vupros zashtoto ot 1 klas do 8 klas edno neveroqtno umno krasivo momi4e moq mn dobra priqtelka koqto mnogo uvajavam no za syjalenie se bqh vlubil v neq i kogato tq razbra za tova priqtelskata ni vr1zka padna okon4atelno....den dneshen naprao kato 4ue za men bukvalno bqga.... vuprosa mi ne e zaradi tova momi4e pitam Vi zashtoto taka se poluchava vinagi ...... ako mojete da obqsnite tazi vasha reakciq 6te vi buda blagodaren.... ;] ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз не смятам,че е така само с момичетата.При много тийнове го има това.И аз съм се питала много пъти защо е така.Аз не бих отбягвала някой,който ми признае,че ме обича.Най-добрият ми френд ми беше намеквал,че ме обича,но аз не отвръщам на чувствата му и сега всичко си е както преди.Няма причина да се държиш грубо и да отбягваш някого само защото ти е признал.Няма нищо лошо в любовта.Не знам.И аз се питам това.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ами аз съм така винагиможе би защото си мислим, че ще започнете да ни притискате или нещо такова, нз инстинктивно е, не съм се замисляла честно казано
![]()
ми може тва да е няква за6титна реакция от страна на моми4ето,за6тото вси4ки сме глеали филма с досадното мом4е което което се обяснява в лиубов докато моми4ето си ме4тае за гъззара на даскалото.или правят най-тъпото - мислят си 4е ако стане не6то пове4е 6те ви се развалят отно6енията,и за това ви отбягват за да не стане не6то пое4е,като в су6тния момент несузнателно развалят отно6енията.нз има доста глупави моми4ета в това отно6ение.поне аз не отбягвам приятелите които ме харесват,те просто знаят 4е няма да стане
i az taka ... mi moje bi zashtoto da ne naranim 4uvstvota vi.. mislim za vas tva e![]()
Защото боли, адски много боли, да кажеш на някого, че не го харесваш и не искаш да имаш нищо общо с него.Първоначално написано от Dead`Paladin
Истината боли, всеизвестен факт.
Просто седим и тръпнем в очакване момчето, което ни харесва, да си намери друг обект към когото да изпитва това, което към нас.
Когато ей така от нищото, и когато най-малко очакваме някой ни разкрие подобни чувства.. - че това си е супер много стряскащо и е нормално да избягаме..ми може тва да е няква за6титна реакция от страна на моми4ето
Тук на повечето им е грешка, че заебават приятеля си!dori i da stava vupros za nai dobriqt vi priqtel......
На тоя свят винаги, ама абсолютно винаги, едно приятелство е хиляди пъти по-важно от една връзка, и евала на тези хора, които въпреки чувствата от страна на единия, са опитали и са запазили приятелствотот си.. както винаги - това са адски редки случаи..
Така както момичетата 'бягаме' от това, момче да се разкрие пред нас, така и момчета са бягали от нас, когато ние сме си разкривали чувствата...
и така един вечен кръговрат..
Eto tova e dokazatelstvo 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ne moje da su6testvuva ili po to4no rano ili kusno ot ednata strana se zadulbo4avat 4uvstvata, ta kakto i da e...momi4etata koito te otbqgvat sled kato im kaje6 4e gi haresva6 nai veroqtno ne znaqt kak da ti kajat 4e ne iskat da ste zaedno a ako go kajat 6e te zasegnat mn pove4e otkolkoto da te izbqgvat. Oba4e ima i mn dobri fr koito posle i dvamata re6avat 4e se haresvat i posle sa 6tastlivi za6toto se poznavat! Za tova ne kazvai na nai dobrata si fr 4e q haresva6!Първоначално написано от Dead`Paladin
![]()
sorry 4e go kazvam no predi nqkolko dena mi se slu4i sy6toto samo 4e ot stana na momi4eto.....ta edno mom4e mi namekna 4e me haresva 4e mu lipsvam i razni takiva......i az ne mu obry6tam nikakvo vnimanie za da ne se vlubi v men razbira6 li za6toto znam kolko boli da hlytne6 po nkg i posle da te odrejat re6ih da sme si qsni o6te v na4aloto sega toi znae 4e ne go haresvam i nqma da me pritesnqva.....mai pri vsi4ki e taka ....sorry 4ovek ama vse pak vseki sam si re6ava..
![]()
И на мен ми се е случвало, но когато бях по - малка. Сега едва ли бих направила така.
Защитна реакция си е, момичето се отдръпва от момчето, защото не иска да му дава надежди според мен. Когато момиче и момче са много добри приятели, тя не го възприема като сексуален обект(по принцип). Споделят си, разбират се, дето се вика, даже кътните зъби си знаят. Когато обаче той се влюби в нея, нещата се променят. Тя се отдръпва, защото връзката им вече не е така чиста, защото знае, че момчето иска нещо повече от приятелство, а тя не може да му го даде...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Момичето просто се прави не надост1пно.. хх...
Първоначално написано от sherry
адски много си права =D>
Авторката е мъжкоПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от cherinka
е се 1 об1рках половете ама ме разбрахте![]()
spored men ne samo pri momi4etata e taka ...i pri mnogo golqma 4ast ot mom4etata se namira i tozi problem.
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
чакайте че и на мене ми стана интересно. Хубаво разглеждате въпроса от ама само от едната гледна точка. Я обърнете ролите да видите в какъв шах съм азсмисъл вместо момичето да отбягва обратното. И да не става въпрос просто за едното чукане. Малко е сложно... поне мен ми е
![]()
Такива момичета н еги уважавам.Няма смисъл от това избягване, по-добре да каже на момчето, че не изпитва нищо към него и, че нищо не може да стане, вместо да прави така.
mojebi prosto neiska da te razo4arova..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...